Netflix geruchten gaan 'Rebelde' seizoen 2 en 3 plannen na eerste reacties

Inhoudsopgave:

Netflix geruchten gaan 'Rebelde' seizoen 2 en 3 plannen na eerste reacties
Netflix geruchten gaan 'Rebelde' seizoen 2 en 3 plannen na eerste reacties
Anonim

Na zes jaar van het scherm is Rebelde teruggekeerd naar de gangen van deze iconische school met een nieuwe groep studenten die graag hun stempel willen drukken op het Music Excellence Program.

Fans waren al vertrokken "die seizoen 2 nodig hebben" en bevestigden dat "de nostalgie er zeker was."

Rebelde is een Mexicaanse tienerdramaserie die op 5 januari in première ging op Netflix. Hoewel de Netflix-serie wordt beschouwd als een reboot, is het eigenlijk een voortzetting van de iconische 2004 Mexican telenovela met dezelfde naam.

Rebelde is een reboot van een iconische Mexicaanse telenovela

Hoewel de personages in de nieuwe streamingserie nieuw zijn, speelt deze zich af in hetzelfde universum.

Het volgt een nieuwe generatie studenten die de prestigieuze Elite Way School bezoeken terwijl ze hun best doen om de Battle of the Bands te winnen. Elk tienerpersonage heeft zijn eigen worstelingen als ze proberen op te groeien en liefde, vriendschap en sterrendom te vinden.

Het helpt niet dat Elite Way School een dreigende rivaal heeft, de Lodge genaamd, die probeert te voorkomen dat ze hun volledige potentieel bereiken. Fans hebben genoten van deze update over de iconische Mexicaanse telenovela. Velen hebben hun bewondering voor de aantrekkelijke cast van personages getweet, wortelen in hun relaties en kopiëren hun stijlvolle uiterlijk.

De cast van wannabe-sterren omvat Azul Guaita, Sergio Mayer Mori en Franco Masini. Een terugkerend castlid is Estefanía Villarreal, die regisseur Celina Ferrer speelt in Netflix's Rebelde. Celina, verscheen in de originele serie van Rebelde en verschijnt nu als regisseur.

Wat weten we over het tweede seizoen van Netflix Rebelde?

Aangekondigd als een miniserie, lijkt het erop dat seizoen 2 en seizoen 3 in de maak zijn. Gezien de afsluiting van het eerste seizoen smeken veel fans om een conclusie. Na die aftiteling, die een enorme openbaring is, smeken fans om te zien waar het de personages naartoe leidt.

Netflix overweegt misschien een run van drie seizoenen voor de heropleving van Rebelde, zoals de originele serie deed. Maar het hangt nog steeds in de lucht totdat Netflix het groen licht geeft.

Dus, wanneer kunnen we meer informatie verwachten over de verlenging van Rebelde's tweede seizoen? Over het algemeen wacht Netflix tot nadat het eerste seizoen is uitgezonden om de populariteit en kijkcijfers te beoordelen voordat het wacht met het verlengen van een show voor nieuwe seizoenen.

Aanbevolen: