Real Life Partners van de cast van 'Veronica Mars

Inhoudsopgave:

Real Life Partners van de cast van 'Veronica Mars
Real Life Partners van de cast van 'Veronica Mars
Anonim

De serie Veronica Mars woog zeker zwaar op de verschillende mysteries die het titelpersonage (Kristen Bell) probeerde op te lossen. Het was echter een tienerdrama en daarom moest het ook een soort romantische component en een liefdesbelang hebben. Dat is waar Logan (Jason Dohring) binnenkwam. Hoewel Bell nooit in het echte leven met Dohring is uitgegaan, hadden de twee een opmerkelijke chemie op het scherm. Dan was er natuurlijk Leo, het oh zo charmante personage gespeeld door de geweldige Max Greenfield, die in het echte leven gelukkig getrouwd is met Tess Sanchez.

Fans zijn misschien benieuwd met wie de acteurs op Veronica Mars in het echte leven samenwerken. Iedereen weet dat Kristen Bell al heel lang bij Dax Shepard is, maar hoe zit het met de rest van de cast? Is een van hen tegenwoordig single? Laten we het uitzoeken.

8 Kristen Bell is getrouwd met Dax Shepard

Kristen Bell is getrouwd met Dax Shepard. Dit is het echte stel dat iedereen kent. Ze zijn getrouwd sinds oktober 2013 en zijn sinds 2007 samen. Bell schreef op haar Instagram om hun laatste verjaardag te herdenken en zei dat "om wakker te worden naast iemand die hard heeft gewerkt, respectvolle gevechten, geduld, begrip, en dankbaarheid in je relatie is de definitie van liefde." Ze voegde er ook aan toe dat ze "nooit de datum van ons jubileum zal herinneren, @daxshepard, en ik weet dat jij dat ook niet zult doen. En dat is nog maar een ding dat ik zo leuk vind aan ons." Schattig, toch?

7 Jason Dohring is getrouwd met Lauren Kutner

Jason Dohring is sinds 2004 getrouwd met zijn vrouw Lauren Kutner en de twee hebben samen vier kinderen. Ja, Dohring was getrouwd voordat Veronica Mars zelfs maar bestond. De acteur ontmoette zijn vrouw op de middelbare school en de twee waren twee jaar bevriend voordat ze gingen daten. Volgens het tijdschrift Portrait zei Dohring "uiteindelijk is het geweldig om iemand te hebben die je goede vriend is om mee te praten, en om in de buurt te kunnen zijn van iemand met wie je jezelf kunt zijn, zorgt voor een langdurige relatie."

6 Ryan Hansen is getrouwd met Amy Russell

Net als Dohring trouwde Ryan Hansen in 2004 met zijn vrouw, Amy Russell. De twee zijn beste vrienden met Bell en haar man, Shepard, en het paar heeft zelfs een tijdje bij Bell gewoond. Er is niet veel bekend over de vrouw van Hansen, maar haar broer, Jason Russell, is de mede-oprichter van de organisatie, Invisible Children, evenals de regisseur van de film Kony 2012.

5 Enrico Colantoni is getrouwd met Rosanna Francioni

Enrico Colantoni is twee keer getrouwd geweest. Eerst was hij getrouwd met een vrouw genaamd Nancy Snyder van 1997 tot 2004, en trouwde toen met Rosanna Francioni in 2011. Het paar deelt samen vier kinderen en Colantoni heeft twee kinderen uit zijn vorige huwelijk. Op hun meest recente jubileum plaatste Colantoni een Instagram-bericht en zei dat hij en zijn vrouw "38 jaar geleden vrienden waren. We zijn vandaag 10 jaar geleden getrouwd. De beste dingen zijn het wachten waard." Zo lief!

4 Percy Daggs III is getrouwd met Jontille Gerard

Percy Daggs III, vooral bekend als Veronica's beste vriend, Wallace, is getrouwd met actrice Jontille Gerard. Ze verscheen in een paar afleveringen van de televisieserie The Shield en trad op in één aflevering van shows als In Plain Sight en The Fosters. De twee delen samen twee kinderen: zoon Percy en dochter Nia. Daggs' allereerste Instagram-post ooit in 2019 bevatte een foto van hem en zijn vrouw met het bijschrift "mijn koningin, mijn geliefde, mijn beste vriend. Je versterkt me. Geloof in mij. Je hebt mijn dromen waargemaakt."

3 Francis Capra is getrouwd met Nora Capra

Francis Capra, bekend als Weevil voor fans van Veronica Mars, is getrouwd met een vrouw genaamd Nora Capra. Op zijn verjaardag in 2020 tweette Nora dat "het maar even duurde voordat onze paden elkaar kruisten. Hij liet me de ware betekenis van liefde en zorgzaamheid zien. Hij is mijn held, mijn wereld en mijn toekomst." De twee lijken een nogal privé-leven te leiden, weg van het publieke oog, maar Capra sprak wel over zijn huwelijk met Nora in de Veronica's Marshmallows-podcast in 2019.

2 Teddy Dunn is getrouwd met Kendall Morrison

Teddy Dunn, bij Veronica Mars-fans bekend als Duncan Kane, trouwde in 2017 met zijn vrouw Kendall Morrison tijdens een ceremonie in Greenwich, Connecticut. Dunn heeft sinds 2009 niet meer gehandeld en is nu advocaat. Hij en zijn vrouw verwelkomden in juni 2019 een zoon, Garrett. Vanaf 2020 is Dunn een assistent-procureur van de Verenigde Staten bij het District of Columbia, het advocatenkantoor van de Verenigde Staten.

1 Michael Muhney is getrouwd met Jaime Muhney

Michael Muhney, bekend als Sheriff Don Lamb op Veronica Mars, trouwde in 2000 met zijn vrouw, Jaime Muhney. Ze hebben een zoon, Dylan Tyler Muhney, geboren in april 2002, een dochter, Ella, die geboren in 2007, en een andere zoon, Truman, die in 2012 werd geboren. Aan het begin van de pandemie in 2020 tweette Muhney foto's van zijn nagels die door zijn dochter waren gelakt. "Dochter heeft mijn nagels gelakt om bij mijn ogen te passen. Ik voel me fantastisch", schreef hij.

Aanbevolen: