Alles wat we weten over 'What We Do In The Shadows' seizoen 4

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over 'What We Do In The Shadows' seizoen 4
Alles wat we weten over 'What We Do In The Shadows' seizoen 4
Anonim

TV-aanpassingen hebben een wisselend succes, waardoor deze projecten nogal een gok zijn. Fans waren verontwaardigd over de aanpassing van Cruel Intentions, maar het Sandman-concept van Neil Gaiman is meer positief ontvangen. Het is een worp van de dobbelstenen, en wanneer iemand raakt, zoals de recente MCU-shows, maakt het het allemaal de moeite waard.

What We Do in the Shadows was een geweldige film en de show was fantastisch. Seizoen vier is klaar met filmen en er is veel hype voor de show terwijl deze een nieuw tijdperk ingaat.

Er zijn niet veel details beschikbaar over het nieuwe seizoen, maar vandaag gaan we een paar belangrijke punten delen.

'What We Do In The Shadows' afgerond filmseizoen 4

What We Do in the Shadows, de veelgeprezen serie over FX, komt terug naar het kleine scherm met een vierde seizoen op een nog te bepalen datum, en nieuws was tot nu toe schaars.

Nandor, Nadja, Laszlo, Colin Robinson en Guillermo zijn al drie seizoenen dynamisch en het einde van seizoen drie opende de deur naar onbegrensde mogelijkheden.

Een van de geweldige dingen die seizoen drie deed, was de kijkers laten weten dat de show zich tot ver buiten de bescheiden uitgestrektheid van Staten Island zal uitbreiden. Het was tot nu toe nogal op zichzelf staand, wat geweldig was, maar nu gaat de show over de vijver, omdat verschillende personages in een nieuwe omgeving worden geplaatst.

Een van de grootste details die naar voren komen over de nieuwe show, is het potentiële lot van ieders favoriete energievampier.

Seizoen 4 heeft een heel andere Colin Robinson

De afsluiting van seizoen drie liet fans achter met een veelheid aan vragen, namelijk het lot van Colin Robinson. Laszlo stopte met zijn reis naar Engeland met Nadja om voor baby Colin te zorgen, waardoor velen zich afvragen wat er van de kleine man zal gebeuren.

Mark Proksch, die het personage speelt, zei: "We weten niet of hij dezelfde man zal zijn - en dat weet ik tot nu toe niet. Het is interessant. uitdaging als ik terugkom in karaktervorm [en moet uitzoeken] wat dat zal zijn. Ik denk dat dat ongeveer alles is wat ik kan zeggen."

Uitvoerend producent, Paul Simms, ging ook in op de onzekere toekomst van Baby Colin.

Zoals Simms zei: "In het script noemen we hem - of het - Baby Colin. Maar een groot deel van het seizoen dat we nu opnemen, seizoen 4, gaat over: 'Gaat hij onvermijdelijk volwassen worden? energievampier zijn? Zal hij opgroeien om precies te zijn wat hij voorheen was? Of is er een kans dat hij dat lot kan ontwijken en kan uitgroeien tot iets geheel nieuws dat misschien geen energieverslindende vorm is?'"

Baby Colin is een belangrijk plotpunt voor seizoen vier, maar hij is niet het enige aanstaande detail dat is besproken.

Nieuwe wezens en Guillermo's familie komen naar de show

De show gaat zijn vierde seizoen in en zal op een belangrijke manier worden uitgebreid. Niet alleen zal Nadja lid worden van de Supreme Worldwide Vampiric Council, maar Nandor zal ook op ontdekkingstocht gaan voor zijn Eat, Prey, Love-reis. Op die reis zullen er nieuwe wezens in de kudde komen.

Paul Simms heeft bevestigd "dat het nieuwe hoofdstuk enkele van de meest ambitieuze bovennatuurlijke wezens tot nu toe zal bevatten", aldus TV Insider.

Nog steeds niet goed genoeg? Welnu, het vierde seizoen zal ook een diepere duik nemen in Guillermo's familie, die Van Helsing-bloed door hun aderen heeft stromen.

"Dit zijn vragen die op grote schaal zullen worden beantwoord, maar niet dit seizoen. In seizoen 4, aflevering 4, ga je de hele familie van Guillermo ontmoeten op een manier die hem erg angstig maakt. We zullen leren dat als hij Van Helsing-DNA heeft, de rest van zijn familie dat ook heeft, ook al beseffen ze het misschien niet zelf. Maar dat hebben we nog niet eens geschoten", zegt Simms.

"We zullen in seizoen 4 ook leren dat Guillermo de effecten voelt van het feit dat hij 10 jaar van zijn leven aan deze vampiers heeft gewijd en zijn familie en zijn verantwoordelijkheden jegens hen heeft verwaarloosd en hoe hij dat probeert goed te maken, " vervolgde hij.

Als dit allemaal uitkomt, wordt seizoen vier gemakkelijk het grootste in de geschiedenis van de show. Dat is veel om uit te pakken, maar als deze show iets heeft bewezen, is het dat hij weet hoe hij de zaken goed in evenwicht moet houden.

Het wordt erg pittig voor het volgende seizoen van de show, en de verwachtingen van de fans konden niet hoger worden.

Aanbevolen: