Alles wat we weten over 'Titans' seizoen 4

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over 'Titans' seizoen 4
Alles wat we weten over 'Titans' seizoen 4
Anonim

DC Comics heeft door de jaren heen uitzonderlijk werk geleverd met hun tv-shows. Ja, ze hebben een aantal uitstekende films gemaakt, maar kijk eens naar de Arrowverse en shows zoals Peacemaker als bewijs van hun successen op het kleine scherm. De recente aankondiging dat Colin Farrell's Penguin een show krijgt, laat alleen maar zien dat DC een betere toekomst heeft op tv.

Titans is sinds het debuut een geweldige show en fans kunnen er geen genoeg van krijgen. De cast van Titans heeft veel werk verzet voor de show, en ze waren allemaal briljant in hun rollen.

Titans komt terug voor een vierde seizoen, en we hebben er hieronder een paar details over.

Wat we weten over 'Titans' seizoen 4

Titans is al drie seizoenen actief voor DC, en fans hebben genoten van wat de show heeft gedaan met het superheldenteam.

Met in de hoofdrol Brenton Thwaites en een cast die perfect geschikt is voor hun rol, heeft Titans uitzonderlijk werk geleverd door mensen diep in de wereld van DC Comics te brengen. Dit is te danken aan wat er gebeurt tijdens het filmen en in de postproductie.

Toen we het hadden over hoe de dingen na het filmen aflopen, zei Thwaites: "Als ik het op het scherm zie, word ik getransformeerd in de wereld. Als ik het doe, voel ik de verantwoordelijkheid om mezelf in de scène en het verhaal vertellen. Dat is best moeilijk, want we creëren een hele nieuwe wereld."

"Dus terwijl ik op de set ben, probeer ik me te concentreren op het geloven waar ik ben en wat ik doe. Maar toen ik Nightwing aan het einde van seizoen 2 op het scherm zag, was ik er helemaal in het verhaal. Ik word gegrepen door hoe cool het eruit ziet en ik hou van de twee stokken als zijn krijgskunstvorm, "vervolgde hij.

Het werk dat Titans heeft gedaan is enorm geweest en fans kijken uit naar seizoen 4. Gelukkig moet het komende seizoen een aantal nieuwe en opwindende personages bevatten.

Nieuwe personages komen eraan

Seizoen 4 van Titans gaat de lat hoger leggen, en om dit te doen, moeten ze een aantal nieuwe gezichten in de plooi brengen. Hoewel niet elk nieuw personage is bevestigd, zijn er enkele namen die fans van stripboeken moeten opvallen.

Volgens The Tech Education: "In de strips is Brother Blood een veelvoorkomende vijand van de Teen Titans. Joseph Morgan zal Brother Blood spelen, de sadistische rector van de H. I. V. E Academy, waar de Teen Titans naartoe gaan school. Franka Potente speelt Mother Mayhem, een andere allitererende slechterik uit de Church of Blood. Ze zal ook lid zijn van de Church of Blood. Ze zal ook Jinx spelen, een goochelaar die de Titans allerlei problemen heeft bezorgd in beide strips. boeken en op Cartoon Network. Lisa Ambalavanar zal haar spelen."

Dit is geweldig nieuws voor het publiek, omdat deze nieuwe personages een frisse dynamiek aan de show kunnen toevoegen. Het is al geweldig genoeg, maar een solide kijk op deze nieuwelingen kan een positieve invloed hebben op seizoen 4.

Natuurlijk betekent een nieuw seizoen een nieuw verhaal, en fans willen graag weten hoe een vierde seizoen van Titans eruit zal zien.

Eindeloze plotmogelijkheden voor seizoen 4 van 'Titans'

Dus, wat wordt precies het plot voor seizoen vier van Titans? Welnu, de waarheid is dat de plot op dit moment een totaal mysterie is. Dit betekent echter niet dat er geen speculatie is geweest.

"We kwamen erachter dat A. R. G. U. S. al die tijd een bedrijf runde vanuit Gotham in de finale van seizoen 3, maar er werden geen grote slechte verhalen of verhaallijnen getoond. Maar misschien kan een nieuwe groep meedoen. " Friends and Foes Alike” moet worden omgezet in seizoen 4. The Brotherhood of Evil moet worden geïntroduceerd. In deze verhaallijn krijgt Beast Boy de meeste aandacht. Hij is grotendeels genegeerd als een personage op "Titans" sinds hij voor het eerst werd getoond. De Brotherhood of Evil is verantwoordelijk voor de dood van zijn ouders, dus het zou hem een kans geven om meer emotie te tonen dan we tot nu toe in de film hebben gezien", schrijft The Tech Education.

We kunnen zeker iets als dit zien gebeuren. De site merkte op dat eerdere verhalen, zoals 'The Judas Contract', werden aangepast voor de show. Wees daarom niet al te verrast om te zien dat een andere populaire verhaallijn uit het bronmateriaal de aanpassingsbehandeling krijgt. Niet dat iemand het erg zou vinden, natuurlijk.

Details zullen langzaam uitlekken, maar voor zover er weinig bekend is, zou seizoen vier van Titans een spannende rit moeten zijn voor fans.

Aanbevolen: