Wat is er gebeurd met de carrière van Keala Settle na 'The Greatest Showman'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de carrière van Keala Settle na 'The Greatest Showman'?
Wat is er gebeurd met de carrière van Keala Settle na 'The Greatest Showman'?
Anonim

The Greatest Showman heeft een sterrencast van Hugh Jackman, Zendaya, Zac Efron en Michelle Williams, en deelde ook de talenten van Keala Seattle. De achtergrond van de Hugh Jackman-musical is fascinerend en het publiek was opgewonden toen ze Keala "This Is Me" als Lettie Lutz zag zingen. Er zijn een aantal ongelooflijk populaire filmmusicals geweest, en deze maakte zeker een plons toen hij uitkwam. "This Is Me" ontving een Oscar-nominatie voor "Best Original Song" en hoewel het niet won, waren fans blij te zien dat het dat jaar wel de Golden Globe won.

Na in The Greatest Showman te hebben gespeeld als de vrouw met een baard en een prachtige zangstem, heeft Keala Settle haar talenten ingezet voor een aantal andere projecten. Blijf lezen om erachter te komen wat er met de carrière van Keala Settle is gebeurd na The Greatest Showman.

Keala Settle speelde in 'All My Life'

The Greatest Showman werd uitgebracht in 2017 en vertelde het verbazingwekkende verhaal van Hugh Jackman's personage P. T. Barnum.

Na zijn verschijning in deze geliefde film, speelde Keala Settle in de hartverscheurende film All My Life, die in 2020 werd uitgebracht.

De film volgt Sol (Harry Shum Jr.) en Jenn (Jessica Rothe), een jong stel die verliefd worden en zich vervolgens realiseren dat Sol stervende is aan kanker. Ze willen trouwen voordat dat gebeurt, en het verhaal is absoluut een tranentrekker.

Keala Settle speelde de rol van barista Viv Lawrence.

Keala Settle sprak over All My Life en zei dat ze niet veel wist over het eigenlijke verhaal achter de film.

In een interview met We Live Entertainment zei Keala dat ze meer te weten was gekomen over wat er met het echte stel was gebeurd. Ze vertelde: "Daar was ik echt door geïntrigeerd omdat ik van waargebeurde verhalen hou, omdat iedereen een verhaal heeft. En ik ben de grootste cheerleader om van andere mensen te leren en contact te maken."

Keala deelde ook dat haar moeder stierf en ze voelde dat het verschijnen in de film een manier was om het echte paar te 'eren' en ook wat haar moeder doormaakte. Keala legde uit: "Je moet elke seconde van elke dag met hoop leven, en daar gaat deze film over."

Decider.com meldde dat All My Life is gebaseerd op de relatie tussen Jennifer Carter en Solomon Chau die in Toronto woonde. Solomon had leverkanker en het paar trouwde in april 2015. Op tragische wijze stierf hij vier maanden later, toen hij nog maar 26 jaar oud was.

Keala Settle uitgevoerd in 'Rent Live'

Keala Settle trad op in Fox's Rent nadat ze verscheen in The Greatest Showman.

Keala speelde samen met Vanessa Hudgens, Jordan Fisher en Brandon Victor Dixon in Fox' live tv-show van de geliefde en populaire musical. Broadway.com meldde dat Keala de solozangeres zou zijn die "Seasons Of Love" zou uitvoeren.

Keala vertelde Broadway Box dat ze in 2000 of 1999 naar Rent in Las Vegas keek, en ze deelde de enorme impact die het op haar had: "Ik realiseerde me dat ik in die tijd werd voorgesteld aan wat NYC inhield. Het was een ervaring die ervoor zorgde dat ik in Manhattan wilde ZIJN… iets waarvan ik dacht dat het zo ver verwijderd was van mijn realiteit."

Behalve dat fans de geweldige zangstem van Keala Settle konden horen en haar talent konden prijzen, werd het optreden van Keala Settle ook gedenkwaardig omdat Keala Settle een beroerte kreeg. Mensen meldden dat ze een mini-beroerte had en ontdekten dat ze in april 2018 een hersenoperatie nodig had omdat ze de ziekte van Moyamoya heeft. Keala vertelde dat ze "dankbaar is om te leven" en dat ze "de vreugde kan vinden in dingen die ik nooit zou kunnen".

Keala Settle sprak over 'The Greatest Showman'

Wat vindt Keala van de rol en het nummer dat haar zoveel bekendheid heeft bezorgd?

Volgens Cinemablend.com, vertelde Keala dat terwijl ze geniet van het uitvoeren van het nummer "This Is Me", ze andere emoties heeft gevoeld. De actrice en zangeres legden uit: "Het is interessant, dat deel was een geweldige kans, en ik ben je eeuwig dankbaar. Maar elke keer dat ik wordt gevraagd om het te zingen, is er een zeker gevoel van angst. Mensen verwachten nu dat ik het elke keer zing. Ik treed op."

Keala zei dat het geweldig is om het lied voor mensen te zingen, want "ze komen omdat ze het gevoel hebben dat ze deel uitmaken van het lied en de geest ervan."

Keala Settle speelde ook in een aantal tv-shows. De actrice speelde Christina Winters, Destiny's adoptiemoeder in Big Shot, de Disney+ serie met John Stamos.

Keala speelde ook Young Bitzy in Central Park.

Wat betreft wat Keala Settle in 2022 gaat doen, volgens haar IMDb-pagina, speelt ze de rol van Hélène Paulik in Murder in Provence, een tv-serie die in postproductie is.

Aanbevolen: