Deze acteur heeft Matthew McConaughey afgewezen op de set van 'Dazed And Confused

Inhoudsopgave:

Deze acteur heeft Matthew McConaughey afgewezen op de set van 'Dazed And Confused
Deze acteur heeft Matthew McConaughey afgewezen op de set van 'Dazed And Confused
Anonim

In de hele geschiedenis van Hollywood zijn er veel voorbeelden geweest van sterren die elke beroemdheid die ze tegenkomen, lijken te verleiden. Immers, wanneer een ster meerdere grote beroemdheden dateert, kan het snel lijken alsof vrijwel iedereen die ze tegenkomen zal toegeven aan hun avances. In werkelijkheid wordt iedereen echter af en toe afgewezen, ongeacht met hoeveel mensen een beroemdheid in het openbaar uitgaat.

Op het hoogtepunt van Elvis Presleys carrière was hij misschien wel de grootste ster ter wereld. Ondanks dat, hoewel de meeste fans het zich niet realiseren, heeft een andere legendarische superster onthuld dat ze Elvis hebben afgewezen toen hij hen op een date vroeg. Met dat in gedachten zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat op de set van de film die hem tot een ster maakte, een andere acteur de avances van Matthew McConaughey afwees.

De rol die de carrière van Matthew McConaughey lanceerde

Toen de veelgeprezen regisseur Richard Linklater besloot om zijn film Dazed and Confused uit 1993 te maken, moest hij een getalenteerde cast van jonge acteurs samenstellen. Om te zeggen dat Linklater die prestatie heeft geleverd, is een gigantisch understatement. Dazed and Confused speelde tenslotte met veel extreem getalenteerde acteurs, van wie er verschillende grote sterren werden. Milla Jovovich, Ben Affleck, Joey Lauren Adams, Parker Posey en Matthew McConaughey speelden bijvoorbeeld allemaal een opmerkelijke rol in de film.

Hoewel veel van Dazed en Confused-sterren grote bekendheid hebben gekregen, is de waarheid dat het grootste deel van hun carrières begonnen zijn door andere rollen. Hoewel Ben Affleck bijvoorbeeld geweldig was in Dazed and Confused, werd hij beroemd vanwege Good Will Hunting en Armageddon. Aan de andere kant lijdt het geen twijfel dat Dazed and Confused de carrière van Matthew McConaughey heeft gelanceerd.

Als de meeste acteurs waren gecast als David Wooderson van Dazed and Confused, zou het personage zijn overkomen als de engerd die hij is. De toespraak van Wooderson over middelbare schoolmeisjes is tenslotte verknoeid en ronduit crimineel. Omdat Matthew McConaughey echter zo'n charismatische acteur is, negeerden de meeste mensen de inhoud van wat zijn personage zei, in plaats daarvan kozen ze ervoor om zich te concentreren op zijn levering. Omdat de meeste regisseurs graag werken met acteurs die hun karakter naar een ander niveau kunnen tillen, werd McConaughey al snel zeer gewild na de release van Dazed and Confused en de rest is geschiedenis.

Wie heeft Matthew McConaughey afgewezen op de set van versuft en verward

Hoewel Deena Martin-DeLucia geen wereldwijde faam verwierf, heeft de beeldschone blonde acteur geweldig werk geleverd door Shavonne Wright van Dazed and Confused tot leven te brengen. Omdat Martin-DeLucia zeker haar stempel heeft gedrukt op Dazed and Confused, werd ze geïnterviewd voor een boek dat de productie en release van de film beschrijft met de titel "Alright, Alright, Alright" door Melissa Maerz. Rond de tijd van de release van het boek publiceerde theringer.com een fragment waarin Martin-DeLucia onthulde dat ze Matthew McConaughey ooit had afgewezen. Het blijkt dat de reden waarom Martin-DeLucia McConaughey afwees heel logisch is.

“Voordat Peter naar buiten ging, vroeg Matthew me mee uit. En ik heb Matthew afgewezen! Ik wilde het niet noemen, want wie zou Matthew McConaughey afwijzen? Het was tijdens de repetitie en hij zei: 'Wil je gaan lunchen?' En ik zei gewoon: "Ik heb een verloofde en ik weet niet of hij zou willen dat ik dat deed.'"

Het is niet verwonderlijk dat toen Matthew McConaughey werd gevraagd of hij was afgewezen door Deena Martin-DeLucia, hij de situatie ter harte nam. “Ik had niet kunnen weten dat ze op dat moment bij Peter was. Dat is waarschijnlijk nog een reden waarom Peter en ik met elkaar overweg konden. We hebben een goede gelijkaardige smaak in dames.

Matthew McConaughey's relatie met zijn vrouw, Camilla Alves

Gezien het feit dat Matthew McConaughey duidelijk een van de aantrekkelijkste sterren in Hollywood is, gaan sommige mensen ervan uit dat hij de ronde heeft gedaan in de datingkringen van Hollywood. Natuurlijk heeft McConaughey in de loop der jaren met verschillende sterren gedate, waaronder Janet Jackson, Sandra Bullock, Penélope Cruz en Ashley Judd. Het is echter lang geleden dat McConaughey op de markt was.

Sinds 2007 zijn Matthew McConaughey en Camilla Alves een stel. Vanaf het begin duidelijk verliefd op Alves, heeft McConaughey onthuld dat nadat hij zijn vrouw had ontmoet, het paar een taalbarrière moest overwinnen, maar hij was bereid om het werk te doen. Na bijna vijf jaar daten, verloofden McConaughey en Alves zich in 2011 en trouwden ze in 2012. Blijkbaar nog steeds erg gelukkig samen als de rapporten kloppen, hebben McConaughey en Alves samen drie kinderen en het lijkt erop dat ze de rest van hun leven samen.

Aanbevolen: