De online reactie op Pamela Anderson die eindelijk commentaar geeft op 'Pam And Tommy

Inhoudsopgave:

De online reactie op Pamela Anderson die eindelijk commentaar geeft op 'Pam And Tommy
De online reactie op Pamela Anderson die eindelijk commentaar geeft op 'Pam And Tommy
Anonim

Kijkers over de hele wereld hebben genoten van de sensationele nieuwe serie Pam & Tommy en genoten van alle details van dit waargebeurde verhaal. De serie beschrijft de gevolgen van de beruchte muziek van Baywatch-ster Pamela Anderson en Mötley Crüe drummer Tommy Lee x-tape die in 1995 op internet werd uitgebracht. Anderson heeft afstand genomen van het Hulu-project en heeft nadrukkelijk geweigerd om over de serie te praten - Lily James negerend, die de actrice op het scherm speelt, toen ze contact met Anderson vroeg om een nauwkeurige prestatie geven.

Pamela's periode van stilte over de serie, die een van de meest populaire tv-shows van 2022 was, is abrupt beëindigd nadat ze had aangekondigd dat ze iets van een reactie zou geven aan Pam & Tommy via haar eigen geproduceerde documentaire voor Netflix. Dus wat heeft Pammy gezegd, en wat was de online reactie op haar aankondiging?

6 Wat zei Pamela Anderson in haar Instagram-bericht?

Pamela schreef haar enige zichtbare bericht op het platform en bracht een afbeelding uit van een Netflix-briefje met haar eigen handschrift erop. De notitie luidde:

“Mijn leven / Duizend onvolkomenheden / Een miljoen misvattingen / Slecht, wild en verloren / Niets om naar te leven / Ik kan je alleen maar verrassen / Geen slachtoffer, maar een overlevende / En levend om het echte verhaal te vertellen.”

Haar Instagram-statement was in feite een aankondiging voor haar nieuwe Netflix-documentaire, waarvan de details later werden gegeven door de streaminggigant.

De logline van de film beschrijft het project als "een intiem portret ingebed in het leven van Pamela Anderson terwijl ze terugkijkt op haar professionele en persoonlijke pad en zich voorbereidt op de volgende stappen op haar reis."

5 Wat gaat de documentaire dekken?

De nieuwe doc geeft Anderson de kans om haar eigen perspectief te geven op de moeilijke ervaringen tijdens haar carrière.

De logline van de nog titelloze documentaire beschrijft het project als "een intiem portret ingebed in het leven van Pamela Anderson terwijl ze terugkijkt op haar professionele en persoonlijke pad en zich voorbereidt op de volgende stappen op haar reis."

Netflix schept ook op dat "kijkers toegang zullen hebben tot nooit eerder vertoonde archiefbeelden en persoonlijke dagboeken om haar ervaring in Hollywood en daarbuiten te ontrafelen - deze keer in haar eigen woorden."

4 Pamela had gezwegen over Pam & Tommy

De wellustige nieuwe Hulu-serie Pam & Tommy heeft miljoenen views verzameld vanwege de weergave van de beruchte diefstal van de intieme tape van het paar in 1995. Anderson, die diep getroffen was door de publieke vrijgave van de beelden, vermijdt het bespreken van het incident en heeft hard gewerkt om van het incident af te komen. Haar afkeer is zo groot dat ze nu campagne voert tegen het gebruik van pornografie.

Anderson weigerde iets met de serie te maken te hebben - pre- of postproductie. Lily James, die Pamela speelt, heeft veel onderzoek gedaan naar de rol. "Ik wou dat het anders was geweest", zei James in een interview met Porter, waarin hij verklaarde dat haar poging om contact op te nemen met Anderson werd afgewezen. "Mijn enige bedoeling was om voor het verhaal te zorgen en Pamela authentiek te spelen."

3 De serie heeft een negatieve invloed gehad op Anderson

De nieuwe serie heeft een negatief effect gehad op Pamela - die vindt dat het programma alleen maar dient om haar nog meer te erotiseren, en weer eens opha alt wat ze liever lang vergeten geschiedenis zou zijn.

In feite heeft een naaste bron aan Entertainment Tonight laten weten dat de release en mediastorm rond Pam & Tommy "zeer pijnlijk zijn geweest voor Pamela Anderson en voor iedereen die van haar houdt."

Eindelijk stelt deze nieuwe documentaire de Baywatch-ster in staat om haar eigen stem te geven aan haar levensverhaal - in haar eigen woorden, "geen slachtoffer, maar een overlevende" die "leeft om het echte verhaal te vertellen".

2 Fans zijn blij met het nieuws

Fans en volgers van de populaire ster zijn blij met haar nieuws. Velen hebben het geïnterpreteerd als een sterke stap in de goede richting voor de onderdrukte stemmen van vrouwen die het slachtoffer zijn geworden van dergelijke misdaden - en een vooruitgang voor de MeToo-beweging.

'Moge je stem luid klinken in je nieuwe documentaire', zei een tevreden fan op Twitter.

Andere online gebruikers zeiden dat ze Pam & Tommy feitelijk boycotten ten gunste van Pamela's documentaire: 'Ik heb alleen de eerste 2 afleveringen bekeken en het was genoeg voor mij. Ik kijk liever naar de documentaire van Pamela Anderson die uitkomt op Netflix die ZIJ steunt'

1 Lily James verwelkomt de aankondiging

Lily James heeft zelf gezegd dat hoewel ze de kans genoot om Pamela op het scherm te spelen, ze de schending van de privacy en de roofcultuur die de kern van het verhaal vormen, afwijst. Evenzo prees ze Anderson's beslissing om de documentaire te maken, onder vermelding van:

'Ik denk dat deze schendingen van privacy veel te vaak gebeuren - en de manier waarop de media reageren en wij, als samenleving, reageren is vaak zo verschrikkelijk, vooral tegenover vrouwen. Er zijn van die enorme dubbele standaarden, vrouwen worden afgebroken en gereduceerd… Dus ik denk echt dat we daar naar moeten kijken…'

Over de Netflix-productie zei ze: 'Het is geweldig, ik kan niet wachten om het te bekijken.'

Aanbevolen: