Grey's Anatomy Acteur Eric Dane Trends voor zeer NSFW-reden

Inhoudsopgave:

Grey's Anatomy Acteur Eric Dane Trends voor zeer NSFW-reden
Grey's Anatomy Acteur Eric Dane Trends voor zeer NSFW-reden
Anonim

Eric Dane's dagen als McSteamy liggen misschien ver achter hem, maar hij verbaast nog steeds fans met zijn charmes… en een reeks expliciete scènes in 'Euphoria'.

De 'Grey's Anatomy'-acteur is een van de sterren van de veelgeprezen HBO-serie naast Zendaya, Hunter Schafer, Jacob Elordi, Maude Apatow en Sydney Sweeney. Na de laatste aflevering begon Dane een NSFW-moment als trending op Twitter.

'Euphoria': Eric Dane-trends voor expliciete seksscènes

Fans van 'Euphoria' maakten de 'Mark Sloan'-trend op Twitter na een vrij expliciete intieme scène in een van de nieuwste afleveringen van de serie.

Dane speelt Cal Jacobs in de show, de strikte vader van Elordi's Nate. Maar Cal heeft een geheim leven: hij heeft frequente contacten, voornamelijk met jonge, homoseksuele mannen en transvrouwen.

In aflevering twee van het tweede seizoen, getiteld 'Out Of Touch', heeft Cal seks met een man en het wordt nogal… McSteamy. Fans waren zo verrast om Dane te zien in een expliciete orale seksscène om de acteur een trend op Twitter te maken.

"mark sloan putting the anatomy in grey's", reageerde een persoon op Twitter, naast een still uit de serie die we om voor de hand liggende redenen niet echt opnieuw kunnen posten.

"ik moet mezelf blijven vertellen dat Mark Sloan en Cal Jacobs twee verschillende mensen zijn," was een andere opmerking.

"Hoe veranderde deze show van Rue die drugs gebruikt in Mark Sloan die ss op televisie eet", schreef een andere geamuseerde fan

"Ayo, ze hebben Mark Sloan die kont eet op televisie! Lexi Grey rolt zich om in haar graf", luidt een tweet.

"deze show is zo geweldig omdat dr. Mark Sloan zijn kont aan het eten is. Nu is dat mcsteamy," was een andere opmerking.

Andere, zeer beïnvloedbare fans waren geschokt toen ze ontdekten waarom Dane trending was.

"ik ging kijken waarom Mark Sloan trending was en ik-," een fan ondertitelde een 'iCarly'-g.webp

Zendaya deelt belangrijke herinnering voor 'Euphoria'-fans

Debuut op HBO op 9 januari, de tweede serie van 'Euphoria' heeft positieve recensies ontvangen.

Vooruitlopend op de première deelde Zendaya een belangrijke herinnering voor fans van de show.

De ster uit 'Spider-Man: No Way Home', die hoofdpersoon Rue Bennett speelt in de serie van Sam Levinson, ging naar haar sociale kanalen om kijkers te waarschuwen voor mogelijk gevoelige inhoud.

"Ik weet dat ik dit al eerder heb gezegd, maar ik wil iedereen herhalen dat 'Euphoria' voor een volwassen publiek is", schreef de actrice op Twitter.

"Dit seizoen, misschien zelfs meer dan het vorige, is diep emotioneel en gaat over onderwerpen die kunnen triggeren en moeilijk te bekijken zijn," voegde ze eraan toe.

Ze vervolgde: "Kijk alsjeblieft alleen als je je op je gemak voelt. Zorg goed voor jezelf en weet dat je hoe dan ook nog steeds geliefd bent en ik nog steeds je steun kan voelen."

Aanbevolen: