Hoe de 'Happy Gilmore'-cast echt voelde over de klassieke komedie

Inhoudsopgave:

Hoe de 'Happy Gilmore'-cast echt voelde over de klassieke komedie
Hoe de 'Happy Gilmore'-cast echt voelde over de klassieke komedie
Anonim

In 1990 maakte een groot deel van de wereld kennis met Adam Sandler toen hij zich bij de cast van Saturday Night Live voegde. Nadat hij zonder pardon uit die legendarische show was ontslagen, verraste Sandler veel mensen toen hij in de ene succesvolle film na de andere begon te spelen. In de loop der jaren heeft Sandler een lange lijst van films kopte. Als we terugkijken op zijn carrière, is men het er algemeen over eens dat sommige films van Sandler veel beter zijn dan andere.

Zoals iedereen die bekend is met internet al zou moeten weten, kan over vrijwel elk onderwerp hevig worden gedebatteerd. Het is bijvoorbeeld onmogelijk om definitief te zeggen dat een van Adam Sandler's films beter is dan de rest. Eén ding is echter heel duidelijk, Happy Gilmore blijft een van Sandler's meest populaire films bij fans. Desondanks hebben de meeste mensen geen idee hoe de sterren van Happy Gilmore over de film denken.

Adam Sandler praat niet veel over Happy Gilmore

Als mensen denken aan de film Happy Gilmore, komt er in de eerste plaats één acteur in je op, Adam Sandler. Met dat in gedachten hebben veel mensen misschien aangenomen dat Sandler de hele tijd over zijn gevoelens op Happy Gilmore praat. Gedurende de tijd dat Sandler in de publieke belangstelling stond, is hij echter nooit het soort acteur geweest dat poëtisch wordt over zijn films.

In plaats van maar door te gaan over de films waarin hij speelde, was Adam Sandler altijd meer geïnteresseerd in het praten over zijn vrienden tijdens interviews. Gezien het feit dat Sandler er altijd in slaagt om rollen voor zijn vrienden te vinden in zijn films, is dat niet zo verwonderlijk. Ook al praat Sandler niet echt over Happy Gilmore, hij heeft de erfenis van de film op zijn eigen manier gevierd. Per slot van rekening heeft Sandler in 2021 de legendarische golfswing van Happy Gilmore opnieuw gemaakt op Twitter om het 25-jarig jubileum van de film te vieren.

De andere sterren van Happy Gilmore lijken dol te zijn op de film

In een ideale wereld zou elke acteur alleen rollen spelen in projecten waarin hij gelooft. Helaas is de realiteit van de situatie dat acteurs vaak schitteren in projecten waar ze geen vertrouwen in hebben. Bijvoorbeeld wanneer Julie Bowen sprak met Yahoo! Entertainment in 2021, gaf ze toe dat ze dacht dat Happy Gilmore zou floppen. "Ik dacht gewoon:" Oh, niemand zal dit ooit zien." Ondanks haar vroege twijfels vertelde Bowen in 2021 aan People dat ze ervan houdt hoeveel mensen van Happy Gilmore genieten en daarna vertelde ze hoe leuk het was om te maken.

"Ik koester en vind het geweldig dat het een raar, internationaal geliefd ding is geworden. Een Adam-film maken is geen druk, het is leuk en het is alsof je naar huis gaat. Hij stelt ieders comfort en gemak op de eerste plaats, en wil dat iedereen blij is om daar te zijn. Er is geen stress, geen geschreeuw en geschreeuw, het is gewoon een heel aangename plek om te zijn."

Hoewel Bob Barker maar kort in Happy Gilmore verscheen, is de film een belangrijk onderdeel van zijn nalatenschap geworden. Met dat in gedachten is het logisch dat Barker, toen hij in 2014 met People sprak, ervan leek te genieten dat hij vaak wordt gevraagd naar Happy Gilmore. "Ik heb nooit een Price Is Right opgenomen na de filmrelease waarvan het publiek tijdens commercials niet wilde praten over Happy Gilmore. Ze vonden het geweldig. Ze vroegen me van alles."

Net als Bob Barker was Carl Weathers al een legende toen hij ermee instemde om te schitteren in Happy Gilmore. Ondanks zijn supersterstatus, kijkt Weathers duidelijk niet neer op zijn Happy Gilmore-ervaring op basis van wat hij te zeggen had tijdens een optreden in 2017 in The Rich Eisen Show. Immers, toen Weathers werd gevraagd naar het script van Happy Gilmore, merkte hij op: "Ik vond het geweldig, man." Nadat hij had gesproken over een ontmoeting met Adam Sandler en zijn cast in Happy Gilmore, vertelde Weathers ook hoeveel plezier hij had bij het maken van de film."Ik zat in de film en had een van de beste tijden ooit."

Hoewel iedereen die speelde in Happy Gilmore blij lijkt om er deel van uit te maken, lijkt de acteur die de schurk van de film, Shooter McGavin speelde, er het liefst over te praten. Christopher McDonald heeft het bijvoorbeeld vaak over de hoofdrol in Happy Gilmore tijdens interviews, ook wanneer hij in 2021 op NBC Sports verscheen.

Het is nu anders omdat ik een masker draag, maar als ik mijn masker niet op heb en rondloop, hoor ik mensen de hele tijd 'Shooter!' zeggen - het is ongelooflijk. Het is nu een generatie, kinderen kijken ernaar met hun grootouders', zei Chrsitopher voordat hij eraan toevoegde: 'Deze film heeft benen omdat hij grappig is, echt grappig. Het komt op televisie - daarom explodeerde het, omdat het op televisie zou komen en mensen moesten kijken omdat het grappig was. Een pluim voor Adam Sandler en Tim Herlihy, die het schreven, Judd Apatow, en de geweldige cast. Het gaat maar door en door, en ik ben gewoon zo blij om er deel van uit te maken.”

Nog steeds niet door de lof van Happy Gilmore te zingen, vertelde Christopher McDonald aan NBC Sports dat de hoofdrol in de film een hoogtepunt in zijn carrière is voor hem. “Mijn vader vertelde me dat je als acteur vijf echt geweldige rollen krijgt in je carrière. Sommige mensen krijgen veel meer, maar als je er vijf hebt, ben je een succes, en dit staat in mijn top vijf. Het is een geweldige film die mensen een goed gevoel geeft.”

Aanbevolen: