Julia Louis-Dreyfus brak uit toen deze verhaallijn aan haar werd gepitcht op 'Seinfeld

Inhoudsopgave:

Julia Louis-Dreyfus brak uit toen deze verhaallijn aan haar werd gepitcht op 'Seinfeld
Julia Louis-Dreyfus brak uit toen deze verhaallijn aan haar werd gepitcht op 'Seinfeld
Anonim

Van 1989 tot 1998 was Julia Louis-Dreyfus te zien in Seinfeld, een van de grootste en meest geliefde tv-shows aller tijden. Ze was briljant in de show en ze verdiende miljoenen dankzij wat ze op tafel bracht.

Er is veel bekend over haar tijd in de show, waaronder enige wrijving tussen haar en Michael Richards. Mensen waren oprecht verrast om dit te horen, en ze zullen nog meer verrast zijn om te horen dat een idee dat aan haar werd voorgelegd ervoor zorgde dat ze instortte en achter de schermen moest huilen.

Laten we haar tijd in de show eens nader bekijken en meer te weten komen over de voorgestelde verhaallijn die haar aan het huilen maakte.

Wat veroorzaakte de breuk van Julia Louis-Dreyfus?

Na tientallen jaren in het publieke bewustzijn te zijn geweest, v alt er vrijwel niets meer te zeggen over de impact en het succes van Seinfeld. Hoewel nauw verbonden met de jaren negentig, debuteerde de show eigenlijk in de jaren tachtig, maar het duurde even voordat het zijn weg vond. Maar toen het eenmaal zover was, kon het opstijgen en een sensatie worden.

Ondanks dat het een show over niets is, is het gelukt om van deze show te genieten door miljoenen mensen. Larry David en Jerry Seinfeld waren een creatieve kracht en hun gezamenlijke inspanning was de katalysator van het succes van de show.

Natuurlijk heeft elke goede show een goede cast nodig, en de hoofdrolspelers van de serie waren een belangrijke reden waarom de show elke week leuk was. Een mindere cast had niet elke week hetzelfde soort grootsheid kunnen bereiken met de scripts, en dit is een bewijs van de chemie en het talent dat aan boord was.

Het is echt onmogelijk om je andere mensen in de hoofdrollen in de show voor te stellen, maar dit geldt vooral voor de rol van Elaine Benes, die briljant werd gespeeld door Julia Louis-Dreyfus.

Julia Louis-Dreyfus had een geweldige tijd op de show… Voor het grootste deel

Zeggen dat Julia Louis-Dreyfus de beste keuze was om Elaine in de show te spelen, zou een enorm understatement zijn. Hoewel er tal van getalenteerde artiesten in de wereld zijn, hebben haar komische karbonades echt een handje geholpen bij haar vertolking van het personage in elke aflevering.

Zoals fans zijn gaan leren, was haar tijd in de show financieel vruchtbaar, maar belangrijker nog, ze leek echt een goede tijd te hebben om de show te maken met de rest van de cast.

"(De cast) kreeg er een enorme kick van. Jerry lacht de hele tijd. Ik bedoel, hij kan helemaal niet acteren en dus heeft hij een grote glimlach op zijn gezicht als iemand iets zegt. En Als ik naar hem keek en hem dat zag doen, dan zou ik in tranen uitbarsten. Hoe dan ook, het duurde lang om die dingen te fotograferen omdat ik alle opnames verpestte. En dat was dus mijn favoriete ding, "zei ze tegen Stephen Colbert.

Hoewel de actrice een geweldige tijd had tijdens het maken van Seinfeld, betekent dit niet dat alles altijd geweldig was op de set. In feite was er eens een idee dat Dreyfus werd aangeboden waardoor ze in tranen uitbarstte.

Het idee werd gepitcht terwijl Julia Louis-Dreyfus zwanger was

Dus, wat was het idee dat ervoor zorgde dat Julia Louis-Dreyfus in tranen uitbarstte? Nou, in een tijd dat ze zwanger was tijdens het filmen van de show, was er een idee dat haar personage, Elaine, een aanzienlijk gewicht zou krijgen.

Tijdens een gesprek met Jerry Seinfeld tijdens zijn show Comedians in Cars Getting Coffee, vertelde de actrice wat er gebeurde toen het idee al die jaren geleden aan haar werd voorgelegd.

"En dus, wat heb ik gedaan? Barst in tranen uit. Automatisch. Het was als een doodvonnis. Ik heb daar dus twee dingen over te zeggen. Een daarvan is dat je geen interpersoonlijke communicatieve vaardigheden hebt. Het tweede is dat het een geweldig idee was en dat we het hadden moeten doen. Het zou een geweldige verhaallijn zijn geweest… ik heb er spijt van, " onthulde de actrice.

Veel dingen in komedie hebben de neiging om als melk te verouderen, en we moeten ons voorstellen dat een verhaallijn als deze vandaag de dag waarschijnlijk niet al te hoog gewaardeerd zou worden. Het is echter interessant om te zien dat de actrice erkent dat het een goed idee had kunnen zijn toen de show nog nieuwe afleveringen uitzond.

Over het algemeen is het feit dat Elaine groter wordt een verhaallijn die waarschijnlijk het beste op papier kan worden gelaten.

Aanbevolen: