Inventing Anna': The Real Neff sluit haters af op Instagram

Inhoudsopgave:

Inventing Anna': The Real Neff sluit haters af op Instagram
Inventing Anna': The Real Neff sluit haters af op Instagram
Anonim

Als je de serie van Netflix over veroordeelde fraudeur Anna Sorokin, 'Inventing Anna', hebt gezien, is de kans groot dat je goed weet wie haar uitgesproken, loyale vriend Neff is.

Gespeeld door Alexis Floyd, Neffatari 'Neff' Davis is een ambitieuze filmmaker die werkt als conciërge in een van de hotels die Anna (gespeeld door 'Ozark'-ster Julia Garner) bezocht tijdens haar lange verblijf in New York. Zij en Anna sloten wat lijkt op een echte vriendschap, die zelfs na de arrestatie van Anna voortduurde.

Nu heeft de echte Neff Davis het record rechtgezet over de Shonda Rhimes-show, waardoor de kritiek dat de serie haar in een negatief daglicht stelt, wordt beëindigd.

'Inventing Anna' Real-Life-ster Neff Davis verdedigt de show voor het veranderen van haar leven

In het midden van de jaren 2010 deed Sorokin zich voor als nep-Duitse erfgename Anna Delvey en baande ze zich een weg door de kringen van de glitterati van Manhattan met als doel haar eigen kunststichting te openen.

De serie van negen afleveringen is een bewerking van het artikel 'New York Magazine' van Jessica Pressler, gepubliceerd in 2018 na Sorokin's arrestatie op tien punten van diefstal van diensten en fraude.

In een Instagram-bericht stelde de echte Neff fans gerust dat de 'Inventing Anna' haar niet "vies" heeft gedaan.

"Ik heb dit vaak gekregen en ik wil het gewoon een keer duidelijk maken", schreef Neff.

"'Het uitvinden van Anna' heeft me niet 'vies' gemaakt. Het is een show - niet mijn biografie."

Neff bedankte ook Rhimes, die haar een consultant op de show maakte en haar schaduwregisseurs relevante ervaring in haar vakgebied liet opdoen.

"Ik ben gezegend dat ik op een dinsdag bruin kan worden terwijl ik in LA woon en kreeftpizza van Berri's eet," vervolgde Neff.

"Dat komt door Inventing Anna en Shonda. Ze gaven me niet alleen mijn eerste filmkrediet op het grootste digitale platform ooit, ze zorgden ervoor dat ik een mooie munt kreeg."

"Dus huil niet om me of maak je geen zorgen over hoe ik eruit zag. Ik ben gelukkig. Gezond. Schrijven van scripts, " voegde ze eraan toe.

Ten slotte vroeg Neff (die ook een boek schrijft over haar ervaring, net als de echte Rachel Williams) haar volgers om te stoppen met het bekritiseren van de show.

Wat we niet gaan doen, is 'Anna uitvinden', 'Shondaland en een van mijn GOATS Shonda Rhimes belasteren voor het schrijven van een muthafing-klassieker', zei Neff.

"Bedankt voor het kijken en bedankt voor alle steun."

Neff prees Alexis Floyd omdat hij haar speelde in 'Inventing Anna'

In een eerdere post deelde Neff ook een foto met Floyd, die haar versie op het scherm speelt.

"Ze is fenomenaal in @inventinganna en ik heb de afgelopen drie jaar het genoegen gehad haar prachtige geest te leren kennen. Ze is echt goed in mezelf zijn. Lol", schreef Davis in het bijschrift.

"Ik kan niet wachten tot de wereld je talent ziet en ik ben zo blij voor je. @shondaland deed wat nodig was om je te casten. Je hebt deze rol echt opgegeten."

'Inventing Anna' wordt gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: