The Kelly Clarkson Show' ging viral voor deze momenten

Inhoudsopgave:

The Kelly Clarkson Show' ging viral voor deze momenten
The Kelly Clarkson Show' ging viral voor deze momenten
Anonim

Kelly Clarkson heeft sinds 2019 haar eigen talkshow overdag en heeft meer dan 400 afleveringen opgenomen. Clarkson werd beroemd als de eerste winnaar van American Idol en verschillende van haar nummers, zoals "Behind Hazel Eyes", waren Billboard Top 40-hits. In de jaren sinds American Idol is ze ook uitgegroeid tot een televisiepersoonlijkheid, dankzij haar talkshow maar ook dankzij haar werk als jurylid bij The Voice, alweer een zangwedstrijdshow en een hommage aan haar succes op American Idol. Sommigen beginnen Clarkson zelfs de nieuwe Ellen DeGeneres te noemen.

Dankzij het feit dat The Kelly Clarkson Show 5 dagen per week wordt opgenomen en uitgezonden, heeft het de wereld een behoorlijk aantal virale momenten opgeleverd. Er was een tijd dat de kinderen van Kelly Clarkson de echte Aquaman (Jason Momoa) ontmoetten en hun prangende vragen over DC stelden. Er was het hartverscheurende moment dat een vader iemand mocht bedanken voor het adopteren van zijn zoon, en er zijn zelfs een paar muzikale debuten in de show geweest. Dit zijn de meest virale momenten uit The Kelly Clarkson Show.

10 John Cena complimenteert Sho Madojza

De clip waarin John Cena Sho Madojza verrast tijdens het uitvoeren van haar virale track "John Cena" was een algemeen hilarisch moment, maar wat nog grappiger was, was toen John Cena Sho Madojza complimenteerde voor "het onmogelijke doen" door het nu te creëren virale John Cena-dansuitdaging, omdat Cena niet veel vertrouwen heeft in zijn eigen danscapaciteiten. Het moment was bijzonder speciaal voor Sho Madojza omdat John Cena haar favoriete worstelaar was en een bron van inspiratie voor haar in moeilijke tijden.

9 Kelly Clarkson's Kids Meet Aquaman (Jason Momoa)

Kelly Clarkson heeft twee kinderen, Remington (haar zoon) en River Rose (haar dochter), en de twee kregen veel kinderfantasieën te zien toen ze hun favoriete superheld in het echt ontmoetten. Toen Jason Momoa The Kelly Clarkson Show bezocht, werd hij geconfronteerd met de meest uitdagende vorm van journalistiek die je ooit zou kunnen doorstaan - hij moest hun vragen over Justice League en Aquaman beantwoorden, maar hij moest het doen op een manier die niets zou bederven in het uitgebreide DC-universum. Niet gemakkelijk als twee schattige kinderen je om antwoorden smeken.

8 Een biologische vader bedankt ouders voor het adopteren van zijn zoon

Een van de meest sombere momenten in de show was toen een biologische vader een gezin verraste dat zijn zoon had geadopteerd om hen te bedanken dat ze hem in huis hadden genomen. De man gaf zijn kind ter adoptie af omdat hij niet voor het kind kon zorgen, terwijl de familie Jones-Baldwin dat wel kon. De familie Jones-Baldwin heeft tot nu toe drie kinderen geadopteerd.

7 Jeff Dunham komt vrij over zijn sexappeal

Jeff Dunham is waarschijnlijk de meest succesvolle buikspreker die vandaag werkt, maar zelfs succes is niet genoeg om soms indruk te maken op de dames, althans volgens Dunham. Terwijl hij werd geïnterviewd door Kelly Clarkson, vertelde Dunham hoe hij al vroeg in zijn carrière een vrouw terugbracht naar zijn met poppen gevulde appartement. De vrouw schrikte blijkbaar weg, zogenaamd omdat ze bang was voor poppen, maar Jeff Dunham vermoedde dat buikspreken niet aantrekkelijk voor haar was.

6 K Pop Band Seventeen Debuut 'Left and Right' op 'The Kelly Clarkson Show'

The Kelly Clarkson Show houdt de vinger aan de pols van moderne trends en een van de grootste trends van dit moment is K-Pop (afkorting van Koreaanse popmuziek) en een van de toonaangevende K-Pop-bands ter wereld nu is Seventeen, dat ironisch genoeg 13 leden heeft. De band debuteerde met een van hun nieuwste nummers in een aflevering van de show, hun nummer "Left and Right". Het nummer zou later nummer 1 worden in de re altime-hitlijsten.

5 Kevin Hart sluit zich aan bij Kelly Clarkson voor wijnproeverij

Een favoriet moment van de show was toen komiek Kevin Hart langskwam en wijn en kaas consumeerde met Kelly Clarkson terwijl hij werd geïnterviewd. De twee konden niet stoppen met lachen en grappen maken terwijl ze geleidelijker, maar toch speelser, dronken werden. Kevin Hart kreeg ook een paar grappen binnen over blanke mensen en wijn, zoals hij is om te doen.

4 Annie Murphy uit 'Schitt's Creek' speelt 'A Little Bit Alexis'

Schitt's Creek-fans waren opgetogen toen Annie Murphy, die Alexis Rose speelde, The Kelly Clarkson Show bezocht voor een interview en om het laatste seizoen van de show te promoten. Fans waren nog blijer toen ze een van de meest virale momenten uit Schitt's Creek voor Kelly Clarkson opvoerde en 'A Little Bit Alexis' zong. Het nummer is een vreselijk nummer dat bedoeld is om de mislukte popmuziekcarrières van mensen als Paris Hilton of Heidi Montag te parodiëren, en Murphy's personage denkt dat het een hit is en ze zingt het tijdens een mislukte auditie. Murphy schreef het korte nummer zelf een dag voor het filmen.

3 Ariana Grande reageert op de angst van haar collega's

Zoals eerder vermeld, is Kelly Clarkson een coach voor The Voice, samen met John Legend, Blake Shelton en onlangs trad diva Ariana Grande toe tot de show. Naar verluidt waren haar collega's van de show nerveus om met haar samen te werken, aangezien Grande misschien wel de meest populaire zangeres is van de vier juryleden, of in ieder geval is zij momenteel degene die het meest viraal gaat. Grande bracht deze "angsten tot rust" door naar de talkshow van haar collega te komen. Later zouden Grande en haar collega's uiteindelijk de eerste deelnemers zijn aan Jimmy Fallon's nieuwe muzikale show, That's My Jam.

2 IZTY treedt op tijdens 'The Kelly Clarkson Show'

K-Pop zijn niet alle jongensbands, een behoorlijk aantal meidengroepen vormen ook het genre en een van de meest populaire K Pop-meidengroepen is Iztzy. De groep debuteerde in 2019 met hun nummer "It'z Different", en sindsdien hebben ze genoten van een aantal hitsingles. In een van de meest bekeken clips van The Kelly Clarkson Sho op Youtube, voert de vijfkoppige groep hun nummer "Loco" uit.

1 Jim Carey channelt Ace Ventura voor Kelly Clarkson

Het is niet moeilijk om een viraal moment uit Jim Carey te krijgen wanneer hij wordt geïnterviewd. Er was de tijd dat hij koffie van het bureau van Norm MacDonald zoog tijdens een podcast, of de tijd dat hij het interview van zijn co-ster Jeff Daniels crashte. Voor Kelly Clarkson ging Jim Carey viraal toen hij een van zijn personages, Ace Ventura, channelde als een bezoekende dierenverzorger, Jim Carey slangen, hagedissen en allerlei schattige dieren en griezelige beestjes liet vasthouden.

Aanbevolen: