And Just Like That': Miranda en Steve zitten op een dood spoor in nieuwe aflevering

Inhoudsopgave:

And Just Like That': Miranda en Steve zitten op een dood spoor in nieuwe aflevering
And Just Like That': Miranda en Steve zitten op een dood spoor in nieuwe aflevering
Anonim

Spoilers voor 'And Just Like That…' in het verschiet. De revival van 'Sex and the City' heeft een gloednieuwe aflevering uitgezonden op HBO Max waarin Miranda en Steve de boel proberen op te lappen… met weinig succes.

Na die grote wending van Miranda in aflevering vijf, heroverweegt de advocaat haar hele leven, inclusief haar huwelijk.

Op 'And Just Like That' heeft het personage gespeeld door Cynthia Nixon laten doorschemeren dat haar relatie met haar man Steve (David Eigenberg) niet de beste in de slaapkamer is. Om het nog ingewikkelder te maken, is Miranda hals over kop gevallen voor Carrie's (Sarah Jessica Parker) baas, non-binaire podcasthost en komiek Che, gespeeld door Sara Ramirez.

Miranda en Steve proberen de vonk terug te krijgen in aflevering zeven van 'And Just Like That'

Na Miranda's biseksuele ontwaken, dankzij een stomende seksuele ontmoeting met Che (in Carrie's appartement niet minder!), is het personage zo verward als het maar kan. Spoilerwaarschuwing voor degenen die de laatste aflevering van 'And Just Like That' natuurlijk niet hebben gezien.

In aflevering zeven, "Sex and the Widow", is Miranda teleurgesteld dat Che haar nooit terug heeft ge-sms't en probeert ze opnieuw contact te maken met Steve.

Ze heeft heel duidelijk gemaakt dat de twee geen seks hadden, in tegenstelling tot haar tienerzoon Brady en zijn vriendin Louisa. In de nieuwe aflevering zet Miranda een stap op Steve met de bedoeling haar seksuele ontmoeting met Che na te bootsen om te zien of de vonk er nog was. Het spijt ons te moeten melden dat dit niet het geval is.

Miranda en Che herenigen en vonken vliegen over

Na een flauwe poging om intiem met Steve te worden, is Miranda ervan overtuigd dat het niet meer goed te maken is. Als ze Che echter tegenkomt tijdens een evenement, staat de vrouw onder stroom: ze belanden samen in bed.

Nixon heeft eerder gezegd dat ze blij was dat de nieuwe serie meer inclusief is, vooral nadat het originele 'Sex and the City' er vaak van werd beschuldigd super hetero te zijn als het gaat om de hoofdpersonen. Nixon, die getrouwd is met activiste Christine Marinoni, put ook uit haar eigen ervaring als een vrouw die zich identificeert als queer.

Hoewel het verfrissend is om een LGBTQ+-verhaallijn in de show te zien, zijn sommige fans boos dat dit ten koste gaat van Steve, vooral nu Miranda doet alsof ze niet veel om hem geeft.

De meest loyale 'Sex and the City'-fans herinneren zich misschien dat Steve ook Miranda bedroog in de eerste film, uitgebracht in 2008.

Bij die gelegenheid slaagde het paar erin om weer bij elkaar te komen en sterker dan ooit. Deze keer lijkt het er niet op dat dat een optie is. Wat er ook gebeurt, het is hoog tijd dat Miranda Steve de waarheid vertelt.

Aanbevolen: