De controversiële reden dat deze 'Yellowstone'-ster zijn 'True Blood'-rol stopte

Inhoudsopgave:

De controversiële reden dat deze 'Yellowstone'-ster zijn 'True Blood'-rol stopte
De controversiële reden dat deze 'Yellowstone'-ster zijn 'True Blood'-rol stopte
Anonim

Sinds 2018 hebben Yellowstone-fans Luke Grimes Kayce Dutton van Yellowstone tot leven zien brengen in de populaire dramaserie. Hoewel Grimes niet de rijkste Yellowstone-ster is, is het duidelijk dat het voor hem financieel de moeite waard is geweest om in de show te spelen en dat het zijn carrière vooruit heeft geholpen. De meeste acteurs zouden tenslotte alles doen om te schitteren in een veelbesproken show, aangezien dat vaak leidt tot andere opmerkelijke rollen.

Jaren voordat Luke Grimes zijn rol in Yellowstone kreeg, voegde de acteur zich bij de cast van een andere serie die een toegewijde fan volgde, True Blood. Echter, na slechts in een handvol afleveringen te zijn verschenen, kwam Grimes 'True Blood-termijn plotseling ten einde en nam een andere acteur zijn rol over. Het blijkt dat, hoewel er veel schokkende feiten over True Blood zijn, kan worden beweerd dat het verhaal achter Grimes' exit misschien wel het meest verrassende van allemaal is. Er is immers gemeld dat de reden van Grimes om met True Blood te stoppen nogal controversieel is.

Buzzfeed meldt dat Luke Grimes stopte met True Blood omdat hij weigerde een homoseksueel personage te spelen

Tijdens het zesde seizoen van True Blood voegde Luke Grimes zich bij de cast van de show als James, als een vampier waarbij Jessica van Deborah Ann Woll betrokken raakte. Gedurende dat seizoen bracht Grimes het personage tot leven in zes afleveringen en volgens alle verhalen zou hij een gedenkwaardig onderdeel zijn van het zevende en laatste seizoen van de show. Toen, in december 2013, werd aangekondigd dat Grimes True Blood zou verlaten met HBO en legde uit dat zijn vertrek te wijten was aan "de creatieve richting van het personage".

Gezien het feit dat veel acteurs zijn gestopt met hitshows, was het niet zo ongewoon dat Grimes True Blood verliet zoals hij deed. Maar gezien het feit dat de hoofdrol in True Blood echt een groot probleem was voor de carrière van Luke Grimes, vroegen veel fans van de show zich af welke creatieve beslissing zo slecht zou kunnen zijn dat de acteur ermee stopte. Toen het zevende seizoen van True Blood in première ging en duidelijk werd dat het personage dat Grimes vroeger speelde een homorelatie begon met Lafayette van Nelsan Ellis, trokken veel fans conclusies. Toen, in 2014, meldde Buzzfeed dat een bron dicht bij de productie van True Blood bevestigde dat Grimes niet bereid was een homoseksueel personage te spelen.

“Volgens de bron maakte Grimes bezwaar tegen de eerste paar scripts die hij ontving, toen duidelijk werd dat zijn personage een romantische relatie met Lafayette zou krijgen. Hij wierp tegen dat hij bereid zou zijn om de rol te spelen als Lafayette zich tot hem aangetrokken voelde, maar niet als de aantrekkingskracht wederzijds was. Hij wilde ook geen kus- of seksscènes van hetzelfde geslacht doen. De schrijvers waren niet bereid om namens hem de scripts te veranderen.”

Natuurlijk verdient iedereen het om comfortabel te zijn op de werkplek. Echter, aangezien Luke Grimes een acteur is en mensen in dat beroep constant worden gescript om hun co-sterren te kussen, vonden veel mensen de gerapporteerde positie van Grimes belachelijk. Volgens wat Grime's publicist Buzzfeed vertelde in een e-mailreactie op hun rapport, verliet Luke True Blood echter puur om planningsredenen. "Luke had altijd een out-clausule om andere kansen te benutten die zich voordeden in de vorm van speelfilms, te beginnen met The Shangri-La Suite, gevolgd door Fifty Shades of Grey en meest recentelijk, Clint Eastwood's American Sniper met Bradley Cooper." Bovendien heeft Grimes zelf gezegd dat zijn vertrek bij True Blood "niets te maken had met verhaallijnen".

Luke Grimes 'voormalige True Blood-co-ster gelooft dat hij is vertrokken vanwege een homoseksuele verhaallijn

Natuurlijk zijn de enige mensen die zeker kunnen weten of Luke Grimes al dan niet met True Blood is gestopt vanwege homoseksuele verhaallijnen, degenen die direct betrokken waren bij de discussies. Dat gezegd hebbende, de acteur met wie Grimes in romantische scènes zou hebben gespeeld als hij True Blood niet had verlaten, heeft duidelijk gemaakt dat hij gelooft dat Luke is vertrokken omdat hij geen homoseksueel personage wilde spelen.

Tijdens het zevende seizoen van True Blood raakte het personage dat Luke Grimes ooit speelde een romantische relatie met Lafayette van Nelsan Ellis. Om die reden, toen hij eind 2014 door Vulture werd geïnterviewd, werd hem gevraagd naar de Grimes-controverse en was Ellis' standpunt over wat er gebeurde heel duidelijk. "Ik bedoel, ik kan zeggen dat ik geen commentaar ga geven, maar ik denk gewoon dat, je bent een acteur, je bent een acteur in een show die True Blood is, we zitten daar allemaal, " Je hebt je baan opgezegd omdat … echt?” Ik ben gewoon… ik ben over hem heen. Je hebt je baan opgezegd omdat je geen homorol wilt spelen? Alsof het… Weet je wat? Ik ga stoppen met praten."

Ondanks dat hij zei dat hij zou stoppen met praten, was Nelsan Ellis zo gepassioneerd over de situatie dat hij de situatie bleef aanpakken.“Je moet openstaan. Maar belangrijker nog, je maakt een statement als je zoiets doet. Ik heb een documentaire gemaakt met de titel Damn Wonderful, over zelfmoord door homoseksuelen, en je legt een verklaring af, een grote verklaring, als je zegt: 'Ik wil deze rol niet spelen omdat het homo is.' Als je een kind hebt, als je dat hebt een zoon, en hij komt uit de kast als homo, wat ga je doen? Als je een dochter hebt die homoseksueel uit de kast komt…? Je hebt net een statement gemaakt en het heeft rimpeleffecten.

Aanbevolen: