Hoe Lauren Holly echt voelde over het maken van 'Dumb and Dumber

Inhoudsopgave:

Hoe Lauren Holly echt voelde over het maken van 'Dumb and Dumber
Hoe Lauren Holly echt voelde over het maken van 'Dumb and Dumber
Anonim

Oh, hoe anders hadden de dingen kunnen zijn voor 'Dumb and Dumber'. Aanvankelijk wilde de film dat een komiek naast Jim Carrey zou spelen. De acteur wilde echter Jeff Daniels in plaats daarvan. Hoewel Daniels samen met Jim verschillende extra scènes moest opnemen om de rol te krijgen, was het het uiteindelijk allemaal waard.

Sindsdien ging de cast hun eigen weg en genoot ze van verschillende soorten succes. Heck, Jeff Daniels is van de kaart verdwenen.

Een andere geliefde ster was Lauren Holly, die de rol van Mary Swanson speelde. Ze beleeft tegenwoordig verschillende avonturen, al blijft één ding hetzelfde en dat was haar indruk van de film.

We zullen haar ervaring bespreken en hoe de dingen achter de schermen vanuit haar perspectief zijn verlopen.

'Dumb And Dumber' werd een cultklassieker

Uitgebracht in december 1994, is het echt opmerkelijk dat 'Dumb and Dumber' tot op de dag van vandaag nog steeds wordt besproken als een cultklassieker. Tijdens de release was de film een groot kassucces en verdiende $ 247 miljoen. Ja, het was een hit aan de kassa, maar het zou in de komende jaren nog groter worden en een enorme fanbase krijgen.

Ondanks het succes was niets een garantie, de agenten van Jeff Daniels vertelden hem dat de film zijn carrière zou vernietigen, in werkelijkheid deed het precies het tegenovergestelde.

Jim Carrey zou naast Collider onthullen dat hij nog nooit aan een film heeft gewerkt met zoveel vraag naar een vervolg. Hij werd er door de jaren van zijn tijd in de film voortdurend aan herinnerd.

"Elk personage dat ik doe, is iets speciaals voor mij. Elke keer dat je scoort met een geweldige personagerelatie in een film, wordt het je baby. Het is een speciaal iets. En de fans maakten het speciaal omdat ze me er constant aan herinnerden. Ik herinner me gisteren niet. Ik leef min of meer in het moment."

Hoewel er een vervolg is gemaakt, zullen fans de eerste film nooit vergeten en dat geldt ook voor de cast zelf.

Lauren Holly heeft onthuld dat het filmen geweldig was

Wie kan Lauren Holly vergeten die de rol van Mary Swanson speelt in de film, Harry en Lloyd's liefdesbelang. Lauren Holly is sindsdien doorgegaan met haar carrière terwijl ze voet aan wal zette op andere gebieden van het leven, waaronder kleding en moeder worden.

Naast de popcultuur zou Lauren Holly haar ervaring op de set onthullen. De actrice beschreef het als net zo leuk buiten de set, en noemde het om zoveel redenen geweldig en hilarisch.

"Ik denk dat we in mei zijn begonnen en eind juli zijn geëindigd of zoiets, en dus hebben we geschoten tijdens Memorial Day-weekend en Fourth of July-weekend," legde Holly uit."En de hele groep van ons, inclusief de directeuren en iedereen, zou woonboten huren voor het lange weekend op Lake Powell in Utah. We hadden gewoon de beste tijd. Er moeten 20 van ons zijn geweest die dat zouden doen, en gewoon barbecueën en boot en zwemmen en het was een geweldige tijd."

"Ik vind het zo'n grappige film, maar de dingen die het niet eens hebben gehaald, zijn ook hilarisch", zei Holly. "Dat was gewoon een leuke tijd voor iedereen. We waren alsof we door locaties in Colorado en Utah verhuisden en het was gewoon heel leuk."

Ondanks dat ze jaren geleden aan de film heeft gewerkt, heeft de actrice nog steeds niets dan goede woorden als het gaat om haar ervaring met Jim Carrey en de cast.

Tot op de dag van vandaag hield Lauren Holly van haar rol als Mary Swanson in 'Dumb And Dumber'

Het zou gemakkelijk zijn voor Holly om haar rol te verzuren, vooral gezien het feit dat ze destijds met Jim Carrey uitging en later trouwde (ze zouden na minder dan een jaar scheiden). Holly zou onthullen dat haar persoonlijke leven een strijd was toen ze uit elkaar gingen. Desalniettemin veranderde het niets aan de manier waarop ze over de film dacht. Naast Notable Life onthulde ze dat het nog steeds een grote eer is voor fans om haar te benaderen over de film.

“Ik hou van die film. Ik hou er alles van. Ik hou van mensen die er met me over praten. Ik voel me echt gelukkig dat ik zo'n iconische film onder mijn riem heb en dat het heeft geduurd. Het was zo'n geweldige ervaring, het maken ervan. Ik was al verliefd op Jim, we woonden samen en de hele crew was zo leuk… we lachten de hele tijd. Alles is geweldig, dus ik hoop een beetje dat Dumb and Dumber To het origineel niet wegneemt.”

Ze zou ook onthullen dat haar kinderen de film hebben bekeken, wat de ervaring nog veel groter maakte.

Aanbevolen: