Inventing Anna': waarom Anna Sorokin's BFF Neff Davis haar loyaal blijft

Inhoudsopgave:

Inventing Anna': waarom Anna Sorokin's BFF Neff Davis haar loyaal blijft
Inventing Anna': waarom Anna Sorokin's BFF Neff Davis haar loyaal blijft
Anonim

Shonda Rhimes' beperkte serie Inventing Anna heeft onlangs het internet stormenderhand veroverd. Sinds de Netflix-première van het waargebeurde misdaaddrama zijn fans veranderd in internetspeurneuzen die proberen de echte slachtoffers te vinden van de nep-Duitse erfgename Anna Delvey - wiens echte naam Anna Sorokin is (gespeeld door Ozark-ster Julia Garner).

Een van de meest fascinerende personages in de show is Sorokins trouwe beste vriend Neff Davis. Zoals afgebeeld in de serie, werkte Davis als hotelconciërge bij 11 Howard's luxe hotel in New York. Daar ontmoette ze Sorokin voor het eerst in 2017. Ze hielp de fraudeur om toegang te krijgen tot de meest exclusieve evenementen in de stad. In ruil daarvoor werd Davis getrakteerd op luxe uitjes en designerartikelen. In de show stond Davis ook tot het einde aan de zijde van Sorokin. Ze steunt haar tot op de dag van vandaag nog steeds in het echte leven. Dit is waarom.

Wat Neff Davis echt voelt over Anna Sorokin

Toen haar werd gevraagd naar haar eerste indruk van Sorokin, zei Davis dat ze onder de indruk was van het verzonnen succes van de in Rusland geboren vrouw. "Ik heb echt genoten van Anna's mysterie", vertelde ze aan Bustle. "Ze was niet zoals onze andere gasten en ze praatte veel over haar doelen. Als Steenbok was ik erg geïntrigeerd door wat ze had meegemaakt en hoe ze het op jonge leeftijd voor elkaar zou krijgen." Gevraagd naar de verlossende kwaliteiten van Sorokin, gelooft Davis dat ze 'haar hart kent'.

"Ik denk dat ik haar hart ken. Ik zal haar geest nooit kennen, maar haar tederheid en komische manieren zijn iets dat de wereld misschien nooit zal zien," zei ze. "Haar kwetsbare kant en komische kant maken haar zo leuk om in de buurt te zijn, omdat ze sarcasme echt onder de knie heeft. De b-ch is hilarisch." Gespeeld door Alexis Floyd in de serie, leek Davis' personage Sorokin's oplichting te ontkennen - ondanks de rechtszaak van hun voormalige vriend Rachel DeLoache Williams tegen Sorokin over een rekening van $ 62.000 die ze beloofde Het was voor het huren van een privévilla van $ 7500 per nacht in Marrakech.

In het echte leven gaf Davis toe dat ze sinds het fiasco wat grenzen moest stellen aan Sorokin. "Natuurlijk moest ik grenzen stellen aan Anna, maar ik stond echt aan haar zijde omdat ze er voor me was als ik haar nodig had. Loyaliteit is loyaliteit", zei ze. Ze ontkende echter onsympathiek te zijn tegenover Williams, zoals afgebeeld in de show. "Ik weet niet zeker waarom Shondaland het deed. Maar ik vond het geweldig", reageerde ze. "Blanke mensen krijgen genoeg sympathie. Bovendien werd Rachel heel goed betaald uit haar boek en AMEX vergaf haar aanklacht. Wat is er om mee te sympathiseren?"

Neff Davis is nooit opgelicht door Anna Sorokin

Hoewel Davis tot op zekere hoogte met Williams sympathiseert, geloofde ze haar niet toen ze Sorokin ervan beschuldigde haar op te lichten."Nee, want Anna heeft me nooit opgelicht en ik heb nooit gezien dat ze niet legitiem was," zei Davis. Op de vraag waarom ze dacht dat Sorokin er "goed voor" was, zei ze: "Vooral omdat als iemand altijd je woord houdt, het moeilijk is om anders te denken."

Ze voegde eraan toe dat Sorokin haar nooit over haar misdaden heeft verteld. Als ze het had geweten, had ze haar geholpen en advies gegeven. "Ik zou Anna hebben verteld om een GoFundMe te maken in plaats van te bankhoppen. Maar ze heeft me nooit over haar misdaden verteld, dus ik denk van niet", zei Davis. Aan de andere kant is Williams niet cool met Inventing Anna die haar traumatische ervaring opnieuw bekijkt.

"Ik denk dat het verkeerd is om dit hele verhaal te promoten en een sociopathische, narcistische, bewezen crimineel te vieren", vertelde ze aan Vanity Fair. "Na veel te lang op de eerste rij bij [het Anna-circus] te hebben gezeten, heb ik de manier waarop een oplichter werkt, meer bestudeerd dan iemand nodig heeft. Je kijkt naar het spektakel, maar je let niet op wat er op de markt wordt gebracht. Williams, gespeeld door Katie Lowes in de serie, maakt zich zorgen dat "sommige mensen online denken dat [Inventing Anna] een op feiten gecontroleerde serie is" in plaats van "true crime entertainment."

Waarom Neff Davis trouw blijft aan haar beste vriendin Anna Sorokin

Niet opgelicht worden door Sorokin kan een goede reden zijn voor Davis' loyaliteit. Maar het is zoveel meer dan dat. "Het is niet elke dag dat je een vrouw ontmoet die je vertelt dat ze je rijk zal maken en je filmcarrière zal financieren als je aan haar zijde blijft", zei Davis over waarom ze opkwam voor haar vriend. "Op een rare en zieke manier hield ze haar woord. Dat is loyaliteit." Ze beweert ook Sorokin te "krijgen", ondanks de negatieve perceptie van het publiek over haar.

"Anna is mijn vriendin en zal dat altijd blijven", zei Davis over haar huidige vriendschap met Sorokin. “We moesten elkaar weer leren kennen en gezonde grenzen ontwikkelen. We hebben elkaar geblokkeerd en gedeblokkeerd, gehuild en gelachen. Ik snap haar." Dat is heel wat volwassenheid daar…

Aanbevolen: