Jennifer Lawrence verdiende $ 3.000 voor deze film

Inhoudsopgave:

Jennifer Lawrence verdiende $ 3.000 voor deze film
Jennifer Lawrence verdiende $ 3.000 voor deze film
Anonim

Miljoenen verdienen terwijl je in hitfilms speelt, is de droom van de meeste artiesten en de gelukkigen die het laten gebeuren om in een mum van tijd een fortuin te genereren. Dwayne Johnson brak een record met zijn eerste filmsalaris, maar de meerderheid zal daarmee een cent verdienen.

Jennifer Lawrence heeft het allemaal gedaan, inclusief het werken met Marvel en het leiden van haar eigen films naar box office-glorie. Haar vermogen is maar liefst $ 160 miljoen, en met meer hits zou dit aantal dramatisch kunnen toenemen. Ze maakt nu de bank, maar het was niet altijd zo.

Laten we eens kijken naar het kleine salaris dat ze kreeg voordat ze een box office-ster werd.

Jennifer Lawrence is een Oscar-winnaar

Jennifer Lawrence is tegenwoordig een van de grootste en populairste filmsterren ter wereld, en dit is het gevolg van jarenlang onvermoeibaar werk. Ze kende zeker een bescheiden start, maar toen ze eenmaal de juiste rollen had gekregen, werd ze een enorme ster die gigantische salarissen kon afdwingen.

Lawrence heeft deelgenomen aan de Hunger Games- en X-Men-franchises, en alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, slaagde ze er ook in om hoofdrollen te scoren in andere hitfilms. Enkele van haar grootste triomfen zijn films als Silver Linings Playbook, House at the End of the Street, American Hustle, Joy en Passengers.

Het is duidelijk dat ze een goed script kent als ze het ziet, en vaker wel dan niet, bevindt de actrice zich in de juiste rol op het juiste moment. Dit heeft een belangrijke rol gespeeld in haar succesvolle carrière, en op slechts 31-jarige leeftijd heeft ze de kans om dit decennialang vol te houden terwijl ze haar erfenis in de filmgeschiedenis smeedt.

Met al het succes dat ze tot nu toe heeft gevonden, is het logisch dat Lawrence bank heeft gemaakt en dat ze het vermogen en de salaris heeft om het te bewijzen.

Jennifer Lawrence verdient miljoenen met elke rol

Volgens Celebrity Net Worth is Jennifer Lawrence maar liefst $ 160 miljoen waard. Dit is te danken aan het binnenhalen van enkele van de grootste loonstrookjes in Hollywood.

Het was een bescheiden financiële start voor Lawrence, maar toen de Hunger Games-franchise eenmaal van de grond kwam, zorgde de actrice regelmatig voor de tas.

"Ze verdiende $ 10 miljoen voor de tweede en $ 30-40 miljoen voor de vierde in basissalaris en bonussen. Voor de film Passengers uit 2016 verdiende Jennifer $ 20 miljoen, wat $ 8 miljoen meer was dan haar co-ster Chris Pratt Voor de film Red Sparrow uit 2018 verdiende ze $ 15 miljoen ", schrijft Celebrity Net Worth.

Don't Look Up was de meest recente film van Lawrence en ze kreeg $ 25 miljoen betaald voor haar optreden. Lawrence verdiende minder dan haar co-ster, en het hield het gesprek gaande over de loonkloof tussen mannen en vrouwen in Hollywood. Dit is een onderwerp waar de actrice openhartig over is geweest.

Voor American Hustle ontving de actrice aanzienlijk minder dan haar mannelijke co-sterren, en Lawrence gaf zichzelf de schuld.

"Ik heb gefaald als onderhandelaar omdat ik het vroeg opgaf. Ik wilde niet blijven vechten om miljoenen dollars die ik eerlijk gezegd, vanwege twee franchises, niet nodig heb", zei ze.

Sindsdien is ze een pleitbezorger voor het loon van vrouwen in de industrie.

Natuurlijk, voordat ze miljoenen verdiende, nam Lawrence cheques op die in vergelijking klein waren.

'Winter's Bone' betaalde haar $ 3.000 per week

Voordat ze op de A-lijst stond, speelde Jennifer Lawrence in Winter's Bone, een film die een grote rol speelde bij mensen die zagen hoe geweldig ze is als artiest. Lawrence werd genomineerd voor Beste Actrice bij de Oscars, maar haar salaris kwam zeker niet overeen met dat van een Oscar-genomineerde uitvoering.

Voor haar rol in de film verdiende Lawrence slechts $ 3.000 per week. In totaal zou ze ongeveer $ 10.000 mee naar huis nemen voor haar optreden, wat peanuts is vergeleken met wat ze sindsdien heeft gemaakt. Ja, dit was een klein project, maar het is bijna onmogelijk voor te stellen dat de actrice zo weinig verdiende om in een film te spelen.

Natuurlijk was het kleine salaris het waard, want deze film veranderde het spel voor de jonge actrice volledig. Mensen zagen plotseling dat ze in staat was tot grootsheid, en na verloop van tijd nam ze deel aan meerdere franchises op het grote scherm, waarbij ze elke stap verzilverde.

Tegenwoordig zijn er niet veel artiesten die zoveel maken als Jennifer Lawrence. Dit alles is te danken aan die piepkleine film die ze meer dan tien jaar geleden maakte.

Aanbevolen: