Heeft 'Stacked' de acteercarrière van Pam Anderson verpest?

Inhoudsopgave:

Heeft 'Stacked' de acteercarrière van Pam Anderson verpest?
Heeft 'Stacked' de acteercarrière van Pam Anderson verpest?
Anonim

De jaren negentig waren een unieke tijd in de popcultuur en maar weinig actrices waren in staat om hetzelfde soort media-aandacht te genereren als Pamela Anderson. Het model en de tv-ster was overal en Anderson verdiende miljoenen in haar bloei.

Dit jaar debuteerden Pam & Tommy op Hulu, en de streaminggigant gebruikte feiten uit Andersons tijd met Tommy Lee in zijn voordeel. Fans hadden er veel over te zeggen, en het zorgde ervoor dat velen een retrospectieve blik wierpen op Anderson's acteercarrière.

Ze was een hit op tv in de jaren '90, maar in de jaren 2000 lijkt het alsof één slechte show haar carrière heeft doen zinken. Laten we eens nader kijken en kijken of dat het geval is.

Wat heeft de carrière van Pamela Anderson verwoest?

In de jaren negentig was Pamela Anderson een van de grootste namen in alle entertainment. De actrice was schijnbaar overal, domineerde op het kleine scherm, terwijl ze ook te zien was in de grootste tijdschriften ter wereld. Simpel gezegd, ze was overal en niets hield haar sterrenkracht tegen.

In 1991 kreeg de actrice een terugkerende rol in Home Improvement, en dit was van groot belang bij het starten van haar acteercarrière. Fans werden verliefd op haar en het was slechts een kwestie van tijd voordat ze grotere rollen op het kleine scherm kon krijgen.

Het jaar daarop kreeg Anderson een hoofdrol op Baywatch, en dit was wat haar carrière in de stratosfeer lanceerde. Baywatch was een groot succes en Anderson was de perfecte ster om te profiteren van het succes van de show.

Gedurende de jaren '90 was Anderson overal en nam hij deel aan andere tv- en filmprojecten. Sommige projecten hadden minimaal succes, terwijl andere, zoals V. I. P., meer succes hadden dan sommigen misschien beseffen.

Aan het begin van het millennium wilde Anderson de goede tijden op tv voortzetten, waardoor ze op ramkoers kwam met een noodlottige sitcom.

'Gestapeld' ging niet van start

Een screenshot van Pam Anderson
Een screenshot van Pam Anderson

In 2005 begon Pamela Anderson haar tijd als Skyler Dayton in de serie Stacked. De show, waarin ook artiesten als Christopher Lloyd en Elon Gold te zien waren, werd uitgezonden op Fox, en het netwerk hoopte dat Anderson kon draaien vanaf haar tijd met in de hoofdrol op V. I. P. om deze nieuwe show naar succes te leiden.

Anderson was enthousiast om de bal aan het rollen te krijgen in de show, en ze opende hierover in een interview.

"Ik ben gewoon blij dat ik een echte show doe en geen realityshow. Voor mij zijn de mensen die naar realityshows kijken dezelfde mensen die de tabloids van supermarkten lezen. Het is zo geweldig om een echte baan en werk met echte schrijvers en echte acteurs, "zei ze.

Twee seizoenen en 19 afleveringen was Stacked te zien op Fox. Helaas ontwikkelde deze show zich niet tot een geheel, en voordat het tweede seizoen zelfs alle afleveringen had uitgezonden, werd het uit de lucht gerukt.

Helaas merkten de meeste mensen niet dat de show weg was. Niet alleen de show verdween, maar ook Anderson's dagen dat hij in een show speelde. Dit heeft ertoe geleid dat sommigen zich afvroegen of Stacked haar acteercarrière heeft laten zinken.

Heeft 'Stacked' haar carrière verpest?

Dus, heeft de hoofdrol in Stacked uiteindelijk een rol gespeeld bij het ontsporen van Pamela Anderson's acteercarrière? Nou, op het eerste gezicht lijkt het zeker het geval te zijn.

Zoals we al zeiden, had Anderson eerder in haar carrière een behoorlijk cv. Ze was zeker een kracht in de krantenkoppen, maar het feit blijft dat de actrice haar dagen doorbracht in populaire tv-shows zoals Baywatch in de jaren '90. Het ging zelfs goed terwijl ze speelde op V. IK P. gaan de jaren 2000 in. Na het overlijden van Stacked veranderde er echter snel iets voor de actrice.

Een snelle blik op haar filmografie zal een gebrek aan hoofdrolprojecten onthullen na de annulering van Stacked. Nu zou het kunnen dat Anderson gewoon meer tijd buiten de camera's wilde doorbrengen, in welk geval mensen het volledig zouden begrijpen. Het kan ook te wijten zijn aan het feit dat studio's en netwerken niet bereid zijn om de dobbelstenen op de ster te gooien.

Helaas kan één slecht project iemands carrière doen zinken. Terwijl een paar kunnen terugveren en in orde zijn, zal de rest grote gevolgen hebben voor misbaksels. In het geval van Stacked lijkt het erop dat het een negatieve invloed had op Anderson's carrière.

Pamela Anderson doet nog steeds af en toe wat werk, maar de dingen zijn niet meer wat ze ooit waren. Desalniettemin is de ster te zien geweest in meerdere hitshows en haar naam is een permanent stukje geschiedenis van de popcultuur uit de jaren 90.

Aanbevolen: