Robert Downey Jr. stormde uit een ongemakkelijk interview toen hem deze vraag werd gesteld

Inhoudsopgave:

Robert Downey Jr. stormde uit een ongemakkelijk interview toen hem deze vraag werd gesteld
Robert Downey Jr. stormde uit een ongemakkelijk interview toen hem deze vraag werd gesteld
Anonim

Interviews hebben een manier om in een oogwenk naar het zuiden te gaan - er is maar één ongemakkelijke vraag nodig om een beroemdheid te rammelen. We hebben hier in het verleden zoveel voorbeelden van gezien, waaronder Adam Driver die een interview achterliet toen de show een clip van hem zong, tot Britney Spears die willekeurig werd gevraagd naar implantaten…

Zelfs de beste in de branche hebben beroemdheden in de steek gelaten, dat was het geval voor 'Big Bang'-ster Jim Parsons tijdens zijn interview met Ellen.

Dit moment was er een die Robert Downey Jr. wil vergeten. Het begon als een onschuldig interview over zijn 'Avengers'-film, maar al snel kregen de zaken een duistere wending.

Robert Downey Jr. was op Channel 4-nieuws om 'Avengers: Age of Ultron' te bespreken … Maar het ging naar het zuiden

Het interview naast Channel 4 News begon volkomen onschuldig, met Robert Downey Jr. die vragen beantwoordde met betrekking tot 'Avengers: Age of Ultron', samen met zijn 'Iron Man'-rol.

Toch zouden er gaandeweg dingen gaan veranderen. De stemming sloeg volledig om toen de interviewer Krishnan Guru-Murthy besloot om Downey Jr. te vragen naar een persoonlijke vraag, die uit het niets kwam, vooral omdat de acteur er was om een film te promoten.

De interviewer zei: "Ik wil je vragen naar een citaat dat je aan de New York Times hebt gegeven. Het was na je arrestatie, zei je, je kunt niet van een suite van $ 2.000 per nacht naar een gevangenis en kom als liberaal uit de kast. Ik wilde gewoon weten wat je daarmee bedoelde."

Downey Jr. keek totaal verward toe terwijl hij zijn hoofd koel hield en zei dat de dingen sindsdien zijn veranderd en dat hij de dingen vandaag waarschijnlijk niet op dezelfde manier ziet.

Alsof de dingen op dat moment nog niet erg genoeg waren, wilde de interviewer nog een stap verder gaan door de overleden vader van Downey Jr. en zijn drugsgebruik te bespreken, en of hij al dan niet vrij is van dat.

De acteur was op dit moment helemaal overstuur met zijn hart dat uit zijn borst klopte. De acteur zou het interview op dat moment beëindigen.

Na het interview besprak hij zijn woede over wat er was gebeurd.

Robert Downey Jr. was niet blij met het interview nadat het klaar was met

Toen het interview klaar was, keek Robert Downey Jr. er samen met Howard Stern op terug.

Volgens zijn woorden was de acteur om twee redenen van streek. Eén, dat hij daar was om een film te promoten en niet over zijn verleden te praten. En twee, het was niet het moment om dat te bespreken, wanneer kinderen zulke interviews over superhelden bekijken.

"Er is een veronderstelling dat … omdat je daar [in de stoel van de geïnterviewde] hebt gezeten, je onderzocht zult worden als een kinderfiddler die zich kandidaat stelt voor het burgemeesterschap", zei de acteur.

“Wat ik in de toekomst moet doen is … mezelf toestemming geven om te zeggen: 'Dat is meer dan waarschijnlijk een syfilitische parasiet, en ik moet afstand nemen van deze clown.' Anders ga ik waarschijnlijk iemand een hand geven, en dan is er een echt verhaal.”

Downey zou ook zeggen dat de gastheer een agenda had, aangezien hij een geschiedenis heeft van dergelijke interviews, waaronder ook dingen die samen met Quentin Tarantino naar het zuiden gingen.

Desalniettemin bleef de interviewer, ondanks het verzet, trouw aan zijn manier van vragen stellen naast The Guardian.

“Misschien, net als een slechte relatie, werkt dit gewoon niet. We willen er verschillende dingen uit halen. Ik wil iets serieus en verhelderends, ze willen gewoon publiciteit. Misschien moeten wij en de filmsterren gewoon onze eigen weg gaan en mensen vinden die meer geschikt zijn voor onze behoeften. Maar dat zou ik jammer vinden.”

Ondanks zijn verdediging prezen de meeste fans Downey Jr. voor zijn reactie en niet de interviewer voor zijn persoonlijke vragen.

Fans prezen de 'Iron Man'-acteur voor zijn reactie en besluit te vertrekken

In 2015 werd het controversiële interview door miljoenen bekeken. Op platforms als YouTube heeft het bijna 14 miljoen views. In het commentaargedeelte van de video prezen fans de acteur voor de manier waarop hij reageerde op de harde vragen, in wat een luchtig interview had moeten zijn.

"Door deze video te plaatsen en miljoenen wereldwijde views te ontvangen voor je harde, edgy (lees irritante, arrogante en onbeleefde) interviewer Krishnan Guru-Murthy, heb je vrijwel gegarandeerd dat hij door elke grote studio op de zwarte lijst zal worden gezet voor toekomstige interviews. Dient je goed."

"En dat mijn vrienden is hoe je omgaat met mensen die zonder duidelijke reden proberen om je op te winden. Laat ze met een glimlach achter en loop weg. Props to RDJ."

"Arme Robert, ik zag dat zijn opwindingsniveau het plafond bereikte. Hoe kan een getrainde verslaggever dat niet ook zien? Hij is een acteur die een nieuwe film promoot, dus interview hem over zijn werk, niet over zijn verleden. Trouwens, Robert behandelde zichzelf geweldig."

Props voor de iconische acteur om dingen cool te houden.

Aanbevolen: