Andy Cohen wordt nooit zenuwachtig, behalve bij deze speciale gast

Inhoudsopgave:

Andy Cohen wordt nooit zenuwachtig, behalve bij deze speciale gast
Andy Cohen wordt nooit zenuwachtig, behalve bij deze speciale gast
Anonim

Andy Cohen is niet echt het type dat onzekerheid uitstra alt. De man lijkt moeiteloos veilig in zijn vel. Hij toont dit vertrouwen tijdens elke aflevering van Watch What Happens Live, als vaste gast in The Howard Stern Show, terwijl hij de oudejaarsshow presenteert met bestie Anderson Cooper, en zelfs als een van de weinige alleenstaande vaders boven de 40 in Hollywood. Zelfs de ene keer dat Andy ongemakkelijk lijkt, is er een authentiek vertrouwen over hem.

In een interview met Vulture beweerde de uitvoerend producent van The Real Housewives-franchise echter dat een interview met beroemdheden op de A-lijst hem extreem nerveus maakte. En die beroemdheid was Oprah Winfrey. Natuurlijk is Andy's interview met Oprah op Watch What Happens Live een van zijn beste geworden. Maar de hele aanloop ernaartoe was zenuwslopend. Dit is waarom…

Waarom Andy Cohen extreem nerveus was over het interviewen van Oprah Winfrey

In 2019 ging Andy Cohen zitten met Vulture ter ere van het tienjarig jubileum van zijn Bravo-show Watch What Happens Live. Tijdens het interview werd hem gevraagd naar alle ongelooflijke gasten van beroemdheden die hij op zijn show had en welke hem het meest nerveus maakten om te interviewen.

"Geen vraag, het was Oprah. Ik heb waarschijnlijk 85 procent van de ooit geproduceerde afleveringen van The Oprah Winfrey Show gezien, wat behoorlijk hoog is als je bedenkt dat het 25 jaar heeft geduurd. Zo diep gaat mijn fandom, ' zei Andy tegen Gier. "Het was een heel groot probleem en ik was erg nerveus. Ik wilde haar een ander interview geven dan zij had gedaan. Dat was mijn uitdaging en ik blijf heel trots op die aflevering."

Natuurlijk heeft Andy ook verklaard dat hij op zijn minst één keer spijt heeft van zijn interview in 2013 met Oprah.

"Weet je, we hadden bijna geen tijd meer in de show, en ik vroeg Oprah Winfrey heel luchthartig of ze ooit in de damesvijver had gezwommen, en het klonk zo flip", zei Andy, volgens The Daily Gerecht. "En het was gewoon niet de tijd, en ze was verrast, en misschien dat."

Al met al verliep Andy's interview met Oprah echter uitzonderlijk goed. Hij slaagde erin om haar "Plead The Fifth" te laten spelen en een bijzonder intense scène uit haar film The Butler na te spelen. Maar het belangrijkste was dat hij ondanks zijn zenuwen de energie van het interview kon ontspannen. Geen wonder dat hij zo trots is.

Andy Cohen's favoriete kijk wat er gebeurt Live-gasten

Andy Cohens interview met Oprah Winfrey blijft een van de Watch What Happens Live-interviews waar hij het meest trots op is. Maar in zijn interview met Vulture noemde Andy na hun optreden een aantal andere legendes waar hij heel blij mee was.

"Ik was altijd heel trots toen Joan Rivers opkwam. Als kind dat opgroeide, toen ze zou invallen voor Carson, was dat als Kerstmis voor mij. Dus toen, al die jaren later, voor haar om op de show, het betekende veel, "zei Andy. 'Elke keer als een diva waar ik van hou opkomt, is het een speciale gelegenheid in het clubhuis. Mariah Carey en ik hebben een ongelooflijke relatie opgebouwd rond Watch What Happens Live. Ze is ongelooflijk gemeen en leuk geweest, en ik denk ook dat we in staat zijn geweest om over haar muziek te praten op een manier die andere interviewers niet kunnen."

Hoe Andy Cohen zijn gasten op hun gemak stelt

Hoewel Andy weet dat zijn positieve reputatie er uiteindelijk voor zorgt dat A-listers zich op hun gemak voelen bij zijn show, schrijft hij het succes ook toe aan het format en de stijl van de show zelf.

"Ik denk dat er een verwachting is dat als iemand op mijn show komt, ik ze ga vragen wat geen van de andere nachthosts hen gaat vragen. We interviewen onze gasten niet vooraf. We zijn de enige liveshow in de late uurtjes, dus we willen dat het spontaan is. De kijkers kunnen BS ruiken. Er zijn momenten geweest waarop gasten zeiden: 'Ik kom op de show, maar ik wil niet over X, Y en Z praten.' Er zijn een paar hele grote sterren geweest waarvan we zeiden: 'Weet je wat, misschien moeten we dit niet doen', omdat ik niet wil dat het publiek zegt: 'Waarom heb je X, Y niet gedaan?, of Z?'" legde Andy uit aan Vulture. "Ik wil altijd dat de gasten tevreden vertrekken, en ik wil dat ze terugkomen. The Rock kwam onlangs voor het eerst op, en ik wil dat dat het begin is van een relatie waar de Rock nu Watch What Happens Live doet als hij naar buiten komt om de pers te doen. Ik wil niet dat het een gotcha-situatie wordt."

Aanbevolen: