Dit is wat Will Smith voorspelde voor de carrière van zijn zoon Jaden in de 'Late Show' van David Letterman

Inhoudsopgave:

Dit is wat Will Smith voorspelde voor de carrière van zijn zoon Jaden in de 'Late Show' van David Letterman
Dit is wat Will Smith voorspelde voor de carrière van zijn zoon Jaden in de 'Late Show' van David Letterman
Anonim

Will Smith en Jaden Smith lijken over het algemeen een liefdevolle vader-zoonband te hebben. Maar net als al deze relaties hebben ze samen zowel hoge als lage momenten meegemaakt.

Toen Jaden bijvoorbeeld 15 was, had hij het gevoel dat hij het zat was en wilde hij worden geëmancipeerd van zijn ouders en op eigen houtje het huis uit. Hij is er nooit mee doorgegaan, maar in een recente memoires beschreef Will de episode als een die 'zijn hart deed verbrijzelen'.

Aan de andere kant heeft het paar ook de kans gehad om veel gelukkige momenten samen te beleven - zowel in hun persoonlijke als professionele leven.

Will en Jaden Smith zijn samen bij in totaal drie films betrokken geweest. De meest iconische en succesvolle daarvan is het biografische drama uit 2006, The Pursuit of Happyness. De film had een brutowinst van iets minder dan $ 310 miljoen aan de kassa tegen een budget van $ 50 miljoen.

Will werd ook genomineerd voor een Oscar en een Golden Globe voor zijn optreden op de foto.

In de nasleep van dit succes verscheen hij in een aflevering van David Letterman's The Late Show en was hij uitbundig over het talent van zijn jonge zoon.

Will Smith was niet erg blij met het compliment van David Letterman op 'The Pursuit Of Happyness'

Will Smith was te zien in David Letterman's The Late Show in december 2006, slechts een dag voordat The Pursuit of Happyness in theaters in de Verenigde Staten opende. Vanaf het begin leek de acteur het niet eens te zijn met Letterman, over eerdere opmerkingen die hij over de film had gemaakt.

"Ik waardeer de energie waarmee je met de wereld over mijn film praat", zei Will Smith. "Je zei dat het is alsof iemand de hand op je neus legt en je maag eruit trekt, toch?"

"Ja, het is emotioneel behoorlijk krachtig, " antwoordde Letterman en legde uit dat hij de woorden als een compliment bedoelde, maar zijn gast hield vol. "Dat kan ik niet als quote op de poster gebruiken!" Will protesteerde.

Het interview vond plaats ongeveer een maand nadat de enige zoon van Letterman - Harry Joseph - zijn derde verjaardag had gevierd. Als zodanig gaf hij toe dat hij behoorlijk emotioneel was geweest tijdens het kijken naar de film, waarin Will en Jaden Smith in de twee hoofdrollen als vader en zoon speelden.

Waar gaat 'The Pursuit Of Happyness' over?

De film The Pursuit of Happyness is gebaseerd op een autobiografie met dezelfde naam, door de beroemde eigenaar van een beursvennootschap Chris Gardner, over zijn worsteling met dakloosheid in de jaren tachtig, samen met zijn zoon, Christopher Gardner Jr.

Volgens Rotten Tomatoes volgt de film hun leven terwijl ze 'uit hun appartement worden gezet, [en] zichzelf alleen vinden en geen plek hebben om naartoe te gaan. Ook al krijgt Chris uiteindelijk een baan als stagiair bij een prestigieus beursvennootschap, de functie levert niets op.'

'Het paar moet in opvangcentra leven en veel ontberingen doorstaan, maar Chris weigert toe te geven aan wanhoop terwijl hij worstelt om een beter leven voor zichzelf en zijn zoon te creëren', leest de synopsis verder.

Het feit dat Will Smith samen met zijn zoon de rol van Gardner mocht spelen, maakte zijn werk een stuk eenvoudiger wat betreft het overbrengen van de emoties die nodig zijn voor de scènes.

"Er is een moment [in de film] waar [op Chris'] eerste nacht dakloos, hij in de badkamer van de metro was met zijn zoon. En ik was in die scène met mijn echte zoon op mijn schoot, en het is dat gevoel van het ultieme falen van de ouders, "herinnerde Will zich. "Maar om het met mijn zoon te doen was gewoon… geen acteren nodig."

Wat heeft Will Smith aan David Letterman verteld over het acteren van zijn zoon, Jaden?

Christopher Gardner Jr. spelen in The Pursuit of Happyness was Jaden Smiths allereerste rol op het grote scherm, hoewel hij daarvoor een terugkerend personage was in een paar afleveringen van UPN sitcom All of Us.

Toen David Letterman plagend vroeg hoe de toen 8-jarige Jaden de rol in de film van zijn vader had gekregen, onthulde Will Smith dat ze hem door de wringer hadden gehaald om er zeker van te zijn dat hij gelijk had voor de rol.

"Jaden en ik lagen op een avond in bed, [en] we lazen het script, en hij dacht: 'Dat kan ik!'" zei Will tegen Letterman. "Dus stuurden we hem naar binnen, en hij deed waarschijnlijk ongeveer acht keer auditie… en de regisseur werd verliefd op hem."

Will voorspelde ook geweldige dingen over de carrière van zijn zoon, terwijl hij de houding prees waarmee hij zijn eerste rol speelde. "Hij heeft gewoon zo'n beheersing van emotie", gutste de acteur. "Hij snapt het gewoon, situaties waarin hij nog nooit is geweest, en waar hij onmogelijk in heeft gezeten!"

Aanbevolen: