De cast van 'Bridgerton' seizoen 2: wat we weten over hun vermogen

Inhoudsopgave:

De cast van 'Bridgerton' seizoen 2: wat we weten over hun vermogen
De cast van 'Bridgerton' seizoen 2: wat we weten over hun vermogen
Anonim

Bridgerton ging in première op Netflix in december 2020 en het werd van de ene op de andere dag een enorme hit. Echt, het zou niet als een verrassing moeten komen dat Bridgerton zo succesvol was. Het werd geïnspireerd door een populaire boekenreeks, het werd ontwikkeld door megaproducer Shonda Rhimes en het schittert met een ongelooflijk getalenteerde cast.

Naarmate de show steeds populairder werd, werden de castleden ook steeds bekender. Hoewel een paar van de sterren al doorgewinterde acteurs waren, waren de meesten relatieve nieuwkomers in Hollywood die sindsdien bonafide beroemdheden zijn geworden.

In seizoen twee van Bridgerton hebben zich meer getalenteerde artiesten bij de cast gevoegd, en alle betrokkenen hopen natuurlijk dat seizoen twee net zo'n grote hit zal worden als zijn voorganger.

Hier is een lijst van enkele van de grootste sterren van Bridgerton seizoen twee, met een uitsplitsing van hun geschatte vermogen. Hoewel de schattingen vaak variëren, kunnen we toch een idee krijgen van hoe rijk ze allemaal zijn. Blijf lezen om erachter te komen welke ster een ongelooflijk fortuin van $30 miljoen heeft.

7 Schattingen van het vermogen van Phoebe Dynevor variëren

www.instagram.com/p/Ca95RGoNauy/

Phoebe Dynevor speelde in het eerste seizoen van Bridgerton als Daphne, de oudste dochter van Bridgerton. Ze zal dit seizoen meer een ondersteunende rol spelen, aangezien de focus verschuift naar Anthony, de oudste zoon van Bridgerton, gespeeld door Jonathan Bailey.

Phoebe Dynevor staat nog niet zo lang in de schijnwerpers en daarom is haar vermogen niet gemakkelijk in te schatten. Celebrity Net Worth heeft geen pagina voor Dynevor en andere websites gaven verschillende schattingen van haar vermogen, variërend van $ 600.000 tot maar liefst $ 18 miljoen (wat hoogst onwaarschijnlijk lijkt).

6 Jonathan Bailey's netto waarde is ook moeilijk vast te stellen

www.instagram.com/p/CY6sb4xoiiQ/

En over Jonathan Bailey gesproken, zijn vermogen is even moeilijk te achterhalen. Net als Phoebe Dynevor heeft hij nog geen pagina op Celebrity Net Worth, en andere bronnen verschillen in hun schattingen. Er is echter veel minder variatie dan in het geval van Dynevor. De meeste bronnen lijken te melden dat het vermogen van Bailey ergens tussen de $ 1 miljoen en $ 1,5 miljoen ligt.

5 Nicola Coughlan is een van de meest herkenbare gezichten op 'Bridgerton'

www.instagram.com/p/CbSjuZaqqek/

Toen Bridgerton voor het eerst in première ging, was Nicole Coughlan een van de grootste sterren in de cast vanwege haar rol als Clare in de populaire Ierse comedyserie Derry Girls. Tegenwoordig is de hele cast van Bridgerton vooral bekend van, nou ja, Bridgerton, maar Coughlan is nog steeds een van de meest geliefde castleden dankzij haar charmante vertolking van Penelope Featherington. Penelope keert terug voor seizoen twee.

Zoals met veel van haar cast-mates, is het vermogen van Coughlan moeilijk zeker te weten, maar schattingen uit verschillende bronnen variëren van $ 100.000 tot $ 2,5 miljoen. De waarheid ligt waarschijnlijk ergens tussen die cijfers in.

4 Simone Ashley voegt zich bij de cast

www.instagram.com/p/CY61U1boB_q/

Een van de meest opwindende toevoegingen aan de Bridgerton-cast in seizoen 2 is Sex Education-ster Simone Ashley. Ze zal een personage spelen genaamd Kate Sharma, een nieuwe liefdesbelang voor Jonathan Bailey's personage Anthony.

Ashley's vermogen wordt geschat op ergens tussen de $500.000 en $4 miljoen.

3 Charithra Chandran speelt de zus van Kate Sharma

www.instagram.com/p/CbcwTgNsY48/

Charithra Chandran is een nieuwkomer in de Bridgerton-cast en vrij nieuw voor televisie in het algemeen. Haar eerste professionele tv-rol kwam in 2021, toen ze speelde in het tweede seizoen van spionagedrama Alex Rider. Ze speelt een personage genaamd Edwina, de zus van het personage Kate van Simone Ashley.

Chandran is een van de minst gevestigde namen op deze lijst, en daarom is haar vermogen bijzonder moeilijk te bepalen. De meeste online bronnen lijken het er echter over eens te zijn dat ze naar schatting $ 200.000 waard is.

2 Shelley Conn speelt de moeder van Kate en Edwina

www.instagram.com/p/Ca7XZEnMbJ9/

Shelley Conn zal zich ook bij de cast voegen als de matriarch van de Sharma-familie. Ze acteert al meer dan twintig jaar op televisie. Ze is misschien het best bekend voor haar verschijning in de door Steven Spielberg geproduceerde serie Terra Nova in 2011.

Slechts een paar bronnen geven schattingen van haar vermogen, en hoewel een paar suggereert dat het zo hoog kan zijn als $ 5 miljoen, is de laagste schatting van haar vermogen minder dan $ 1 miljoen.

1 Julie Andrews heeft een nettowaarde van $30 miljoen

www.instagram.com/p/B37WT0GpnLQ/

Julie Andrews verschijnt nooit echt op het scherm in Bridgerton, maar ze is misschien wel het meest essentiële castlid van allemaal. Andrews vertelt de show als de stem van Lady Whistledown, de mysterieuze schrijfster van de lokale roddelnieuwsbrief. Een schokkende onthulling aan het einde van seizoen één veranderde alles wat we weten over Lady Whistledown, maar Andrews zal nog steeds terugkeren als het personage.

Julie Andrews vergaarde haar grote vermogen tijdens een lange carrière in Hollywood en verscheen in alles van The Sound of Music tot Shrek 2.

Aanbevolen: