Survivor': alles wat we weten over seizoen 41 Castaway, Erika Casupanan

Inhoudsopgave:

Survivor': alles wat we weten over seizoen 41 Castaway, Erika Casupanan
Survivor': alles wat we weten over seizoen 41 Castaway, Erika Casupanan
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Survivor 41' van 28 oktober 2021 worden hieronder besproken! Survivor 41 nadert nu het einde van zijn tweede week, en de schipbreukelingen voelen het zeker! Hoewel de game zelf geen sinecure is, is dit seizoen een van de moeilijkste, en kijkers zijn het daarmee eens. Hoewel de deelnemers in hun stam hebben gespeeld, kondigde Survivor-gastheer Jeff Probst tijdens de aflevering van vanavond aan dat de fusie officieel is begonnen.

Nu de fusie in het spel komt, zijn fans benieuwd of Shan en Ricard bij elkaar blijven nadat ze gedomineerd hebben tijdens hun tijd in Ua, maar het lijkt erop dat hun vertrouwen is geschonden. Als het gaat om een verbroken vertrouwen, geldt hetzelfde voor Erika Casupanan, die door haar voormalige stam in een tweedaags isolement werd gestuurd.

Tijdens haar 48 uur weg, werd Erika zich ervan bewust dat haar afzondering van de anderen eigenlijk een behoorlijk krachtige zet was, aangezien ze nu de toekomst, of laten we zeggen, het verleden van het spel in haar handen heeft! Jeff onthulde een van de grootste wendingen van dit seizoen, waardoor we ons allemaal afvragen wat Erika gaat doen.

De samenvoeging is officieel begonnen

Elk seizoen kijken kijkers uit naar de dag dat stammen één worden, en die dag is aangebroken! De schipbreukelingen werden binnengelaten op het spelveranderende moment, maar de fusie van dit seizoen zal er niet zo uitzien als de rest. Hoewel er een winnend team is, kan dat allemaal veranderen nadat er een schokkende wending aan de mix is toegevoegd.

Zowel Naseer als Erika werden buitengesloten bij de fusie-uitdaging, waardoor hun lot in de lucht bleef hangen. Nadat de stammen in twee gekleurde teams waren opgesplitst, was het het blauwe team dat als overwinnaar uit de bus kwam en een feestmaal verdiende! Evvie, Dashawn, Danny, Sydney en Ricard vierden hun overwinning, namen Naseer mee en kozen ervoor om Erika in een tweedaags isolement te sturen. Hoera!

Wie is Erika Casupanan?

Hoewel Erika zich duidelijk zorgen maakte om weg te gaan, was dit misschien de perfecte gelegenheid voor haar om een aantal belangrijke stappen te zetten! Jeff Probst onthulde tijdens de aflevering van vanavond dat de speler die in afzondering gaat, immense macht zal krijgen, en hij loog niet. Tijdens haar verblijf op het eiland scherpten de camera's zich aan bij elke beweging van Erika, wat enige interesse wekte in wie de Survivor-schipbreukeling is.

Geboren en getogen in Niagara Falls, Ontario, Erika woont momenteel in Toronto, Canada, waar ze werkt als communicatiemanager. Voordat Erika bij de cast van Survivor 41 kwam, heeft Erika haar baan opgezegd nadat ze haar passie ervoor had verloren. Dit is een van haar grootste prestaties, maar na die 48 uur op het eiland alleen te hebben overleefd, zal dat misschien het voortouw nemen.

Erika Casupanan vertelde over haar opvoeding en verbond haar moment van afzondering met soortgelijke gevoelens die ze als kind thuis voelde. Erika deelde de beproevingen en beproevingen waarmee ze als Aziatische in Canada werd geconfronteerd, en beweerde dat het haar niet vreemd is om zich anders te voelen.

De schipbreukeling van Survivor vertelde over de verhuizing van haar familie van de Filippijnen naar Canada en onthulde dat het niet altijd gemakkelijk ging, maar dat is precies wat ze beweert dat ze haar de vaardigheden heeft gegeven die nodig zijn om uit te blinken in dit spel. Nu heeft Erika een van de grootste powermoves in het spel, en kijkers vragen zich af wat ze zal doen.

Zal Erika ervoor kiezen om de tijd terug te draaien?

Met nog maar een nacht te gaan, kreeg Erika gezelschap van Jeff Probst, maar hij kwam niet met lege handen opdagen. Jeff onthulde dat hoewel het winnende blauwe team haar misschien in isolatie heeft gestuurd, wat ze niet wisten, was dat dit haar de mogelijkheid zou geven om de tijd terug te draaien!

Jeff gaf Erika een zandloper, die staat voor de tijd die is verstreken in het spel Survivor. Vervolgens liet hij haar weten dat als ze terug wil gaan en de samenvoegresultaten wil wijzigen, ze dat kan. Wat zeg je? Dit zou betekenen dat het winnende blauwe team het verliezende team zou worden, waardoor zowel Erika als het gele team de winnaars zouden worden; uiteindelijk het veiligstellen van immuniteit voor zichzelf.

Aangezien haar naam nu meerdere keren naar voren is gebracht als de volgende die de boot van het eiland ha alt, zou het in haar eigen belang zijn om de zandloper te breken en te profiteren van het terugdraaien van de tijd. Dus, zal ze het doen? Alleen de tijd zal het leren.

Aanbevolen: