Aubrey Plaza kreeg $ 7 per uur betaald om dit voor Donald Trump te doen

Inhoudsopgave:

Aubrey Plaza kreeg $ 7 per uur betaald om dit voor Donald Trump te doen
Aubrey Plaza kreeg $ 7 per uur betaald om dit voor Donald Trump te doen
Anonim

Fans van de 'Late-Show' weten heel goed dat David Letterman in het verleden wat ongemakkelijke interviews heeft gehad. Heck, hij maakte Lindsay Lohan aan het huilen op televisie toen hij een gevoelig onderwerp ter sprake bracht dat niet werd besproken in het pre-interview …

Deze was van een andere aard en luchtig. Sommige fans vonden het interview echter ongemakkelijk, maar voor degenen die Aubrey Plaza kennen, was het perfect en precies goed.

We kijken terug op dat interview, terwijl Aubrey vertelt over haar verleden, inclusief een bepaald moment samen met Donald Trump in 2007 voorafgaand aan haar roem. Fans aten het moment helemaal op, want Plaza moest zich in een kostuum rond Trump kleden, gewoon om wat extra geld te verdienen.

Aubrey Plaza's interview met David Letterman is misschien wel het 'beste/slechtste' interview ooit

Voor degenen die niet veel weten over Aubrey Plaza, kan haar interview met David Letterman als een van de slechtste worden beschouwd. Fans van de actrice en degenen die 'Parks And Rec' bewonderen, weten echter heel goed dat het allemaal deel uitmaakt van wie ze is. Dit maakte het interview voor sommigen weer een genot om naar te kijken.

Er waren meer dan een paar memorabele momenten tijdens het interview. Ten eerste onthulde Plaza dat ze het interview deed zonder te slapen. Ze zou doorgaan met haar onhandige manieren, bij het beantwoorden van een aantal van Dave's vragen, een die ook vermeldde waar ze vandaan kwam. Plaza reageerde door te zeggen: "Ik kom uit Wilmington, Delaware." Dave zegt dat hij niet veel mensen uit Delaware kent, alleen dat Plaza "dankjewel" zei, wat werd begroet door een enorme lach van het publiek.

Het interview was een succes in Letterman's ogen omdat ze later nog een keer naar de show zou terugkeren. Terugkijkend werd het interview bijna 2 miljoen keer bekeken op YouTube en het was duidelijk dat de fans er veel plezier mee hadden.

Fans hadden veel plezier met de verhalen en onhandigheid van Aubrey Plaza tijdens haar optreden op de 'Late-Show'

Er zijn compilaties gemaakt met de meest ongemakkelijke interviews van Plaza. In werkelijkheid maakt het allemaal deel uit van wie ze is, en als fans daar voorbij kijken, zijn de interviews net zo veel beter.

Fans hadden veel te zeggen tijdens haar interview naast David Letterman, voor het grootste deel was iedereen dol op het onconventionele interview.

"Ze is van nature een grappig persoon. Zelfs als het fout gaat, is het nog steeds goed."

"Mensen zeggen dat ze de slechtste is in interviews, maar ik denk dat ze de beste is."

"Dit interview is het perfecte voorbeeld van Dave's soort humor. Ik lach altijd om de haters die zeggen dat Dave een eikel is voor zijn gasten. Hij is alleen een eikel voor zijn saaie gasten. Hij houdt van haar."

"Ik vind het geweldig hoe het publiek lacht na alles wat ze zegt, omdat ze niet kunnen zien of ze een grapje maakt of niet."

Tijdens het interview presenteerde David Letterman een foto van Plaza gekleed in een vermomming naast Donald Trump.

Gevraagd naar de details, onthulde Plaza de hilarische context van wat er diezelfde dag precies gebeurde.

Aubrey Plaza moest een 'Maddie The Elf'-kostuum dragen rond Donald Trump en zijn familie

David Letterman vroeg Plaza naar een foto uit 2007 naast Donald Trump. Zoals ze onthulde, had het optreden niets te maken met actrice worden. In plaats daarvan nam ze het optreden gewoon aan om de eindjes aan elkaar te knopen, hoewel het loon niet echt de beste was.

"Dat had niets te maken met mijn poging om acteur te worden of zo. Ik probeerde gewoon geld te verdienen om te eten. Ik vond een baan op Craigslist om dat personage te spelen, wat eigenlijk een Brits kinderpersonage is noemde Noddy de elf. Ik heb nooit een van de boeken gelezen en weet niets over het personage, maar ik heb me verkleed als Noddy de elf."

Wat het loon betreft, was het het echt niet zo waard, aangezien de actrice onthulde dat ze in totaal $ 7 per uur verdiende voor het optreden.

Niet alleen dat, maar het optreden was des te stressvoller omdat ze werd aangespoord om een foto te maken met Donald Trump, gezien zijn populariteit.

Na hem het grootste deel van de nacht achtervolgd te hebben, kon Plaza in de mascotte-outfit eindelijk een foto maken, maar zoals Trump zei: 'slechts één'.

Letterman lachte om dat deel van het verhaal, gezien Trumps honger naar roem, vooral in die tijd. Toch is het opmerkelijk om te zien hoeveel Plaza sinds dat moment professioneel is gegroeid.

Aanbevolen: