Wat deed Will Smith toen David Letterman Jada Pinkett overspoelde tijdens de 'Late Show'?

Inhoudsopgave:

Wat deed Will Smith toen David Letterman Jada Pinkett overspoelde tijdens de 'Late Show'?
Wat deed Will Smith toen David Letterman Jada Pinkett overspoelde tijdens de 'Late Show'?
Anonim

Gedurende zijn carrière als interviewer heeft David Letterman verschillende gedenkwaardige momenten beleefd, waaronder met Chris Rock en iemand die tegenwoordig overal in het nieuws is, Johnny Depp.

Hij is klaar voor nog een gedenkwaardig interview, dit samen met Will Smith. We bekijken waar en wanneer het interview zal plaatsvinden.

Daarnaast zullen we een terugblikmoment bekijken tussen Smith en Letterman, een moment waarbij Jada betrokken was. Het was een mooi moment en het is de moeite waard om op terug te kijken.

David Letterman en Will Smith herenigen zich voor een must-see interview

Will Smith keert terug naar tv, en hij voegt zich bij een bekend gezicht, niemand minder dan David Letterman. Dave's Netflix-show 'My Next Guest Needs No Introduction' staat gepland voor een terugkeer op 20 mei. We kunnen een gestapelde rij gasten verwachten, waaronder tot nu toe Billie Eilish, Julia Louis-Dreyfus, Cardi B en Ryan Reynolds.

Will Smith is volledig stil geworden sinds de 'Oscar'-klap plaatsvond. Hij gaf slechts één verklaring af via sociale media, waarin hij zich verontschuldigde voor zijn acties.

"Geweld in al zijn vormen is giftig en destructief. Mijn gedrag tijdens de Academy Awards gisteravond was onaanvaardbaar en onvergeeflijk. Grappen op mijn kosten horen bij het werk, maar een grap over Jada's medische toestand was teveel voor mij om te verdragen en ik reageerde emotioneel."

"Ik wil je publiekelijk mijn excuses aanbieden, Chris. Ik was buiten de lijn en ik had het mis. Ik schaam me en mijn acties waren niet indicatief voor de man die ik wil zijn. Er is geen plaats voor geweld in een wereld van liefde en vriendelijkheid."

Fans willen graag zien wat er tijdens het interview gebeurt, maar laten we voorlopig terugblikken op een gedenkwaardig moment uit de 'Late Show', met de hilarische reactie van Will Smith op Dave die over foto's van zijn vrouw.

Will Smith stak de draak met David Letterman voor het bekijken van Jada's tijdschriftfoto's

Tijdens het interview ha alt David Letterman het tijdschrift 'Essence' tevoorschijn, met Jada en Will op de cover.

"Oh, daar gaan we, mijn hemel", zegt David Letterman terwijl hij naar de omslag kijkt. "Vind je het erg als we hiernaar kijken?"

Smith antwoordt: "Hé, hé, ik hou niet van wat er in je stem is, waar heb je het over man."

"Je kijkt naar mijn vrouw met alle spullen aan," zegt Will terwijl het publiek lacht.

"Ik kan naar haar kijken, ze staat in een tijdschrift", zegt Letterman, "leg je toon gewoon wat lager", reageert Smith hilarisch.

Letterman bagatelliseert de situatie op hilarische wijze en zegt tegen Smith: "Oh, je hebt genoeg om je zorgen over te maken met mij. Je denkt dat ze in Tokio is, goed raad eens."

Dave gaat verder met het tonen van een trouwfoto van de twee, zoals Smith hilarisch zegt: "Zo hoort een vrouw naar een man te kijken, Dave."

Om het hilarische moment af te sluiten, toont Dave een foto van de twee in het tijdschrift, met zijn eigen hoofd door het raam kijkend. Het moment zorgde ervoor dat Will en het publiek het volledig kwijtraakten.

Het is duidelijk dat de twee altijd een geweldige chemie hadden en in een tijd als deze is dat precies wat Will Smith nodig heeft.

Will Smith vertrok naar India na de 'Oscar'-klap

Will Smith heeft zich heel stil gehouden en het blijkt dat hij een spirituele reis naar India heeft gemaakt in een poging zijn geestelijke gezondheid te verbeteren. Will werd in het buitenland gezien en hij lachte met de fans. Hopelijk kan zo'n reis helpen om de acteur wat mentale helderheid te geven, midden in de meest hobbelige tijd van zijn carrière.

Jada zou ook kort op de zaak ingaan en verklaarde dat de familie naar voren zal komen en de zaak in het openbaar zal bespreken wanneer de tijd daar rijp voor is.

"Rekening houdend met alles wat er de afgelopen weken is gebeurd, heeft de familie Smith zich gericht op diepe genezing. Sommige ontdekkingen rond onze genezing zullen aan tafel worden gedeeld wanneer de tijd roept", lees de verklaring. "Tot die tijd… zal de tafel zichzelf blijven aanbieden aan krachtige, inspirerende en helende getuigenissen zoals die van onze ongelooflijk indrukwekkende eerste gast. Bedankt voor je komst, Jada."

Natuurlijk anticiperen fans op het moment en hoe de familie Smith zal reageren op al het drama.

Aanbevolen: