Wat is er gebeurd met de cast van 'Night Court'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de cast van 'Night Court'?
Wat is er gebeurd met de cast van 'Night Court'?
Anonim

In de afgelopen jaren zijn veel hitshows uit het verleden nieuw leven ingeblazen voor een nieuwe generatie kijkers. Nadat Roseanne bijvoorbeeld aanvankelijk eindigde in 1997, kwam de show terug voor een revival in 2018, maar werd ze omgezet in The Conners nadat het gedrag van Roseanne Barr haar had ontslagen. Evenzo waren Will & Grace-fans die alles over de show wilden weten dolblij toen die serie in 2017 terugkwam.

Hoewel de klassieke sitcom Night Court zijn finale in 1992 uitzond, is er een vervolgserie aangekondigd met in de hoofdrol de altijd veelgevraagde acteur Melissa Rauch van The Bang Theory. Nadat de vervolgserie was aangekondigd, hebben veel fans van de originele show zich afgevraagd wat er met de hoofdsterren van de klassieke sitcom Night Court is gebeurd.

6 Wat is er met Richard Moll gebeurd?

In Hollywood zijn veel acteurs eigenlijk een stuk kleiner dan veel van hun fans beseffen. Aan de andere kant van het spectrum is Richard Moll van Night Court een enorme man wiens frame hem altijd heeft laten opvallen. Moll is vooral bekend door het spelen van de beminnelijke deurwaarder "Bull" van Night Court en is sindsdien consequent blijven werken. Naast het verschijnen op het scherm in veel projecten, heeft Moll's diepe stem hem in staat gesteld een volleerd stemacteur te worden. Als het gaat om het persoonlijke leven van Moll, is Richard twee keer getrouwd geweest, maar hij lijkt op het moment van schrijven vrijgezel te zijn. Gelukkig heeft Moll nog een vol leven dankzij zijn twee kinderen, zijn liefde voor vissen en reizen, zijn geliefde honden en zijn passie voor films kijken.

5 Wat is er met Markie Post gebeurd?

Als de meeste mensen aan Night Court denken, is Markie Post een van de acteurs aan wie ze het eerst denken, ook al kwam ze pas in het derde seizoen bij de show. Aangezien Post getalenteerd genoeg was om drie jaar later haar stempel te drukken op een hitshow, is het niet verwonderlijk dat ze in een lange lijst van andere succesvolle shows verscheen. Post dook bijvoorbeeld op in shows als Scrubs, The District, 30 Rock en Chicago P. D. onder andere. Post was twee keer getrouwd en liep door het gangpad met de man met wie ze de rest van haar leven in 1982 doorbracht. Tijdens haar tweede huwelijk verwelkomde Post haar twee dochters op de wereld. Helaas werd in 2021 onthuld dat Post is overleden na vier jaar lang tegen kanker te hebben gevochten.

4 Wat is er met Marsha Warfield gebeurd?

Hoewel ze pas debuteerde tijdens het vierde seizoen van de show, was Marsha Warfield zo vermakelijk als de no-nonsense Roz dat ze een van de populairste acteurs van de sitcom werd. Nadat Night Court ten einde liep, speelde Warfield in een andere populaire sitcom, Empty Nest. Helaas heeft Warfield sinds 1995 geen grote rol meer gespeeld in een show of film, maar dat betekent niet dat ze op haar lauweren rust. Warfield is nog altijd zo stoer als altijd, ze is homoseksueel geworden, een touringcomedian geworden en ze gebruikt sociale media om belangrijke problemen aan te kaarten met de zwaartepunten waarmee ze zichzelf altijd heeft gedragen

3 Wat is er met Charlie Robinson gebeurd?

Gedurende de negen seizoenen van Night Court waren er veel buitensporige personages in de show. Als gevolg hiervan had de show iemand nodig die rationeel genoeg leek zodat kijkers zich met hen konden identificeren en toen Charlie Robinson Mac begon te spelen, vervulde hij die rol. Het soort acteur waar kijkers altijd naar werden aangetrokken, castingregisseurs waren altijd enthousiast om met Robinson te werken. Als gevolg hiervan verscheen Robinson in een extreem lange lijst met shows, waaronder Home Improvement, Hart of Dixie en Mom onder anderen. Helaas werd in juli 2021 aangekondigd dat Robinson is overleden aan "hartstilstand met multisysteem-orgaanfalen als gevolg van septische shock en gemetastaseerd adenocarcinoom". Daarna plaatste Robinsons derde vrouw een verklaring die zijn persoonlijke leven in één zin in perspectief zette."Charles Robinson was de liefde van mijn leven, echtgenoot, vader, grootvader en overgrootvader."

2 Wat is er met John Larroquette gebeurd?

Toen John Larroquette Dan Fielding van Night Court begon te spelen, nam hij een zware taak op zich. Larroquette moest tenslotte ervoor zorgen dat kijkers hem leuk genoeg vonden om naar de show te blijven kijken, ook al was zijn karakter een narcist en rokkenjager. Verbazingwekkend genoeg werd Larroquette's Fielding misschien wel het populairste personage van Night Court. Als gevolg van het talent dat hij toonde tijdens zijn Night Court-aanstelling, ging hij schitteren in The John Larroquette Show, die drie seizoenen duurde. Van daaruit heeft Larroquette gewoonlijk ondersteunende of eenmalige personages gespeeld in verschillende series. In 2022 zal dat echter allemaal veranderen, aangezien Larroquette samen met Melissa Rauch zal schitteren in de vervolgserie Night Court. Buiten de camera's is Larroquette druk bezig geweest met het opvoeden van de drie kinderen die hij heeft met zijn oude vrouw Elizabeth Ann Cookson en het overwinnen van alcoholisme.

1 Wat is er met Harry Anderson gebeurd?

Voordat Night Court op televisie debuteerde, hielden veel mensen al van Harry Anderson vanwege zijn gedenkwaardige rol als goochelaar die probeerde gratis drankjes te krijgen van de hitshow Cheers. Dankzij die rol werd Anderson gecast als Night Court's Judge Harold "Harry" T. Stone. Bovendien speelde Anderson memorabel in de miniserie van Stephen King's It die in 1990 werd uitgezonden. Nadat Night Court ten einde was, bleef Anderson af en toe acteren, maar hij beschouwde zichzelf altijd als een goochelaar boven alles. Twee keer getrouwd, Anderson had twee kinderen met zijn eerste vrouw. In 2018 waren de familie en fans van Anderson geschokt toen ze hoorden dat hij in zijn slaap aan een beroerte was overleden als gevolg van griep en hartaandoeningen.

Aanbevolen: