Hoeveel verdiende Frankie Muniz met 'Malcolm In The Middle'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdiende Frankie Muniz met 'Malcolm In The Middle'?
Hoeveel verdiende Frankie Muniz met 'Malcolm In The Middle'?
Anonim

Het ontwikkelen van een succesvolle sitcom is een moeilijke taak voor alle netwerken, wat een hitshow des te specialer maakt. Voor elke vriend zijn er tal van shows die niet lang duren.

Tijdens de jaren 2000 werd Malcolm in the Middle een enorme hit en Frankie Muniz was de ster van de show. Hij en de jongens zijn nu allemaal volwassen en sindsdien zijn ze doorgegaan naar nieuwe levensfasen. Muniz had een geweldige carrière en hij verdiende echt geld aan Malcolm.

Laten we eens kijken naar de acteur en hoe hij miljoenen verdiende.

Hoe maakte Frankie Muniz 'Malcolm In The Middle'?

Tijdens het hoogtepunt van zijn carrière was acteur Frankie Muniz een populair gezicht in Hollywood. Hij was in staat om succes te vinden in een aantal verschillende projecten, en dit maakte hem tot een herkenbaar gezicht over de hele wereld.

Acteren was absoluut zijn brood en boter, en hoewel veel mensen hem het beste kennen voor zijn tijd op het kleine scherm, vond hij ook veel succes in de filmwereld.

Na zijn succesvolle periode in acteren, zou Muniz zijn focus verleggen naar racen, en hoewel hij geen kracht op de baan was, was het nog steeds geweldig om hem iets te zien nastreven waar hij gepassioneerd over was.

Muniz had wel te maken met gezondheidsproblemen als gevolg van een hersenschudding tijdens zijn racedagen, en hij sprak hierover in een interview.

"En iedereen vertelde me dat je deze TIE's (transient ischemic attacks) of mini-beroertes hebt. Niemand kon me een duidelijk antwoord geven. Als je op mijn naam zoekt, gaat het er alleen maar over dat ik geen geheugen heb of dat ik doodga aan beroertes. De realiteit is dat ik eindelijk de diagnose kreeg van alleen aura-migraine, intense migraine."

De man heeft een succesvol leven gehad en het begon allemaal in zijn hitserie.

'Malcolm In The Middle' was een grote hit in de jaren 2000

In januari 2000, precies aan het begin van het nieuwe millennium, debuteerde Fox met een serie genaamd Malcolm in the Middle, en mensen hadden geen idee hoe geweldig deze show uiteindelijk zou worden. Zelfs nu blijven zoveel elementen van deze show stand houden, wat een bewijs is van zowel het schrijven als het acteren.

Met Frankie Muniz en een getalenteerde cast met artiesten als Bryan Cranston, is Malcolm in the Middle een geweldig voorbeeld van een sitcom die alle kleine dingen goed deed. In plaats van een gezond gezin te hebben, was deze show gericht op een chaotisch gezin dat nauwelijks langskwam, en dit zorgde voor een vermakelijke serie.

Zeven seizoenen en 151 afleveringen bloeide Malcolm in the Middle op het kleine scherm. Natuurlijk had het af en toe een flauwe aflevering, maar over het algemeen sloeg deze show het wekelijks uit het park. Dit is precies waarom fans bij elke stap bleven afstemmen.

Muniz was de ster van de show en dankzij het succes haalde hij op jonge leeftijd een hoop geld binnen.

Muniz maakte bank op de show

Dus, hoeveel verdiende Frankie Muniz toen ze in de hitserie speelde? Wat voor fans geen verrassing zou moeten zijn, verdiende de acteur miljoenen dollars, en dit was allemaal te danken aan het enorme succes van de show.

Volgens Celebrity Net Worth: "Tijdens de eerste paar seizoenen van "Malcolm" verdiende Frankie een salaris per aflevering van $ 30, 000. Dat komt neer op $ 480.000 voor het eerste seizoen, $ 750.000 voor het tweede seizoen en $ 660.000 voor het derde seizoen. Voor het 4e, 5e en 6e seizoen verdiende hij een gerapporteerde $ 75.000 per aflevering. Dat is $ 4,95 miljoen over die drie seizoenen. In het laatste seizoen verdiende Frankie $ 150.000 per aflevering aflevering. Dat is $ 3,3 miljoen. Alles bij elkaar opgeteld en Frankie verdiende alleen al ongeveer $ 10,15 miljoen aan basissalarissen van de eerste afleveringen van Malcolm in the Middle. Met vakbondsroy alty's verdiende hij waarschijnlijk ongeveer 80% daarvan in de eerste syndicatie-run van de show"

Het is ongelooflijk opmerkelijk om te bedenken wat hij zo vroeg in zijn leven heeft kunnen bereiken, en hoewel het leuk was dat hij miljoenen dollars verdiende met Malcolm in the Middle, is de waarheid dat hij ook geld verzilverde ook op andere projecten.

"Frankie verdiende ook miljoenen aan zijn acteercarrière. Misschien wel het meest opmerkelijk, hij verdiende $ 2 miljoen voor de eerste aflevering van Agent Cody Banks en $ 5 miljoen voor het vervolg ", meldt Celebrity Net Worth.

Frankie Muniz had een geweldige carrière in Hollywood, en zijn vermogen verbeterde drastisch dankzij zijn hitserie.

Aanbevolen: