Deze 'Wie de baas?' Feit bewijst wat er mis is met Hollywood

Inhoudsopgave:

Deze 'Wie de baas?' Feit bewijst wat er mis is met Hollywood
Deze 'Wie de baas?' Feit bewijst wat er mis is met Hollywood
Anonim

In veel opzichten waren de jaren '90 het ultieme decennium voor sitcoms. Het was tenslotte in de jaren '90 dat shows als Friends, Seinfeld, The Fresh Prince of Bel-Air en Frasier allemaal enorme hits werden die tot op de dag van vandaag met veel plezier worden herinnerd. Als we echter terugkijken op de televisiegeschiedenis, is het duidelijk dat die sitcoms uit de jaren 90 nooit zouden zijn geproduceerd zonder alle populaire comedyshows die in de jaren 80 werden uitgezonden.

Voor een hele generatie fans, Who's the Boss? was een van de beste sitcoms uit de jaren 80. Zowel een sitcom op de werkplek als een show die draaide om een uniek gezin, Who's the Boss? bevatte alle kenmerken van een klassieke komedieserie, inclusief een wil ze wel of niet een relatie. Helaas, ondanks alle redenen om van Who's the Boss? één feit over de geliefde show is het bewijs van alles wat er mis is met Hollywood.

Tony Danza ging bijna naar de gevangenis

Wanneer wie is de baas? in 1984 op televisie in première ging, probeerden veel mensen de show in de eerste plaats om één reden, Tony Danza. Tegen de tijd dat het werk aan Who's the Boss? begon, had Danza immers al veel fans sinds hij samen met mensen als Christopher Lloyd en Danny DeVito in de succesvolle sitcom Taxi speelde. Met dat in gedachten is het verbazingwekkend om te horen dat Danza bijna Who's The Boss? heeft gemaakt. een voorbeeld van een geliefde show die na slechts één seizoen werd geannuleerd.

Twee dagen voor de eerste aflevering van Who's the Boss? in première op televisie, stond de hoofdster van de show, Tony Danza, in een strafhof in Manhattan. Op 3 februari 1984 waren Danza en een vriend luidruchtig in een high-end restaurant in Manhattan. Toen een bewaker het duo benaderde om ze te kalmeren, werd hij zo hard geraakt dat hij gedeeltelijk gehoorverlies opliep, wat opmerkelijk is gezien Danza's boksachtergrond. Danza werd snel gearresteerd, stond terecht en werd schuldig bevonden aan een aanval. Daarom moest hij voor de rechtbank worden veroordeeld.

Toen Tony Danza naar de rechtbank ging om te worden veroordeeld, was zijn carrière in groot gevaar. Per slot van rekening stond Danza een jaar achter de tralies, wat het tweede seizoen van Who's the Boss? onmogelijk. De advocaat van Danza was zich daar terdege van bewust en stond voor de rechtbank op en vroeg om clementie en legde uit dat gevangenisstraf de carrière van zijn beroemde cliënt volledig zou kunnen laten ontsporen.

Nadat de advocaat van Tony Danza zijn best deed om zijn cliënt uit de gevangenis te houden, zag het er aanvankelijk niet goed uit. De rechter die Danza veroordeelde, riep de beroemde acteur tenslotte uit. ''Je hebt het recht in eigen hand genomen. Je viel een man aan die maar één activiteit deed, namelijk het herstellen van de orde.'' Ondanks de harde woorden die de rechter voor hem had, veroordeelde hij Danza tot slechts 250 uur taakstraf.

Na zijn veroordeling nam Tony Danza de verantwoordelijkheid voor zijn acties terwijl hij met verslaggevers sprak.''Ik voel me een eikel. 'Ze krijgen de beste 250 uur gemeenschapsdienst die ze ooit hebben gehad.' Toen zijn schuldigverklaring echter voor het eerst binnenkwam, had Danza een heel andere kijk op de situatie, aangezien hij zei dat hij "geschokt" was. "Je moet op het ergste voorbereid zijn, maar ik verwachtte 'niet schuldig' te horen omdat ik niet schuldig was."

Tony Danza stapt uit met een klap op de pols bewijst wat er mis is met Hollywood

Tijdens zijn lange carrière genoot Tony Danza genoeg succes om een indrukwekkend vermogen op te bouwen. Bovendien ontwikkelde hij een sympathieke reputatie en daarom speelde Danza bijna altijd goede jongens. Om die reden moeten de fans van Danza blij zijn geweest te weten dat zijn carrière niet zou ontsporen door een gevangenisstraf. Dat is echter helemaal niet eerlijk. Waarom zal het feit dat Danza een sitcom had om in te schitteren hem waarschijnlijk behoeden voor dezelfde gevolgen als ieder ander in zijn positie?

Natuurlijk zijn er enkele opmerkelijke gevallen geweest waarin beroemdheden werden veroordeeld tot tijd achter de tralies en hun straf daadwerkelijk uitzaten. Maar zoals iedereen die aandacht schenkt aan processen tegen beroemdheden, waarschijnlijk zal kunnen bevestigen, komen sterren vaak weg met hun misdaden met de hulp van goedbetaalde advocaten. Bovendien, zelfs wanneer sterren worden veroordeeld tot een taakstraf, komen ze vaak niet opdagen en komen ze daar op de een of andere manier ook mee weg. Het is echt verpest dat er duidelijk een heel ander en veel soepeler rechtssysteem is voor beroemdheden.

Aanbevolen: