Fans zeggen dat Brad Pitt geen Oscar-nominatie verdiende voor deze film

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat Brad Pitt geen Oscar-nominatie verdiende voor deze film
Fans zeggen dat Brad Pitt geen Oscar-nominatie verdiende voor deze film
Anonim

Heel weinig bioscoopbezoekers zouden zeggen dat Brad Pitt geen goede acteur is. Maar net als elk ander Hollywood-talent heeft hij films gehad die aantoonbaar niet de beste waren.

Of de films nu over het algemeen flopten of dat Brad's rol gewoon matig was, er staan een paar minder dan hits op zijn cv. In feite verloor één film meer dan $ 100 miljoen in een epische mislukking.

Maar fans zeggen dat er één veelgeprezen film is die ronduit geweldig was… Behalve Brads rol daarin. Dit is de reden waarom fans zeggen dat Brad de Oscar-nominatie niet verdiende die hij ontving voor ten minste één filmrol.

Fans zeggen dat Brad Pitt het doel heeft gemist in 'Once Upon A Time… In Hollywood'

De film 'Once Upon a Time… in Hollywood' kreeg overal lovende kritieken. En Redditors zijn het erover eens dat Quentin Tarantino een "meesterlijk werk" heeft geleverd door LA in de jaren zestig opnieuw te creëren. Maar het echte hoogtepunt van de film was voor de meesten niet Brad Pitt.

Een Redditor wees er ook op dat Brad "grapte dat de rol geen uitdaging was om te spelen", aangezien hij scènes had waarin hij bijvoorbeeld alleen maar ergens moest staan met zijn shirt uit.

Om eerlijk te zijn, draaide de film om het personage van Rick D alton (en wie kan zijn ogen van het optreden van Leonardo DiCaprio afhouden?), waardoor Cliff Booth een beetje een bijzaak was. Sommige fans verdedigen Brads rol en wijzen erop dat Cliff de kern van de film is, omdat Rick de film niet in zijn eentje zou hebben kunnen dragen.

Brad Pitt verdiende geen Oscar-nominatie

Over het algemeen lijkt meer dan 60 procent van de mensen met een stem over de kwestie het erover eens te zijn dat Brad geen Oscar-knik had mogen krijgen voor 'Once Upon a Time… in Hollywood'.

Zoals de belangrijkste criticus van de film (en Oscar nom) opmerkte: "[Brad] speelde gewoon een stoere vent voor het grootste deel van de film." Hoewel het personage van Leonardo DiCaprio meer nuance voor hem had, inclusief een indrukwekkend geïmproviseerde scène waar zelfs de doorgewinterde acteur nerveus over was, stond Brad nogal wat rond.

Ondanks dat verdiende de film in totaal tien Oscar-nominaties, 12 Critics' Choice Awards-nominaties, vijf Golden Globe-knikken en nominaties voor de twee belangrijkste castleden bij de Screen Actors Guild Awards.

Natuurlijk kan geen enkele acteur perfect zijn in elke rol, en niet elke kijker zal denken dat hun prestaties adembenemend zijn, zelfs niet in veelgeprezen films.

Maar voor het grootste deel vergeven fans Brad voor enkele van zijn minder boeiende rollen; de criticus die de Oscar-nominatie niet begreep, gaf wel toe dat Brad "geweldig" was in 'Se7en' en ook in talloze andere films.

Aanbevolen: