10 dingen die we weten over seizoen 2 van 'Bridgerton

Inhoudsopgave:

10 dingen die we weten over seizoen 2 van 'Bridgerton
10 dingen die we weten over seizoen 2 van 'Bridgerton
Anonim

De Shonda Rhimes-hit Netflix-serie Bridgerton leek de wereld over te nemen toen het eind vorig jaar stilletjes in première ging op de streamingdienst, omdat fans plotseling geobsedeerd waren. Niet alleen met de Gossip Girl-achtige verhaallijn, maar ook met het acteerwerk (vooral de stomende scènes tussen Regé-Jean Page, die Simon Basset speelt, en Phoebe Dynevor, die Daphne Bridgerton speelt). De personages van Bridgerton waren zo goed geschreven dat ze een eigen leven leken te gaan leiden en zo van het scherm sprongen.

Dus wat weten we precies over het tweede seizoen van de hitserie, dat ja, groen licht heeft gekregen en op weg is om binnenkort op Netflix te komen? Hier zijn 10 dingen die we weten over wat we van de serie kunnen verwachten tijdens hun aanstaande tweede seizoen.

SPOILER ALERT: Dit artikel bevat spoilers van het eerste seizoen van Bridgerton

10 Verwacht Daphne en Simon te zien wennen aan het getrouwde leven en ouderschap

Bridgerton-cast
Bridgerton-cast

We zagen ze hun eerste kind ter wereld verwelkomen aan het einde van seizoen één, dus we zullen zowel Daphne als Simon zien (helaas, in het echte leven brak Page de harten van fans overal door te pronken met zijn nieuwe echte vriendin voor de wereld) zich verder vestigen, niet alleen in het huwelijksleven, maar ook in het leven van een kind!

Betekent dit dat de stomende scènes die we tijdens het eerste seizoen gewend waren te kijken, worden vervangen door luiers en nachtelijke voedingen? Nou ja, misschien, maar nog steeds met veel drama erbij.

9 We krijgen meer te zien van Francesca Bridgerton

Francesca en Daphine
Francesca en Daphine

We gaan waarschijnlijk veel meer te weten komen over Francesca, aangezien we niet veel over haar weten, behalve dat ze een van de Bridgerton-familieleden is die tijdens het grootste deel van het eerste seizoen afwezig was terwijl ze op bezoek was familie in Bath, Engeland. Nu ze terug is in de kudde, zullen we veel meer van haar karakterontwikkeling te zien krijgen (en zien hoe actrice Ruby Stokes zich het karakter eigen maakt).

8 Zal Eloise ontdekken wie Lady Whistledown werkelijk is?

eloise bridgerton en penelope Featherington
eloise bridgerton en penelope Featherington

MASSIEVE SPOILER ALERT! Als je het eerste seizoen van de Netflix-serie nog niet hebt uitgespeeld, kun je deze paragraaf misschien beter overslaan. De kans is groot dat Eloise Bridgerton (Claudia Jessie) dichter bij de ontdekking komt dat haar beste vriendin Penelope Featherington (Nicola Coughlan) ook de beruchte Lady Whistledown is, de roddelschrijver die iedereen in de stad aan de kaak heeft gesteld. En als ze er eenmaal achter is, kan er alleen maar meer drama zijn.

7 Ontmoet Kate Sharma

Kate actrice
Kate actrice

Iedereen wacht met spanning op de komst van Miss Kate Sharma, de oudere zus van Anthony Bridgertons (Jonathan Bailey) oorspronkelijke liefdesbelang. Ze wordt gespeeld door de getalenteerde actrice Simone Ashley, die geen onbekende is in de originele Netflix-serie (ze speelt Olivia in Sex Education). "Kate is net aangekomen in Londen en is een slimme, koppige jonge vrouw die geen dwazen lijdt", luidt de beschrijving van haar.

6 De originele cast keert terug

Bridgerton
Bridgerton

Vrees niet! Het grootste deel van de originele cast keert terug voor het tweede seizoen, waaronder Dynevor, Page, Coughlan, Bailey en Jessie. We verwachten dat we ook de komst van enkele nieuwe personages zullen zien, niet alleen Kate Sharma.

5 Julie Anne Robinson gaat regisseren

Bridgerton
Bridgerton

Julie Anne Robinson is een televisie- en filmregisseur en producent die niet alleen bekend staat om haar eerdere werk aan het eerste seizoen van de show (je kunt hier zien hoe ze de puntscènes opnamen), maar ook om haar werk aan Orange is the New Black, Nurse Jackie, The Good Place, Castle Rock en Parks and Recreation. Ze is genomineerd voor een Golden Globe en twee BAFTA's.

4 Kunnen we tot acht seizoenen zien?

Bridgerton
Bridgerton

Voor degenen die het niet weten, de Netflix-show is gebaseerd op de romantische romans van Julia Quinn, die schreef, tel ze, acht boeken. Trouwens, de dingen beginnen vorm te krijgen, het lijkt erop dat het Netflix's doel is om alle acht boeken aan te passen, waarbij elk boek één seizoen is.

3 De primaire focus zal Anthony Bridgerton zijn

Bridgerton
Bridgerton

In het eerste seizoen werd zijn hart aan stukken gescheurd door zijn vriendin, een operazangeres, maar het lijkt erop dat het verhaal zich dit seizoen zal concentreren op Anthony Bridgerton. “Anthony Bridgerton heeft niet alleen besloten om te trouwen – hij heeft zelfs een vrouw gekozen! Het enige obstakel is de oudere zus van zijn beoogde doel, Kate Sheffield - de meest bemoeizuchtige vrouw die ooit een balzaal in Londen sierde, luidt de beschrijving.

2 zou mogelijk nog stomer kunnen zijn dan het eerste seizoen

Bridgerton
Bridgerton

We weten wat je denkt: "Hoe is dat zelfs MOGELIJK?" Bridgerton bleek een van de meest opwindende shows op Netflix te zijn en zal in het nieuwe seizoen mogelijk de grenzen nog verder verleggen, zeggen sommige bronnen.

"Het wordt alleen maar spannender, ingewikkelder en sexyer, denk ik," vertelde Jonathan Bailey aan ET. "[Het zal] op elke manier grenzen verleggen. Het verhaal wordt echt spannend."

1 Terwijl Daphne eindelijk terugkomt bij haar broer voor zijn bemoeienis?

Bridgerton
Bridgerton

Hij bemoeide zich met haar liefdesleven in seizoen één, dus de kans is groot dat Daphne in het tweede seizoen de poppenspeler gaat spelen. "Ik vind dat [Daphne's] verhaal heel mooi eindigt; het zit allemaal vast aan het einde. Nu heb ik het gevoel dat ze betrokken zal moeten raken bij Anthony's liefdesleven, aangezien het zijn beurt is", vertelde Phoebe Dynevor aan Town en Land. "Ik ben een hopeloze romanticus, dus ik ben helemaal voor het nog lang en gelukkig einde."

Aanbevolen: