Bona Fide Spendthrifts: de vreselijke bestedingsgewoonten van deze beroemdheden hebben hun nettowaarde verlaagd

Inhoudsopgave:

Bona Fide Spendthrifts: de vreselijke bestedingsgewoonten van deze beroemdheden hebben hun nettowaarde verlaagd
Bona Fide Spendthrifts: de vreselijke bestedingsgewoonten van deze beroemdheden hebben hun nettowaarde verlaagd
Anonim

Er is een reden waarom iedereen beroemd wil zijn, en het gaat niet om de paparazzi. Beroemdheden hebben beroemde volle bankrekeningen. Ze verdienen meer geld aan één film of openbare verschijning dan sommige mensen in hun hele leven zien. Dankzij deze enorme loonstrookjes en opgevulde bankrekeningen kunnen ze luxueus leven, bijna zonder beperkingen.

Er zijn echter grenzen. Beroemdheden hebben niet oneindig veel geld. Bovendien, wanneer ze worden omringd door dingen die meer waard zijn dan de meeste huizen, kan het gemakkelijk zijn om al hun geld door te blazen. Blijf scrollen om erachter te komen welke beroemdheden hun vermogen hebben verspild.

8 Dionne Warwick

Dionne Warwick is een beroemde zangeres, televisiepresentator en actrice. Ze maakte enkele van de grootste hitnummers in de geschiedenis tijdens haar bloeiperiode midden tot eind jaren negentig. Ze staat bekend als een van de meest in kaart gebrachte vrouwelijke vocalisten ooit. Nummers als Walk on By, I'll Never Love This Way Again en That's What Friends Are For zijn nummers die bewijzen waarom ze zo succesvol was. Met al dat succes, weet je dat ze bankierde! Ondanks haar honderden miljoenen verkochte albums, slonk Warwicks fortuin tot minder dan duizend dollar in 2013. Ze wijt het aan haar winkelverslaving en slechte financiële managementvaardigheden.

7 Chris Tucker

Chris Tucker staat bekend om zijn rol als komiek en acteur. Iedereen kent zijn legendarische co-sterrol met Jackie Chan in de Rush Hour-films. Zijn carrière begon begin jaren negentig met zijn optreden in Def Comedy Jam. Zijn grappen lieten het publiek zo hard lachen dat ze het nooit zouden vergeten. Hij kreeg veel aandacht voor zijn talenten en verdiende veel geld. Zijn vermogen nam echter af toen hij werd geconfronteerd met een enorme belastingaanslag die zich had opgehoopt na jaren van het vermijden van de betalingen.

6 Allen Iverson

Deze voormalige Amerikaanse professionele basketbalspeler was zo goed, dat mensen hem "The Answer" noemden. Hij speelde vele seizoenen in de NBA als point guard en shooting guard. Hij speelde voor de Memphis Grizzlies, de Philadelphia 76ers, de Denver Nuggets en de Detroit Pistons. Je zou kunnen zeggen dat hij een behoorlijk succesvolle carrière had. Deze carrière leverde hem honderden miljoenen dollars op. Het mocht echter niet duren. Vanwege zijn affiniteit met glimmende dingen, ging Iverson failliet omdat hij zijn vermogen aan sieraden uitgaf.

5 Courtney Love

Courtney Love is de beroemde liefde en partner van de vader van de grungemuziek, Kurt Cobain. Sinds ze in de schijnwerpers werd gezet, doet ze snode geruchten de ronde over haar bedoelingen en haar idealen. Na de dood van Cobain in 1994 kreeg ze de rechten op Nirvana en verdiende ze miljoenen dollars. Ze was echter onverantwoordelijk en feestte het allemaal weg. Ze heeft elke laatste cent overdreven uitgegeven en haar vermogen getankt.

4 MC Hammer

Deze Amerikaanse rapper en danser is eigenlijk een begrip. Hij was een enorm figuur in de jaren 80 en 90 en drukte zijn blijvende stempel op de muziekindustrie. Nummers als U Can't Touch This en Pumps and a Bump worden zelfs vandaag de dag nog steeds gespeeld op ieders feestafspeellijsten. Hij heeft tijdens zijn carrière miljoenen albums over de hele wereld verkocht en veel geld verdiend. Hij verloor echter zijn vermogen omdat hij een enorme loonlijst had. Met zijn succes betaalde hij zijn vrienden geld, en uiteindelijk kwam het op.

3 Nicolas Cage

Nicolas Cage speelt al heel lang de hoofdrol in tv-shows en films. Hij staat bekend om zijn rol in National Treasure en lijkt altijd werk te hebben. Dit betekent dat hij altijd geld verdient. Interessant genoeg lijkt hij het ook altijd uit te geven. Hij heeft ervoor gekozen om zijn geld aan echt vreemde dingen uit te geven, en dat heeft hem tot financiële ondergang geleid. Hij moest op een gegeven moment zelfs faillissement aankondigen.

2 Lindsay Lohan

Lindsay Lohan staat bekend om haar rol in dingen als Mean Girls en The Parent Trap. Ze verdiende zoveel geld door aan iconische films als deze te werken, en er werd van haar verwacht dat ze een lange en succesvolle carrière zou hebben. Ze bouwde echter schulden op en vocht schandaal na schandaal dat het voor haar erg moeilijk maakte om werk op het scherm te vinden. Ze is nog steeds honderdduizenden dollars verschuldigd en haar vermogen groeit niet vanwege het gebrek aan werk.

1 Johnny Depp

Johnny Depp heeft het het afgelopen jaar zwaar gehad. Hoe moet hij omgaan met het proces, zijn scheiding en het verliezen van acteermogelijkheden waar hij legendarisch om was? Met een zeer opmerkelijke carrière als de zijne, is het geen verrassing dat Johnny Depp altijd rijkelijk werd betaald voor de rollen die hij vertolkte. Alleen al voor zijn rol als Captain Jack Sparrow verdiende hij tientallen miljoenen dollars. Met de huidige problemen van deze beroemde acteur, zijn mensen tijdelijk zijn financiële rechtszaken vergeten die een tijdje geleden plaatsvonden. Eerder probeerde Depp de problemen die hij met zijn financiën ondervond aan te klagen, en het gaf iedereen een kijkje in hoe gigantisch ze waren. Hij heeft zelfs drie miljoen dollar uitgegeven om de as van een journalist uit een kanon te schieten. Met zulke bestedingspatronen is het geen wonder dat hij door zijn vermogen blies.

Aanbevolen: