Fans denken dat Mads Mikkelsen een 'dorstval' is in 'The Secrets Of Dumbledore

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Mads Mikkelsen een 'dorstval' is in 'The Secrets Of Dumbledore
Fans denken dat Mads Mikkelsen een 'dorstval' is in 'The Secrets Of Dumbledore
Anonim

Het is begrijpelijk dat nadat Johnny Depp uit de Fantastic Beasts-franchise was geschrapt, fans sceptisch waren over wie de plaats van Grindelwald zal innemen, die (zoals Harry Potter fans al zullen weten) is een ongelooflijk belangrijke rol om te vervullen als het gaat om het brengen van J. K. Rowling's tovenaarswereld tot leven. Het is absoluut noodzakelijk dat de acteur die Grindelwald speelt een griezelig huiveringwekkende en meeslepende uitvoering kan geven als de machtige tovenaar die het aandurfde om Perkamentus te confronteren in een grote tovenaarsoorlog.

Dus wie kan er beter zijn dan de man die kannibaal seriemoordenaar Hannibal Lecter speelde?

Johnny Depp werd ontslagen uit 'Fantastic Beasts'

In 2020 werd aangekondigd dat Johnny Depp niet zou terugkeren voor Fantastic Beasts 3 na het verliezen van een smaadzaak tegen zijn ex, actrice Amber Heard. Dit liet de franchise achter met een groot gat om te vullen, nu een van hun belangrijkste personages ontbrak. Kort daarna werd Mikkelsen aangekondigd als de vervanger van Depp, maar tot schrik van anderen was er niet veel anders onthuld totdat de trailer uitkwam, waardoor fans een glimp kregen van Mads Mikkelsens Grindelwald.

Mads Mikkelsen is een ongelooflijke en opwindende toevoeging aan de Fantastic Beasts-franchise, maar fans waren natuurlijk nog steeds sceptisch en merkten op dat Mikkelsen als acteur een heel andere stijl heeft dan Johnny Depp. Er is ook de extra druk voor Mads dat hij geen nieuwe rol op zich neemt, maar een acteur vervangt die al in de tweede Fantastic Beasts-film heeft gespeeld.

Fans hadden lang gewacht op de 'Fantastic Beasts 3 Trailer'

Fans van de Wizarding World hebben met ingehouden adem gewacht om te zien of Mad Mikkelsen de rol die Johnny Depp heeft achtergelaten kan waarmaken. Nadat de trailer eindelijk uitkwam, gingen fans naar sociale media om hun opwinding te delen over het derde deel van de Fantastic Beasts-films, die de avonturen van Newt Scamander ongeveer zeventig jaar vóór de gebeurtenissen in de Harry Potter-films volgen. Screen Rant ging zelfs zo ver om te zeggen dat Mads Mikkelsen al een betere Grindelwald is dan Depp.

Maar fans ontdekten ook iets totaal onverwachts aan het kijken naar Mads Mikkelsen terwijl Grindelwald het opneemt tegen Perkamentus, die wordt gespeeld door Jude Law.

Mads Mikkelsen wordt per ongeluk een 'dorstval' als Grindelwald

Twitter is gek geworden toen Mads Mikkelsen's blik als Grindelwald werd onthuld in de Fantastic Beasts: Secrets of Dumbledore-trailer.

"Mads Mikkelsen ziet er zoals altijd prachtig uit", zei een Twitter-gebruiker met de hashtag "daddywizard."

"I AM [expletive] CRYING MADS MIKKELSEN HELP", zei een ander en deelde beelden van Mads in de aankomende film. "HIJ ZIET ER ZO ONGELOOFLIJK SEXY WHATTTT," antwoordde een andere Twitter-gebruiker.

"Hij weet wat hij doet", zei een andere Twitter-gebruiker. "Ik ben geobsedeerd [Mikkelsen] ziet er letterlijk zo goed uit?!?!?!?!?!" zei een Twitter-gebruiker vol ongeloof."RECHTSAF???" een andere Twitter-gebruiker antwoordde. "Ik werd letterlijk wild toen ik deze foto zag."

Fans Ship Mads Mikkelsen en Jude Law

Fans hebben bepaalde "gevoelens" na het zien van niet alleen Mads Mikkelsen, maar ook het zien van interacties tussen hem en Jude Law, en zijn in conflict met het feit dat de Fantastic Beasts-franchise tovenaars alleen maar sexy heeft gemaakt.

"Ik ben klaar voor de seksuele spanning tussen Jude Law en Mads Mikkelsen", zei een Twitter-gebruiker. "Als het er niet is, zal ik het zelf maken."

"Waarom moesten ze [Mikkelsen en Law] zo heet maken?!" een andere Twitter-gebruiker schreef. "Het voelt raar om zo hard te begeren naar HARRY POTTER-personages, maar hier ben ik dan. Bedankt, Mads Mikkelsen en Jude Law."

Scène uit Fantastic Beasts: The Secrets of Perkamentus met Jude Law als Albus Perkamentus
Scène uit Fantastic Beasts: The Secrets of Perkamentus met Jude Law als Albus Perkamentus

Waar gaat 'Fantastic Beasts 3' over?

De eerste Fantastic Beasts-film introduceerde Newt Scamander (Eddie Redmayne), de magizoöloog en auteur van Fantastic Beasts and Where to Find Them, waarvan Harry Potter-fans zich zullen herinneren dat het een van de leerboeken wordt die Hogwarts-studenten gebruiken.

In de derde aflevering van de franchise wil Gellert Grindelwald, een ongelooflijk krachtige en zeer gevaarlijke tovenaar, de tovenaarswereld beheersen en zal hij er alles aan doen om aan de macht te blijven, en hoewel de krachten van Perkamentus ongeëvenaard zijn, is hij nog steeds niet sterk genoeg om een kracht zo krachtig als alleen Grindelwald te stoppen.

Perkamentus vertrouwt Newt Scamander toe om een heldhaftig team van heksen en tovenaars te leiden om alles wat op het spel staat te beschermen, maar Scamander en de bende komen al snel oude en nieuwe beesten tegen in hun strijd tegen Grindelwalds volgelingen.

Vanuit de trailer kunnen we veel spanning en actie verwachten in een epische derde aflevering, met krachtige uitvoeringen van Mads Mikkelsen en Jude Law die het publiek gemengde gevoelens zullen bezorgen - iets waar Twitter erg blij mee is.

Aanbevolen: