Deze acteur stierf op de set, maar de productie werd niet stopgezet

Inhoudsopgave:

Deze acteur stierf op de set, maar de productie werd niet stopgezet
Deze acteur stierf op de set, maar de productie werd niet stopgezet
Anonim

Helaas was het doorgeven van Halyna Hutchins op de set van 'Rust' niet de eerste keer dat zo'n tragedie plaatsvond. Hutchins was niet klaar om deze wereld te verlaten en op dit moment wijzen fans met de vinger naar verschillende mensen en noemen het een tragedie die voorkomen had kunnen worden.

Wie weet of 'Rust' in de toekomst doorgaat maar voorlopig is dat nog verre van iemands zorg. Als we echter terugkijken op een vergelijkbare situatie, komt het als een verrassing dat de film slechts twee maanden na een tragische overgang naar een cruciaal personage doorging met nieuwe opnames. Niet alleen dat, maar de film kreeg nog eens $ 8 miljoen extra om het af te maken.

De film werd niet alleen een enorm succes aan de kassa, maar er zouden in de toekomst nog andere vervolgfilms uitkomen, samen met geruchten over het opnieuw opstarten van de films in een serie.

Niettemin, ondanks het succes, ging er een leven verloren en fans zullen het nooit vergeten.

'The Crow' was financieel een enorm succes

Aan de kassa bleek 'The Crow' een enorm succes en bracht bijna $ 100 miljoen op. Niet alleen dat, maar er zouden ook andere vertolkingen van de film worden gemaakt na de release in 1994, waaronder de film uit 1996, 'The Crow: City of Angels', samen met de film uit 2000, 'The Crow: Salvation'. Er doen ook geruchten de ronde over een mogelijke reboot, dit keer in de vorm van een serie.

Ondanks het succes van de eerste film aan de kassa, was het budget ervoor klein en zou het op de set tot verschillende problemen leiden, waaronder een moeilijke filmomgeving. Volgens Flickering Myth leed Brandon Lee enorm onder de omstandigheden en was hij bijna gereduceerd tot huid en botten.

''Hij viel 20 pond af nadat hij de rol kreeg, en hij had niet veel te verliezen', zegt O'Barr. “Ik kon hem met één arm optillen, hij was zo mager. Er was absoluut geen vet op hem wat dan ook. Hij was gewoon volledig gestroomlijnd.” Lee's manager verklaarde.

Helaas zou Brandon tijdens het filmen betrokken raken bij een vreselijk ongeluk dat hem zijn leven kostte.

Brandon Lee stierf op de set nadat een explosieve lading afging

In wat een ware tragedie was, stierf Brandon Lee op de set van de film als gevolg van een explosie die per ongeluk afging. Volgens de LA Times ging het bij het incident om ''een kleine explosieve lading die werd gebruikt om geweervuur te simuleren, ging af in een boodschappentas tijdens het filmen op een filmset in Wilmington, N. C.''

Volgens het politierapport was het niet de bedoeling dat de explosie op dat moment afging: "Toen de andere acteur een schot loste, ging de explosieve lading af in de zak", zei Wilmington-politieagent Michael Overton. "Daarna weten we niet wat er is gebeurd."

Twee maanden na het overlijden besloot de studio de film te vernieuwen, met een extra $ 8 miljoen voor herschrijvingen, samen met Brandons stuntdubbel die zijn plaats innam voor bepaalde scènes. Het werd gezien als een controversiële beslissing.

"Er was nooit een vraag over de technische bekwaamheid om de film af te maken", zegt Pressman. “Maar er was psychologisch een serieuze vraag, en die draaide echt om Proyas. Alex wilde eerst niet verder met de film. Hij werd vernietigd door het ongeval en zo verwoest dat hij geen hart had om verder te gaan. Alleen omdat Eliza [Lee's verloofde], en later de hele cast en crew, hem aanspraken, begon hij erover na te denken.''

Natuurlijk, met alles wat er recentelijk heeft plaatsgevonden, kunnen fans het niet helpen, maar koppelen het aan het recente tragische overlijden van Hutchins.

Brandon Lee's familie sprak zich uit na het overlijden van Halyna Hutchins

Na het tragische overlijden van Halyna op de set van 'Rust', werden fans herinnerd aan de Brandon Lee-situatie, die vergelijkbare omstandigheden vertoonde. 28 jaar na de verschrikkelijke tragedie sprak Lee's familie, inclusief Lee's overleden partner Eliza Hutton.

''Achtentwintig jaar geleden was ik verpletterd door de schok en het verdriet van het zo zinloos verliezen van de liefde van mijn leven, Brandon Lee. Mijn hart doet nu weer pijn voor de echtgenoot en zoon van Halyna Hutchins, en voor al degenen die zijn achtergebleven in de nasleep van deze vermijdbare tragedie, vertelt Hutton PEOPLE.

''Ik dring er bij degenen in posities op aan om te veranderen om alternatieven voor echte wapens op sets te overwegen, zegt ze.

Lee's zus zou ook een verklaring afgeven via Twitter. ''"Onze harten gaan uit naar de familie van Halyna Hutchins en naar Joel Souza en alle betrokkenen bij het incident op Rust. Niemand mag ooit worden gedood door een pistool op een filmset. Punt."

Hier is op zijn minst te hopen dat er eindelijk veranderingen worden aangebracht op Hollywood-sets, vooral als het gaat om het gevaarlijke gebruik van vuurwapens.

Aanbevolen: