Dit interview was zo slecht dat David Spade dacht dat het een grap was

Inhoudsopgave:

Dit interview was zo slecht dat David Spade dacht dat het een grap was
Dit interview was zo slecht dat David Spade dacht dat het een grap was
Anonim

David Spade heeft een behoorlijke carrière doorstaan, met een sterk vermogen dankzij al zijn harde werk. Hij leerde echter al snel dat de wereld van interviews vaak een heel ander spel is.

Een interviewer heeft een enorme verantwoordelijkheid en als hun werk niet goed wordt gedaan, kunnen we een debacle zien dat lijkt op wat we zagen bij Russell Brand en de 'Morning Joe'-crew. Of zoals de keer dat Ariana Grande het verloor op de radio-interviewer omdat ze domme seksistische vragen stelde.

Voor David Spade nam hij die dag de plaats in van Jimmy Kimmel en interviewde hij Guy Ritchie. Voorafgaand aan het één-op-één-gesprek had Spade het gevoel dat het een gemakkelijk interview zou zijn, gezien hoe vertrouwd de twee met elkaar zijn. Hoewel dat in werkelijkheid niet het geval zou zijn.

Guy Ritchie was niet erg spraakzaam tijdens zijn interview op 'The Jimmy Kimmel Show' naast David Spade

Na dit interview in mei 2017 had David Spade misschien een tweede keer getwijfeld om ooit weer de presentator van een talkshow te worden. We weten inmiddels allemaal dat dat niet het geval zou zijn, maar hij had niet de gemakkelijkste tijd naast Guy Ritchie, die om wat voor reden dan ook extreem stil was tijdens zijn interview met Spade.

Het interview begon met een lichtere noot, waarbij de twee elkaar aanvulden op hun gelijkaardige uiterlijk en huidskleur. Maar al snel zou het interview een wending nemen wanneer Spade begon te praten over Richie's tijd in de film 'Snatch'.

Spade zou praten over de film en het succes ervan, maar Ritchie antwoordde door met zijn hoofd te knikken. Spade zou later zeggen: "Heb je dit interview eerder gedaan?" Alleen voor Guy om te grijnzen en te zeggen: "Ga door."

Spade zou dan het interview overnemen, aangezien Ritchie niet aan het woord was. Hij zou zeggen: "Ik ben een keer in Engeland geweest, voor twee dagen, ik zal eerst mijn verhaal vertellen", wat werd begroet met een groot gebulder van het publiek, dat waarschijnlijk een vergelijkbare sfeer kreeg als Spade.

Tegen het einde kwam het interview weer op de rails. Terugkijkend noemde Spade het echter een zenuwslopende ervaring, tot het punt dat hij dacht dat het een grap was…

David Spade zou later in 'The Jimmy Kimmel Show' onthullen dat hij dacht dat het interview een grap was

"Het was veel moeilijker dan ik dacht", dat waren Spade's woorden naast Jimmy Kimmel toen hij weer in de show zou verschijnen, dit keer als gast. Spade zou erop wijzen dat vooral zijn interview met Ritchie niet gemakkelijk was.

"Ik had een interview dat een beetje moeilijk was, Guy Ritchie. Ik mag de man wel, maar hij leek niet geïnterviewd te willen worden. Er was een moment waarop ik dacht: moet ik gewoon praten."

Kimmel zou later onthullen dat Spade hem na het interview een e-mail had gestuurd met de vraag of het allemaal een grap was. Spade verklaarde dat het zeker zo voelde: "Ik dacht dat hij me voor de gek hield, ik dacht dat hij een man inschakelde om hard tegen me te zijn en om te zien wat ik zou doen. Het was duidelijk dat ik aan het ploeteren was omdat ik dacht dat het een goedkope truc was."

Op zijn minst had Spade vlak daarvoor een succesvol interview samen met Courteney Cox, een actrice die hij heel goed kende. Vanaf dat moment dacht Spade dat hij uit het bos was, vooral omdat hij Ritchie op evenementen had gezien. Dat was echter duidelijk niet het geval.

Fans prezen David Spade voor het uitvoeren van het interview en het vermijden van verdere onhandigheid

Terugkijkend heeft David Spade geweldig werk geleverd met het interview, vooral omdat hij een geweldige verhalenverteller is. Dit is precies wat ervoor zorgde dat het interview verliep zoals het liep, ondanks het feit dat Ritchie echt niet aan het woord was.

Fans op YouTube leken het ermee eens te zijn en prezen Spade omdat hij het hoofd koel hield.

"David deed het goed als je bedenkt hoe man Ritchie hem gewoon de koude schouder gaf voor het halve interview."

"David Spade was fantastisch! Ik hou van zijn humor, het is bedwelmend. Met Guy Ritchie als agues was het zwaar! Spade heeft echter een gave voor gab. Briljant."

"Begrijp waarom mensen David Spade de schuld geven van dit interview. Guy gaf hem letterlijk niets om mee te werken. Ik denk dat hij het behoorlijk goed deed met wat hij had."

Sommige fans zouden ook suggereren dat Ritchie zich misschien niet zo goed voelde tijdens het interview. Desalniettemin heeft Spade uitstekend werk geleverd door de normaliteit van het interview te herstellen.

Aanbevolen: