Hebben 'Star Trek'-fans echt een hekel aan 'Picard'?

Inhoudsopgave:

Hebben 'Star Trek'-fans echt een hekel aan 'Picard'?
Hebben 'Star Trek'-fans echt een hekel aan 'Picard'?
Anonim

Star Trek is een van de meest geliefde franchises aller tijden, en hoewel Star Wars vooral bekend staat om zijn prestaties op het grote scherm, is Star Trek al tientallen jaren een dominante kracht op het kleine scherm.

Patrick Stewart is een franchiselegende en hij heeft miljoenen verdiend als Jean-Luc Picard. Fans hebben veel geleerd over The Next Generation, waar het personage debuteerde, en diezelfde fans zetten nu hun tanden in Picard, waardoor Stewart weer zijn iconische rol speelt.

Fans hebben hun stem laten horen over de nieuwe serie, waarbij sommigen een hoop ongenoegen uitten. Hebben fans echt een hekel aan Picard? Laten we een kijkje nemen en erachter komen.

Patrick Stewart debuteerde als Picard in 'The Next Generation'

Star Trek: The Next Generation is een klassieke serie waar fans van de franchise nog steeds behoorlijk gehecht aan zijn. The Next Generation debuteerde in de jaren 80 en is de show die Patrick Stewart op de kaart heeft gezet, en zijn tijd als Jean-Luc Picard gaf het begin van een enorm succesvolle carrière in entertainment.

Gedurende 7 seizoenen en bijna 180 afleveringen was de serie een spannende rit voor fans, en de daaropvolgende spin-off-films hebben een wisselend succes gevonden. Sommige waren legitieme hits, terwijl andere niet veel indruk maakten op het publiek.

Het is jaren geleden dat The Next Generation tot een einde kwam, maar de liefde voor Stewart's Picard blijft. Gelukkig kregen fans een paar jaar geleden een hele nieuwe show.

'Picard' is een spin-off serie

In 2020 maakte Picard zijn debuut op het kleine scherm en Star Trek-fans waren geïnteresseerd om te zien hoe de serie zou omgaan met het iconische personage. Het was al een tijdje geleden dat hij in een project te zien was, en de mensen achter de show wisten dat ze iets geweldigs op tafel moesten zetten.

Patrick Stewart zat weer in het zadel als het titulaire personage, maar het kostte wat overtuigingskracht om hem aan boord te krijgen.

"Aanvankelijk was het toen ik de namen las van de uitvoerende producenten die ook de show zouden gaan schrijven en regisseren. En ik kan je zeggen dat ik erg, erg onder de indruk was. Dus ik stemde ermee in om een Maar - en dit klinkt misschien wat arrogant, maar here goes - ik wilde deze briljante mensen persoonlijk ontmoeten om hen te vertellen waarom ik nee zou zeggen tegen hun show, "zei Stewart.

De serie werd succesvol gelanceerd en bevindt zich momenteel midden in het tweede seizoen. Hoe mooi het ook is dat de show floreert, sommige fans hebben enorm veel ongenoegen geuit over de show.

Hoe fans erover denken

Dus, haten Star Trek-fans Picard echt? Welnu, leden van het fandom hebben zich zeker uitgesproken over de show en de reacties bleven polariserend.

Op Reddit hebben veel gebruikers gesproken over de reactie van fans op de show.

"Niet boos op, maar het kan me niet schelen. De acteurs doen het redelijk goed, en het is leuk om terugkerende castleden te zien, maar het schrijven is niet geweldig, en ik niet zoals de toon, "schreef een fan.

Een andere gebruiker was positiever en ze brachten een interessant feit naar voren over de luide vocale minderheid in de fandom.

"Het is een geweldige show, en meer mensen vinden het leuk dan niet. Maar zoals in veel gevallen het geval is, zijn de meest giftige mensen degenen die het hardst en het vaakst schreeuwen. Dus dan zie je wat lijkt veel negatieve ontvangst te zijn. Hetzelfde geval met Disco ", schreven ze.

En tot slot, een deel van de post van een gebruiker schreef het toe aan fans die iets uit het verleden wilden en niet bereid waren iets anders te accepteren.

"Er zullen altijd mensen zijn die geen Star Trek-show accepteren die er niet uitziet en aanvoelt alsof hij in de jaren negentig is gemaakt en onder toezicht staat van Rick Berman en Brannon Braga. Onthoud gewoon dat deze mensen niet representatief zijn voor het fandom als geheel en dat hun meningen moeten worden weggegooid ", schreven ze.

Dit zijn allemaal interessante punten. De waarheid is dat, ja, veel fans haten de show, maar er zijn veel anderen die er echt van houden. Een fanscore van 63% op Rotten Tomatoes is behoorlijk slecht, maar nogmaals, het is niet indicatief voor het fandom als geheel.

Picard is uit en draait op het kleine scherm, en fans zouden het geweldig vinden als de show een aantal geweldige afleveringen zou droppen tijdens zijn tijd in de lucht.

Aanbevolen: