Wat je moet weten voor 'Upload' seizoen 2

Inhoudsopgave:

Wat je moet weten voor 'Upload' seizoen 2
Wat je moet weten voor 'Upload' seizoen 2
Anonim

De streamingoorlogen zijn in volle gang en fans worden verwend met ongelooflijke shows en films, allemaal vanuit het comfort van hun huis. Netflix is op dit moment de grote hond, maar anderen winnen terrein, met name Amazon, die dit jaar de duurste show ooit heeft uitgebracht.

Amazon's bibliotheek groeit en Uploaden is een behoorlijk succes voor hen. De details die nodig waren om de show te maken, maakten van seizoen één een hit en seizoen twee staat voor de deur.

Dit is wat je moet weten voor Upload seizoen 2!

Wat te weten voor seizoen 2 van 'Upload'?

Upload, die in 2020 debuteerde, is een show met een interessant uitgangspunt en mensen waren verslaafd aan de previews. De serie speelt zich af in 2033 en het draait allemaal om hoe mensen zichzelf nu kunnen uploaden naar een digitaal hiernamaals.

Met Robbie Amelll in de hoofdrol, vloog Upload kort na de première in vuur en vlam bij fans, en mensen waren aangenaam verrast over hoe goed de show werd uitgevoerd. In plaats van te falen, kon de serie geweldige dingen doen met zijn uitgangspunt en zijn personages. Kort na zijn debuut werd het opgepikt voor een tweede seizoen.

Seizoen twee komt binnenkort op Amazon Prime en de maker van de serie, Greg Daniels, sprak over het tweede seizoen en de toekomst van de show met Collider.

"Ja, helemaal. Ik bedoel, ze zijn erg enthousiast over de afleveringen van het tweede seizoen, en dat is een van de redenen waarom we diep bezig zijn met het schrijven ervan, gewoon om te proberen… Het zijn zeer visuele effecten zware show, en hoewel we hem voor Space Force hebben opgenomen, komt hij de maand na Space Force uit, omdat zoveel visuele effecten het postproces erg lang maken. Ze willen er dus echt aan beginnen, zodat seizoen drie zo snel kan gebeuren als we het kunnen laten gebeuren, "zei Daniels.

Voordat het nieuwe seizoen van start gaat, zijn er enkele belangrijke dingen om te onthouden.

Nathans herinneringen en lot

Een van de grootste momenten in seizoen één was dat Nathan zijn herinneringen terug kreeg. Dit gebeurde toen Lakeview de laatste update ontving, en nu hij zijn herinneringen terug heeft, is er een geheel nieuw niveau van complexiteit in de show.

Zoals we weten, werkten Nathan en zijn zakenpartner aan een gratis versie van het hiernamaals, wat voor wat concurrentie zou zorgen. Helaas was er vals spel op handen en werd Nathan effectief uitgeschakeld. De onthulling dat Nathan mogelijk degene was die de software overhandigde, was enorm, en Nathan zal worden overgelaten om deze puzzel op te lossen en de stukjes op te rapen.

Helaas zal hij dit moeten doen terwijl hij met vrijwel geen gegevens werkt. Aan het einde van seizoen één verhuisde Nathan naar 2 Gig, of het gebied van Lakeview met beperkte gegevens. Als hij een afsluiting en een definitief antwoord op zijn gefragmenteerde verleden wil, dan zal hij diep moeten graven en een manier moeten vinden om dit te laten gebeuren.

Natuurlijk kan hij altijd een helpende hand krijgen van een vriend of een liefdesbelang, hoewel gezien de manier waarop seizoen twee eindigde, dit laatste ingewikkelder zou kunnen zijn dan je zou verwachten.

Hoe spelen Ingrid en Nora een rol?

Tijdens seizoen één is Nathan romantisch verbonden met zowel Ingrid als Nora. Ingrid is met wie Nathan aan het daten is voordat hij naar Lakeview vertrekt, en ze bracht het grootste deel van het eerste seizoen door met de controle over Nathan's hiernamaals, wat problemen in hun relatie veroorzaakte. Ze groeit veel tijdens het seizoen en ze koos ervoor om zichzelf te uploaden naar Lakeview om in het hiernamaals bij hem te zijn.

Dan is er Nora, die al vroeg in het seizoen Nathans engel was. De twee ontwikkelen chemie en gevoelens voor elkaar, en ze slaan iets echts op. De dingen waren echter niet zo eenvoudig, want Nora komt in de problemen wanneer Nathans herinneringen terugkomen. Ze vluchtte naar een meer afgelegen locatie om veilig te blijven.

Met Ingrid in Lakeview en Nora in de staat New York staat relatiedrama om de hoek in de show. Dit is iets om in de gaten te houden naarmate het seizoen vordert. Ja, Nathan had het veel beter met Nora, maar hij heeft een verleden met Ingrid, en haar groei zou een verandering van hart voor Nathan kunnen betekenen.

Upload seizoen twee gaat binnenkort in première, dus zorg ervoor dat je afstemt en alle afleveringen bekijkt voordat spoilers hun weg online vinden. Hopelijk zal dit seizoen iets groters opzetten voor seizoen drie.

Aanbevolen: