Patrick Stewart's 'Star Trek'-betaling lijkt om deze reden onrechtvaardig

Inhoudsopgave:

Patrick Stewart's 'Star Trek'-betaling lijkt om deze reden onrechtvaardig
Patrick Stewart's 'Star Trek'-betaling lijkt om deze reden onrechtvaardig
Anonim

Als een van de meest legendarische franchises in de geschiedenis heeft Star Trek nauwelijks een introductie nodig. De shows vormen de ruggengraat van de franchise, maar de films waren ook enorm, ook al zijn sommige niet zo goed als andere.

Patrick Stewart speelt al tientallen jaren Jean-Luc Picard in de franchise. Stewarts tijd met Marvel was geweldig, maar Star Trek heeft hem op de kaart gezet. Trekkies weten veel over Stewarts tijd in de franchise, zelfs over zijn salaris, waarover sommigen hun ongenoegen hebben geuit.

Laten we eens luisteren waarom fans denken dat zijn beloning voor The Next Generation onrechtvaardig was.

Wat gebeurde er met Patrick Stewart's 'Star Trek' Pay

In 2020 keken Star Trek-fans overal waar we naar hun televisietoestellen zaten om de première te zien van Picard, een serie gericht op een van de grootste personages uit de franchise. Het fandom wist niet wat ze van de show moesten verwachten, maar dit weerhield hen er niet van om af te stemmen om te zien hoe de dingen zouden verlopen.

Met Patrick Stewart in een van zijn meest iconische rollen, was Picard een hele rit voor fans. Het tweede seizoen van de show is net van start gegaan en er is bevestigd dat seizoen drie, dat in 2023 uitkomt, het laatste seizoen van de serie zal zijn.

Kritiek is dat Picard met een 87% op Rotten Tomatoes zit, wat solide is. Fans zijn niet zo enthousiast als critici, want hun score staat op 72%. Ondanks de verdeeldheid in de fandom, is Picard van start met zijn tweede seizoen, en het zal het verhaal zo veel mogelijk uitbreiden voor de seriefinale in 2023.

Het was geweldig om Patrick Stewart te zien in de rol, die hij decennia geleden begon te spelen.

Patrick Stewart heeft een lange geschiedenis als personage

In 1987 begon Patrick Stewart zijn tijd als Jean-Luc Picard in Star Trek: The Next Generation. Stewart was perfect voor het personage en het maakte hem tot een van de grootste artiesten in de geschiedenis van de franchise.

Gedurende 7 seizoenen en 178 afleveringen speelde Patrick Stewart Jean-Luc Picard tot in de perfectie. Om eerlijk te zijn, de hele cast was uitzonderlijk, maar Stewarts werk als personage kon in elke aflevering schitteren.

Na de serie kwam er een franchise van films en kon Stewart zijn iconische personage blijven spelen. Deze films verdeelden zeker critici en fans op het moment van hun release, maar velen van hen waren behoorlijk succesvol aan de kassa.

Het is leuk om Stewart weer op sleeptouw te hebben als het personage, en hij verdient nogal wat om in Picard te schitteren. Historisch gezien is zijn beloning voor het spelen van Jean-Luc Picard echter niet altijd geweldig geweest.

Stewarts interessante beloning voor het spelen van het personage

Als het gaat om het spelen van een hoofdpersonage, is het onderwerp betalen altijd een populair onderwerp. Fans hebben jarenlang verhalen gehoord over sterren die het grote geld voor hun tv-werk binnenbrachten, en af en toe duiken er verhalen op over een ster die misschien niet zoveel verdiende als sommigen zouden verwachten. Dit zou zeker van toepassing kunnen zijn op Patrick Stewarts tijd als Picard in The Next Generation.

Volgens IMDb werd "Sir Patrick Stewart bijna net zoveel betaald voor Star Trek Nemesis als hij verdiende in de hele serie Star Trek: The Next Generation."

Dit is een verbluffend feit, vooral als je bedenkt hoe lang hij Picard speelde in The Next Generation. Ondanks zijn ogenschijnlijk lage beloning voor de show, hebben de films echt veel geld verdiend voor de legendarische acteur.

Gelukkig heeft hij aanzienlijk meer verdiend voor zijn tijd op Picard. Fans hebben misschien gemengde gevoelens over de show, maar ze zijn blij om te zien dat Stewart een hoop geld verdient.

Zoals een Reddit-gebruiker opmerkte: "Ik haat ST:P en ik ben boos dat Patrick Stewart er zelfs mee instemde, maar ik vind het prima dat hij voor het leven is ingesteld voor het doen van TNG. Nemesis was dat niet geweldig, maar Patrick Stewart was daar niet de reden voor. Dus hij kreeg een mooi salaris, dat vind ik oké. Vergeet niet dat hij het grootste deel van zijn leven maar een willekeurige acteur was die toneelwerk deed zonder een vast salaris. Hij was al behoorlijk oud toen hij zich bij de TNG-cast voegde. Hij stak zijn tijd in en leverde een episch optreden voor TNG. Ik hoop dat hij geniet van zijn verlengde pensioen en naar de mooiste stranden gaat."

Patrick Stewart kon een aanzienlijk bedrag verdienen in de entertainmentindustrie, maar het is nog steeds schokkend om te zien dat zijn salaris zo laag was terwijl hij een iconisch personage speelde.

Aanbevolen: