Dit 'Peacemaker'-personage werd halverwege de productie herschikt

Inhoudsopgave:

Dit 'Peacemaker'-personage werd halverwege de productie herschikt
Dit 'Peacemaker'-personage werd halverwege de productie herschikt
Anonim

DC houdt het al tientallen jaren vol in film en televisie, en ze hebben keer op keer bewezen dat ze een fantastisch project kunnen maken. Ze hebben hun portie blindgangers gehad, maar als ze het goed doen, kunnen maar weinig studio's ze bijbenen.

Peacemaker is actief op HBO en de serie is een groot succes. John Cena was uitstekend als het hoofdpersonage, en het is verbazingwekkend om hem te zien bloeien nadat hij eerder meerdere superheldenrollen had verloren.

Hoe geweldig Cena ook is in de show, Freddie Stroma steelt de schijnwerpers als Vigilante. Een andere acteur had de rol voor Stroma, maar hij werd vervangen tijdens de productie. Laten we eens kijken waarom!

'Peacemaker' is een geweldige serie geweest

Peacemaker, die eerder in januari debuteerde, was een verademing op tv. Fans zagen wat het personage naar de tafel kon brengen in The Suicide Squad, maar weinigen hadden kunnen voorspellen hoe geweldig deze show zou zijn op HBO

Het door James Gunn geleide project, met in de hoofdrollen John Cena, Jennifer Holland en Danielle Brooks, heeft het superheldengenre naar nieuwe hoogten gebracht met zijn verfrissende kijk. In plaats van vast te houden aan een reeks gezinsvriendelijke regels, is deze show op de best mogelijke manier chaotisch en kunnen mensen er geen genoeg van krijgen.

John Cena was uitstekend als Peacemaker in The Suicide Squad, maar dankzij zijn eigen serie kon hij zijn onderschatte acteerprestaties laten zien. Cena heeft enorme vooruitgang geboekt als artiest en deze serie laat zien dat hij het potentieel heeft om een enorme ster in de acteerwereld te worden.

Peacemaker heeft veel te bieden, maar een opvallend element uit de show was het personage Vigilante.

Vigilante wordt gespeeld door Freddie Stroma

Sinds zijn debuut op de show, is Vigilante een geweldige aanwezigheid geweest, en hij wordt briljant gespeeld door acteur Freddie Stroma.

De acteur had een beetje van alles gedaan voordat hij de rol kreeg, en hoewel mensen hem kenden, brengt Peacemaker deze keer zijn carrière naar nieuwe hoogten.

Vigilante is krankzinnig op zijn eigen manier, en Stroma's begrip van het personage heeft zijn prestaties enorm ten goede gekomen.

"Hij is absoluut een psychopaat. [Peacemaker] probeert erachter te komen waar hij is op het morele spectrum. Dat is wat hij probeert te achterhalen door de show. En dan vertegenwoordigt Vigilante wat hij eerder was. Misschien niet zo psychotisch, "zei Stroma.

Ondanks de tekortkomingen van zijn personage, heeft Stroma afzonderlijk gezegd dat hij plezier had met het spelen van het personage in de show.

"Hij is zo leuk. Hij zal momenten hebben waarop hij het wel begrijpt en momenten waarop hij dat niet doet. Het is heel duidelijk wanneer je de zijkanten leest, wat de momenten zijn dat hij dat niet doet. Als acteur is dat een leuke plek om te zijn, omdat je je eigen interne monoloog kunt creëren, "zei Stroma.

Stroma is een natuurtalent in de rol, maar iemand anders had de baan voordat hij de tas veiligstelde.

Vigilante werd oorspronkelijk gespeeld door Chris Conrad

Voordat Freddie Stroma de rol van Vigilante overnam, was acteur Chris Conrad de man in de rol. Conrad ging diep in de productie voordat hij de serie verliet, en dit was wat Stroma de kans gaf om het optreden te krijgen.

Blijkbaar leidden creatieve meningsverschillen tot Conrads vertrek uit Peacemaker.

Volgens Gunn: "Ja. Hij [Stroma] kwam laat binnen. We hadden al vijf-en-een-halve afleveringen opgenomen met een andere acteur, die een ongelooflijk getalenteerde man is, maar we waren op verschillende pagina's over bepaalde dingen, en ik denk niet dat hij op de lange termijn door wilde gaan met de serie. Dus brachten we Freddie binnen, vijf-en-een-halve afleveringen in, en ik nam al zijn scènes opnieuw op, en jij bent de eerste persoon die me die vraag stelde, waar ik door verrast ben."

Het was een moeilijke onderneming om te herschikken en een nieuwe acteur aan te nemen, voor alle betrokkenen, maar Gunn en de rest van de cast en crew hebben dit tot groot succes kunnen brengen. Stroma zelf was in staat om de kudde te betreden en de goederen af te leveren, en iedereen verwelkomde de artiest.

"Het is waar. Ik kwam wat later bij het project. Het kan een beetje intimiderend zijn omdat iedereen had samengewerkt en ik de nieuweling op de set was. Maar iedereen was zo aardig. Dit is gewoon de beste groep mensen, "vertelde de acteur aan ET.

Stroma was een ongelooflijke toevoeging aan de hitshow, en sommige fans zouden beweren dat Vigilante het populairste en meest geliefde personage van de show is geworden, naast Eagly natuurlijk.

Aanbevolen: