Fans denken dat dit het meest ongemakkelijke moment in de geschiedenis van 'SNL' was

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit het meest ongemakkelijke moment in de geschiedenis van 'SNL' was
Fans denken dat dit het meest ongemakkelijke moment in de geschiedenis van 'SNL' was
Anonim

Fans praten nog steeds over een van " Saturday Night Live's" slechtste optredens in 2004. In die tijd stond Ashlee Simpson bekend als een doorbraakmuzikant die opkwam samen met haar gevestigde zus Jessica Simpson beroemd worden. Ashlee maakte er een punt van om zichzelf te rebranden als meer alternatief en begon haar uitstapje naar een acteer- en zangcarrière. Ze verscheen in het reality-tv-programma van haar familie en in 2004 bracht ze haar debuutsingle 'Pieces of Me' uit. De zangeres besloot op te treden op SNL na haar release van haar Autobiography-album.

Ashlee Simpson's Lip-Sync Faux Pas

Helaas raakte haar carrière een grote wegversperring toen ze als muzikale gast op SNL verscheen. Na te zijn geïntroduceerd door de presentator, Jude Law, begon Simpsons nummer te vroeg en waren de zangeres en haar band niet voorbereid. Niet alleen werd onthuld dat ze een lip-sync-track achter haar zang had, maar helaas maakte haar algemene onervarenheid het een erg ongemakkelijke scène.

Nadat er een probleem was met het nummer en haar achtergrondzang, deed Simpson een vreemde poging om de aandacht van de muziek af te leiden. Ze bleef onhandig reageren in plaats van zich voor te bereiden om het nummer te beginnen. Uiteindelijk liep ze het podium af en liet haar band op het podium spelen op het achtergrondnummer voordat de camera op reclame ging.

Sommige fans hebben gereageerd op het debacle en erop gewezen hoe veel erger de zanger de situatie heeft gemaakt. Een fan zei: "De Ierse kabouterdans die ze doet om af te leiden van wat er is gebeurd, maakt het nog grappiger lol." En nog een: "Wat begon als een gênante faux pas, veranderde ZIJ in een catastrofe. Je loopt niet zomaar weg. Als ze het toch had geïmproviseerd en gezongen, zou ze veel meer gezicht hebben bespaard. Haar band op die manier in de steek laten was ERG onprofessioneel. (De gezichten van de band als ze weg is, zeggen het allemaal echt!)"

Over het algemeen maakte de ervaring een einde aan hoe positief haar muziek trending was, na haar beruchte optreden veranderde de mening van het publiek.

Ashlee Simpson's carrière sinds

Nadat ze samen met haar zus was verschenen in het reality-tv-programma 'Newlyweds', begon Ashlee aan haar eigen reality-tv-programma genaamd 'The Ashlee Simpson Show'. De show duurde twee seizoenen en eindigde in 2005. De show liet Simpson zien die haar debuutalbum, Autobiography, schreef, opnam en uiteindelijk uitbracht. Echter, nadat haar show was afgelopen, nam ze een pauze om in de publieke belangstelling te staan.

In 2012 bracht ze een single uit genaamd Bat for a Heart, maar het voldeed niet aan haar verwachting en ze annuleerde uiteindelijk haar geplande vierde album.

Simpson trouwde in 2014 met acteur Evan Ross en in 2018 begon ze een realityshow op basis van haar relatie genaamd Ashlee + Evan, die maar één seizoen duurde. Het paar kreeg in 2015 een kind en in 2020 nog een. Ze maakten onlangs bekend dat ze nu hun 3e kind verwachten. Sindsdien is ze in verschillende reality-tv-shows verschenen en heeft ze een vermogen van naar schatting 11 miljoen dollar behouden.

Ashlee is erg aanwezig op sociale media en bevat vaak momenten uit haar persoonlijke leven die ze met familie en vrienden doorbracht. Simpson heeft zichzelf open gelaten voor een muzikale comeback, maar richt zich momenteel op haar gezin. Haar man heeft muzikale ervaring waardoor ze in de toekomst aan een aantal projecten kan werken.

Andere SNL-prestaties "Rampen"

Hoewel Simpson's SNL-blunder nog steeds berucht is, is ze niet de enige beroemdheid die een wijdverbreid live-optreden in de show heeft. Het live optreden van Sinéad O'Connor eindigde met het verscheuren van een foto van de Johannes Paulus II. Deze verklaring leverde nogal wat reacties op omdat de zangeres nooit terug werd uitgenodigd en alleen haar generale repetitiebeelden werden gedeeld.

Rage Against the Machine is ook verboden voor het organiseren van een last-minute protest tegen publiekslid Steve Forbes, de band hing uiteindelijk een omgekeerde Amerikaanse vlag als een symbool van nood of gevaar.

Zelfs het optreden van Elvis Costello in 1977 zorgde ervoor dat de zangeres nooit meer op het programma werd gezet. Elvis veranderde zijn setlist om "Radio, Radio" op te nemen uit protest tegen gecensureerde bedrijfsuitzendingen.

Hoewel er controversiële acts zijn die nooit worden teruggevraagd, zijn er ook acts die fans hebben gepand omdat ze gewoon verschrikkelijk waren. Sommige fans noemen de prestaties van Lana Del Rey's Video Game als de slechtste, terwijl anderen geloven dat Iggy Azalea het minst bereid was om live op te treden.

Om welke reden dan ook, een live optreden kan mislukken, Ashlee Simpson is zeker niet de enige in dit opzicht.

Aanbevolen: