Waarom blijft Jennifer Lopez haar huwelijk met Alex Rodriguez uitstellen?

Inhoudsopgave:

Waarom blijft Jennifer Lopez haar huwelijk met Alex Rodriguez uitstellen?
Waarom blijft Jennifer Lopez haar huwelijk met Alex Rodriguez uitstellen?
Anonim

Terwijl Alex Rodriguez en Jennifer Lopez hun verloving in maart 2019 aankondigden, lijkt het paar het behoorlijk moeilijk te hebben gevonden om een datum vast te leggen zonder hun grote dag uit te stellen tot een meer geschikte tijd.

Vorig jaar werd gemeld dat hoewel ze nu verloofd was met Rodriguez, Lopez een hectisch schema voor de boeg had met de release van haar film Hustlers voor eindeloze repetities voor haar rustshow in de Super Bowl in februari 2020.

En terwijl de toegewijde twee nog steeds op zoek waren om ergens dit jaar te trouwen, lijken die kansen vrij klein na de uitbraak van het coronavirus, waarvan bronnen zeggen dat J. Lo van door het gangpad lopen - dus wanneer zullen Rodriguez en Lopez eindelijk aan de haak slaan?

Wat heeft Jennifer Lopez gezegd over haar trouwplannen?

Onlangs zei de Get Right-hitlijsttopper in een interview op The Ellen Degeneres Show dat hoewel ze dit jaar vooruit wilde kijken met haar trouwplannen, de COVID-19-pandemie de zaken zeker vertraagde.

"Het heeft er wel een beetje invloed op", legde ze uit aan de presentator van de talkshow. “Dus we zullen zien wat er nu gebeurt…. Ik weet echt niet wat er nu gaat gebeuren wat betreft datums of iets dergelijks.”

“We zitten net als de rest van de wereld in een soort vasthoudpatroon. Dus nogmaals, het is gewoon iets dat we over een paar maanden moeten afwachten en zien hoe dit allemaal uitpakt.”

Ze verscheen later in de TODAY-show en onthulde verder hoe diepbedroefd ze zich voelde omdat ze haar huwelijk opnieuw moest uitstellen.

"Ik ben een beetje diepbedroefd omdat we een aantal geweldige plannen hadden, maar ik heb ook zoiets van, weet je wat, God heeft een groter plan en we moeten gewoon afwachten,"

Het is interessant dat Lopez geen tijd heeft gevonden om met Rodriguez te trouwen, aangezien bronnen dicht bij het paar Us Weekly kort na hun verlovingsnieuws hadden verteld dat ze op zoek waren naar een datum voor de zomer van 2019.

Maar het leek erop dat Lopez weinig tot geen tijd had om te helpen bij het plannen van haar grote dag, omdat ze op dat moment bezig was met zoveel verschillende projecten.

Er zijn verschillende vertragingen opgetreden bij het voorbereiden van de voorbereidingen voor de grote dag van het paar, wat de indruk wekt dat geen van beiden volledig voorbereid is om een bruiloft te plannen - vooral nu met de uitbraak van COVID-19.

In april 2020, tijdens zijn optreden op The Tonight Show, vertelde Rodriguez Jimmy Fallon dat hij en Lopez "nu met de stroom mee moeten gaan" terwijl hij vragen beantwoordde over zijn trouwplannen met de Waiting For Tonight-ster.

“We moeten nu met de stroom meegaan,” zei hij. “Alles is vloeiend, alles staat even stil. Het is duidelijk dat dit een ongekende tijd is, en voor ons willen we er gewoon voor zorgen dat we eerst aan veiligheid denken en ervoor zorgen dat alle kleintjes op een goede plek zijn.”

Hoewel hij het waarschijnlijk beu is om met Lopez over zijn huwelijk te moeten praten, zag Rodriguez de grappige kant van de dingen wel in toen hij zich herinnerde dat hem werd gevraagd waarom hij niet gewoon met zijn verloofde trouwde tijdens een drive-through-ceremonie.

“Wat geweldig was, is dat we een drive-through-feestje hadden”, vervolgde hij. 'En toen zeiden sommige mensen dat we misschien een drive-through-huwelijk hebben. Het wordt goedkoper!” Nou, het zou zeker een unieke draai zijn aan de gebruikelijke Hollywood-bruiloften, maar desalniettemin interessant - zou J. Lo hiermee akkoord gaan?

Rodriguez heeft in het verleden ook laten doorschemeren dat zijn huwelijk met Lopez niet in de Verenigde Staten zal plaatsvinden, wat waarschijnlijk een andere reden is waarom ze geen officiële datum hebben kunnen plannen, aangezien ze ook alles willen van hun familieleden op het evenement.

Dit betekent klaarblijkelijk dat iedereen beschikbaar zou moeten zijn voor die specifieke datum - inclusief de altijd zo drukke aanstaande mevrouw Rodriguez.

Toen de voormalige honkbalspeler eerder dit jaar verscheen in Good Morning America 3: Strahan, Sara en Keke, zei Rodriguez tegen het studiopubliek: Ik heb één idee voor jullie. Een huwelijksaanwijzing. Het wordt een lange vlucht.”

Ondertussen, in oktober 2019, zag Lopez scènes opnemen voor haar aankomende komedie Marry Me - ze droeg een prachtige overlopende trouwjurk voor de opnames, maar in tegenstelling tot wat ze in de film droeg, zou de popster ' Ik wil niets dat zo extravagant is als dat voor haar eigen bruiloft.

"Ik weet dat ik er niet een wil die zo groot is als ik in de film draag", vertelde ze aan Extra TV. “Dat is veel om mee te nemen. Te groot. Maar geweldig en ik heb zoveel geluk dat ik het heb mogen dragen.”

Aanbevolen: