Is Tom Hardy de volgende James Bond?

Inhoudsopgave:

Is Tom Hardy de volgende James Bond?
Is Tom Hardy de volgende James Bond?
Anonim

Voor elke artiest kan het krijgen van een grote franchiserol het spel voor hen in een oogwenk veranderen. Deze rollen brengen veel exposure met zich mee en ze kunnen in een mum van tijd een positieve invloed hebben op iemands carrière. Kijk maar eens wat Marvel en DC hebben gedaan voor hun hoofdrolspelers.

Tom Hardy is een grote ster die het heel goed doet voor zichzelf, en hij heeft geprofiteerd van het werken met zowel Marvel als DC. Toevallig maakt Tom Hardy kans op een van de grootste openingen in de geschiedenis van Hollywood.

Dus, wordt Tom Hardy de volgende James Bond? Laten we eens nader kijken en zien.

James Bond is een iconisch personage

Als je kijkt naar de meest populaire filmpersonages aller tijden, is het vrij eenvoudig om te zien dat er maar weinig namen in de geschiedenis zijn die zich kunnen meten met James Bond. 007 is al tientallen jaren een vaste waarde op het grote scherm en in die tijd heeft hij vele namen kunnen overleven die zijn gekomen en gegaan.

Bond maakte zijn debuut met Sean Connery als hoofdrolspeler, en in de loop van de tijd zijn er een aantal acteurs geweest die de kans hebben gehad om te schitteren als James Bond. Dit is iets dat het personage echt uniek maakt, aangezien elke generatie zijn eigen James Bond heeft waarmee ze zijn opgegroeid.

Sommige van de namen die James Bond speelden, zijn de eerder genoemde Connery, Roger Moore en Pierce Brosnan. Deze fantastische acteurs speelden allemaal een rol bij het creëren van de erfenis van het personage op het grote scherm, en hoewel niet elke film een klassieker is geweest, v alt het aanhoudende succes dat 007 de afgelopen decennia heeft gehad niet te ontkennen.

De meest recente man die de rol van James Bond op zich nam, was Daniel Craig, die geen betere keuze had kunnen zijn voor de iconische spion.

Daniel Craig speelde hem voor vijf films

De meest recente reeks Bond-films werd geleid door Craig, die niet bepaald bekend was voordat hij de rol kreeg. Ondanks zijn gebrek aan mainstream succes als hoofdrolspeler, gleed Craig in de franchise en was in staat om het personage naar ongekende hoogten te brengen.

Natuurlijk, sommige mensen zouden zeggen dat Craig het niet eens was met Bond, aangezien films als Quantum of Solace niet zo geliefd waren als aanbiedingen als Casino Royale, maar de kassabonnen laten zeker zien dat mensen dol waren op wat Craig gaf ze.

Zoals fans onlangs zagen, was No Time to Die in feite Craigs laatste optreden als 007, wat betekent dat de franchise nu geen James Bond meer heeft. Dit betekent dat er snel genoeg een nieuwe Bond zal worden uitgebracht.

Omdat de rol zo iconisch is, is het logisch dat fans over de hele wereld wachten om te zien wie de volgende Bond zal zijn. Een populaire naam die al een tijdje ronddwa alt, is niemand minder dan Tom Hardy.

Is Tom Hardy de volgende?

Tom Hardy heeft een geweldige carrière gehad in Hollywood, en het succes van de Venom-films bewijst zeker dat hij een succesvolle franchise kan leiden. Gezien dit idee en zijn acteerprestaties, zou het niet zo verwonderlijk moeten zijn om te horen dat Hardy wordt beschouwd als een van de sterkste kanshebbers om James Bond te spelen in de volgende reeks films.

Volgens Coral via Express is Hardy momenteel de favoriet om misschien wel de meest begeerde rol in de filmindustrie te bemachtigen. Hardy staat op dit moment op 4-1, en hij loopt momenteel voor op andere grote namen zoals Henry Cavill, Rege-Jean Page, Tom Hopper, Idris Elba en Richard Madden.

Hardy was moeder tijdens het spelen van Bond eerder dit jaar, maar zijn Venom: Let There Be Carnage co-ster, Naomie Harris (een alumni van de film van Daniel Craig Bond), had positieve dingen te zeggen over Hardy die mogelijk de rol zou krijgen.

"Hij zou geweldig zijn. Hij is zo'n fenomenale acteur. Ik ben zo'n grote fan van hem en als ik met hem aan Venom werk, heb ik nog meer respect voor hem. Hij is gewoon, ongelooflijk, de lichamelijkheid die hij in de rol brengt is gewoon buitengewoon. Ik heb nog nooit zoiets gezien, "zei Harris.

Het kan even duren voordat er iets officieel wordt aangekondigd, maar Tom Hardy lijkt de man te zijn die de baan te zijner tijd kan binnenhalen. Een door Hardy geleide 007-franchise? Ja, we zouden er zo zijn.

Aanbevolen: