Waarom 'Gilmore Girls' bijna niet elk seizoen werd opgepikt

Inhoudsopgave:

Waarom 'Gilmore Girls' bijna niet elk seizoen werd opgepikt
Waarom 'Gilmore Girls' bijna niet elk seizoen werd opgepikt
Anonim

Gilmore Girls werd uiteindelijk een enorm succes en een favoriet van fans om meerdere keren te bingewatchen, maar de meeste mensen realiseren zich niet hoe ruw het begin was. Elk seizoen had mogelijk het laatste kunnen zijn voor Gilmore Girls, en de cast en crewleden wisten nooit of ze voor een ander seizoen zouden worden opgehaald. Lauren Graham geeft zelfs toe dat ze het een wonder vindt dat de show elk seizoen werd opgepakt. Het was in die tijd altijd een gok, maar het is nu populairder dan ooit tevoren.

Netflix speelt tegenwoordig een grote rol in de populariteit van deze hitserie, maar het was niet altijd zo gemakkelijk voor de mensen die aan de show werkten. Met constante obstakels in de weg, waren de cast en crewleden gewoon blij dat ze jaar na jaar voor een nieuw seizoen werden opgepakt.

6 'Gilmore Girls' werd populair gemaakt door Netflix

Fans houden van alles over de hitshow Gilmore Girls, van de unieke stad tot de herkenbare personages, maar het was niet supersuccesvol tijdens de uitzending. Het is nu moeilijk voor fans om te zien hoe de toekomst van de show altijd onbekend was, maar Netflix speelde een grote rol in het succes. Lauren Graham heeft verklaard dat de show tegenwoordig veel populairder is dan toen ze aan het filmen waren.

5 Ze wisten nooit of ze nog een seizoen zouden terugkomen

Aan het einde van elk seizoen hoopten cast- en crewleden op meer. De harde realiteit in Hollywood is dat zelfs de meest geliefde shows aan het einde van elk seizoen wel of niet door hun netwerk worden opgepikt.

4 'Gilmore Girls' had een ongelukkige zendtijd

Gilmore Girls heeft een van de meest ongelukkige zendtijden voor een show die probeert het te maken in de industrie. Gilmore Girls werd uitgezonden tegenover Friends, wat misschien wel een van de meest populaire tv-shows ooit is, en vooral uit deze periode. Vrienden, uitgezonden van 1994 tot 2004, maakten de weg vrij voor sitcoms. Op Jimmy Kimmel Live vertelt Lauren Graham dat Gilmore Girls helemaal niet populair was toen ze aan het filmen waren, en dat het ongelooflijk moeilijk was om tegenover Friends te worden uitgezonden.

3 de nieuwe schrijvers van seizoen zeven

Waarschijnlijk was de grootste teleurstelling voor Gilmore Girls-fans het laatste seizoen. De maker van de show, Amy Sherman-Palladino, verliet de show na onenigheid over hoe de show moest eindigen. Palladino wilde dat de show nog twee laatste seizoenen zou hebben om de personages het perfecte einde te geven, maar het netwerk was het daar niet mee eens en wilde nog maar één seizoen. Vanwege deze onenigheid had seizoen zeven een geheel nieuwe bemanning van schrijvers. Hoe veel ze ook probeerden, het was voor fans van de show duidelijk dat de personages en verhaallijnen anders waren geschreven, en het paste niet bij de show zoals de eerste zes seizoenen deden.

2 De 'Gilmore Girls' Annulering

Met nog een laatste seizoen om de verhalen van de personages af te ronden, eindigde Gilmore Girls op een ruwe toon. Niet alleen waren fans teleurgesteld in seizoen zeven als geheel, maar ze waren ook vooral teleurgesteld in de karakterontwikkeling van Lane, Rory's beste vriend. Lane ging van een meisje dat zeker van zichzelf was en hoe dan ook haar mannetje stond, tot een bijna geheel nieuw personage, lid worden van een band, trouwen met Zach en zwanger worden van een tweeling. De algehele verhaallijn voor Lane klopte helemaal niet en fans waren teleurgesteld over het laatste seizoen van Gilmore Girls. Het was duidelijk dat er geen nieuw seizoen meer zou komen na de ramp die seizoen zeven was.

1 'Gilmore Girls: A Year In The Life' maakte de dingen niet beter

Een van de grootste teleurstellingen voor fans was de reboot-show, Gilmore Girls: A Year In The Life. Nadat seizoen zeven fans boos maakte over nieuwe schrijvers en de personages zich anders voelden dan ze oorspronkelijk waren, maakte de heropleving het alleen maar erger. Het personage van Rory Gilmore werd het zwaarst bekritiseerd, waarbij fans en critici zeiden dat het een heel ander personage was. Amy Sherman-Palladino, de maker van de show en de eerste zes seizoenen een schrijver en uitvoerend producent, geeft toe dat ze nooit het laatste seizoen van Gilmore Girls heeft gezien. Ze wist alleen van Lane's zwangerschap en wilde dat de heropleving zou zijn hoe de show echt had moeten eindigen voor de personages.

Aanbevolen: