Waarom Howard Stern 'The View' belachelijk vindt

Inhoudsopgave:

Waarom Howard Stern 'The View' belachelijk vindt
Waarom Howard Stern 'The View' belachelijk vindt
Anonim

Howard Stern is nooit verlegen geweest over zijn mening. Dit is de reden waarom miljoenen fans al tientallen jaren afstemmen op zijn SiriusXM-radioshow. Nou, dat en zijn geweldige interviews met beroemdheden en wilde en vaak ongepaste capriolen. Maar in bijna elke show bewijst Howard dat hij behoorlijk erudiet is. Zelfs als hij grappen maakt over hoe mensen weg moeten blijven van Taylor Swift, maakt hij een aantal behoorlijk inzichtelijke punten. Hetzelfde geldt voor zijn recente kritiek op ABC's The View.

Zoals veel mensen in de media op dit moment, begon Howard over The View te praten toen hij verwees naar de recente controversiële opmerkingen die de medepresentator van de show, Whoopi Goldberg, maakte. Terwijl Howard enkele gedachten had over wat Whoopi zei over The Holocaust, vatte hij zijn punt samen door te beweren dat het hele concept van The View "belachelijk" is. Dit is waarom hij er zo over denkt…

Howard Stern's gedachten over de onnauwkeurige en antisemitische Holocaust-opmerkingen van Whoopi Goldberg

Veel nieuwsuitzendingen waren geschokt toen werd aangekondigd dat Whoopi Goldberg twee weken uit The View zou worden geschorst nadat hij beledigende en onnauwkeurige uitspraken had gedaan over de Holocaust. Ze waren niet geschokt omdat ze het eens waren met Whoopi's bizarre en borderline antisemitische mening, ze waren geschokt omdat de annuleringscultuur het meest voorkomt aan de rechterkant. Maar dit was een geval van een publieke figuur aan de linkerkant van het politieke gangpad die daadwerkelijk werd berispt voor hun opvattingen.

Publieke figuren zoals Bill Maher, die meer dan een paar ruzies met Whoopi heeft gekregen, verwierpen de cultuur van annuleren helemaal, ook in het geval van Whoopi. Terwijl de presentator van HBO's Real Time beledigd was door Whoopi's opmerkingen (die ze leek te herhalen terwijl ze 'excuses' aanbood in The Late Show With Stephen Colbert), vond hij het idee dat ze 'geschorst' zou worden beledigend. Tijdens zijn show op 7 februari beweerde Howard dat hij het idee van schorsing belachelijk vond omdat het iedereen als vierdeklassers behandelt.

Maar dat wil niet zeggen dat Howard niet boos was over Whoopi's opmerkingen. De Joodse radiolegende verklaarde dat wat Whoopi zei hopeloos onnauwkeurig was. Hoewel hij niet dacht dat ze per se antisemitisch was, vond hij haar opvattingen absolute onzin. En toen maakte hij zijn punt over The View.

Waarom Howard Stern denkt dat we "idioot" zijn om echte informatie uit het zicht te krijgen

Na een pauze van een week in februari 2022 sprak Howard Stern de controverse over The View aan met zijn publiek. Terwijl hij de feitelijk onjuiste uitspraken van Whoopi bekritiseerde dat de Holocaust niet over ras ging (wat ook antisemitisme in stand houdt), maakte de radiopresentator een groot punt over hoe we onze informatie niet zouden moeten krijgen van shows als The View.

"Televisie heeft een probleem. Ze vragen komieken en interessante mensen serieus te zijn over problemen in onze wereld. Whoopi Goldberg is een fantastische komiek en een nog fantastischere actrice", zei Howard tegen zijn publiek en zijn medepresentator Robin Quivers. "Maar om te verwachten dat Whoopi Goldberg een soort expert is in de geschiedenis van de wereld en politiek, is ronduit absurd. De hele show The View is een stel yenta's die zitten en praten. [Whoopi] heeft nul prijzen gewonnen als Holocaust-historicus. Nu is Whoopi's idee van wat er tijdens de Holocaust is gebeurd volledig verkeerd. Maar ik verwacht niet dat ze de geschiedenis van de wereld begrijpt."

Howard zei verder dat hij het "idioot van ons vindt om aan te nemen dat op welke manier dan ook, in welke vorm dan ook, [dat ze weet waar ze het over heeft]."

"Ik zag in een clip dat ze zei: 'De Holocaust ging niet over ras'. Nou, als je iets over Hitler weet, zou je weten dat zijn hele machtsstijging over het 'meesterras' ging. Het woord 'ras' zit erin', zei Howard, terwijl hij beschreef hoe Hitler en de nazi's veel groepen mensen radicaliseerden, waaronder de Joden die afstammen van een stam in Judea en Samaria, het huidige Israël."[Hilter] zei dat 'Duitsland puur moet zijn' en dat joden, zigeuners, zwarten, homoseksuelen, je weet wel, noem maar op, 'ze allemaal onmenselijk zijn. [Hij zei] 'Het meesterras is het Duitse Arische ras dat is een blanke huid, dure ogen, blond haar'… die hij niet had, maar hij verlangde hiernaar… Hij wilde dat iedereen eruit zou zien als Heidi [Klum]. Dus ja, het ging over ras."

Aan het einde van zijn verklaring vroeg Howard: "Verwacht iemand dat Whoopi Goldberg een expert is in iets anders dan acteren en komedie?"

Voortbouwend op wat Howard zei over The View, voegde Robin Quivers eraan toe dat het er uiteindelijk op neerkomt welke van de co-hosts de andere kan overtreffen. Het gaat er niet om wie het meest nauwkeurige beeld van de gebeurtenissen geeft… het gaat erom wie het hardst, het heftigst en het luidst kan argumenteren.

"Deze shows, ze willen experts", zei Howard. "Maar de mensen die ze inhuren zijn geen experts. Ze zijn vermakelijk."

Aanbevolen: