Chris Rock heeft David Letterman volledig geript over zijn huwelijk op de 'Late-Show

Inhoudsopgave:

Chris Rock heeft David Letterman volledig geript over zijn huwelijk op de 'Late-Show
Chris Rock heeft David Letterman volledig geript over zijn huwelijk op de 'Late-Show
Anonim

Het is alleen maar logisch dat Chris Rock al grappen maakt over de Will Smith-klap, en stelt dat hij net zijn gehoor terug heeft gekregen. De hilarische komiek is terug op de weg en bovendien probeert zijn fanbase Will Smith van zijn 'Oscar' te ontdoen, gezien wat er tussen de twee is gebeurd.

De 'Oscar'-situatie terzijde schuivend, blikken we terug op een interview met David Letterman uit het verleden. Dave heeft zoveel memorabele ontmoetingen gehad, maar deze is helemaal hilarisch en laat zien hoe Chris Rock foto's maakt bij Dave voor zijn huwelijk. Laten we zeggen dat Letterman de grappen heel anders behandelde dan Will…

Wat is er gebeurd tussen Chris Rock en David Letterman?

Misschien heeft Will Smith de memo niet gekregen, Chris Rock kent echt geen grenzen als het gaat om het maken van grappen. Hetzelfde gold toen hij David volledig verscheurde over zijn huwelijk in zijn eigen show.

Natuurlijk was het op een gegeven moment erg moeilijk voor David Letterman, nadat hij gedwongen was zijn zaken toe te geven. Letterman werd gechanteerd voor een verzoek van $ 2 miljoen na een producer voor CBS's "48 Hours" - die aan het daten was met Stephanie Birkitt, een van de vrouwen met wie hij was geweest.

Letterman nam alle schuld op zich voor de situatie en hij zou onthullen dat hij zichzelf nog steeds niet vergeven had voor wat er was gebeurd.

"Ik heb niemand de schuld, behalve mezelf", zei de 65-jarige komiek op zondag "Oprah's Next Chapter". "Ik denk dat als je een stroomschema wilt hebben van de verantwoordelijkheid voor deze omstandigheid, dit seksschandaal, mijn naam bovenaan staat. Ik weet niet zeker wat het betekent, maar ik neem er mijn verantwoordelijkheid voor en probeer ervoor te boeten.'

"Nee, die luxe heb ik niet", zei hij. "Ik kan dat gedrag niet vergeven." En hij voegt eraan toe dat hij "elke dag" heeft gewerkt om zijn fouten recht te zetten. “Ik probeer het nog steeds op te lossen. Het is niet weggegaan. Het gaat nooit weg.”

Nou, alleen de dapperen zouden grapjes maken over de situatie en in werkelijkheid is dat precies wat Chris Rock besloot te doen.

Chris Rock stak plezier in het huwelijk van David Letterman

Het begon als een onschuldig gebraad, met Chris Rock die de spot dreef met David Letterman vanwege zijn gespannen stem, "je klinkt als een oudeman", zegt de komiek.

Al snel ging Rock echter nog verder met zijn humor door Dave te verscheuren over zijn relatie, na het schandaal. "Het gaat slecht." verklaarde Rots. "Je bent een rijke man, je kunt gewoon naar huis gaan. Oh, de vrouw is nog steeds gek is ze niet," verklaarde Rock met een grote glimlach op zijn gezicht.

"Waarom rijd ik terug naar Connecticut naar een gemene vrouw. Ik kan net zo goed hier blijven en de show zonder stem doen."

Alsof het niet erger kon worden voor Dave, ging Rock gewoon door. "Ik was backstage en je hebt alle leuke meiden ontslagen. Nu heb je daar een stel dikke oude jongens. Het is verschrikkelijk, de sfeer is gewoon verschrikkelijk." In de klassieke Letterman-stijl maakte hij de grap luchtig door te zeggen: "Ik zal je één ding zeggen, die jongens beginnen er best goed uit te zien."

"Nu genoeg over mij en mijn ellende," zou David eindigen met te zeggen.

Het was een moment dat de fans volledig aten, tot op de dag van vandaag.

Hoe reageerden de fans op het moment?

In tegenstelling tot het moment van Chris Rock naast Will Smith, aten fans dit gebraad helemaal op. Het publiek ging er helemaal in op, terwijl fans op YouTube ook David Letterman prezen omdat hij een goed gevoel voor humor had over de beproeving.

"Twee meesters in hun vak. Dave had kunnen reageren door zich beledigd te gedragen of het onderwerp te veranderen, maar in plaats daarvan nam hij de hilarische riff van Chris en veranderde het in goud."

"Sommige van die jongens beginnen er best goed uit te zien". Daarom was en zal Dave altijd de BESTE zijn."

"Low key Chris Rock heeft David Letterman een solide indruk gegeven. Het laat zien hoeveel respect Chris heeft voor David die hem in een lage energietoestand ziet en de convo leidt. Het is een gentleman's game."

Het was allemaal positief want de clip heeft meer dan 600K views. Terugkijkend kunnen we ongetwijfeld de reactie van Letterman op de grap op zijn eigen show waarderen, vooral gezien wat we met Will Smith zagen bij de 'Oscars'. Hoewel Dave een polariserende erfenis heeft, heeft hij dit moment perfect afgehandeld - terwijl Rock op zichzelf ook hilarisch was.

Aanbevolen: