‘Malcolm In The Middle’-sterren Frankie Muniz en Justin Berfield zijn officieel allemaal volwassen

Inhoudsopgave:

‘Malcolm In The Middle’-sterren Frankie Muniz en Justin Berfield zijn officieel allemaal volwassen
‘Malcolm In The Middle’-sterren Frankie Muniz en Justin Berfield zijn officieel allemaal volwassen
Anonim

De show was een enorme hit in de vroege jaren 2000. Wat ' Malcolm in the Middle ' tot zo'n culthit maakte, was het feit dat zoveel fans met die omstandigheden te maken hadden kunnen hebben. De show bloeide tijdens de eerste seizoenen op FOX en zou in totaal zeven seizoenen duren. Tot op de dag van vandaag vragen fans om een terugkeer en reboot van de show. Eerlijk gezegd zou Frankie Muniz het waarschijnlijk niet erg vinden, vooral gezien het feit dat hij vergeetachtig is met betrekking tot veel dat er gebeurde tijdens zijn tijd in de show: "De waarheid is, ik herinner me niet veel [van mijn tijd op Malcolm]" Muniz zei. "Het voelt bijna alsof ik het niet was. In de afgelopen 10 jaar zal mijn moeder dingen naar voren brengen zoals reizen die we hebben gemaakt of grote evenementen en het zijn nieuwe verhalen voor mij", gaf hij toe.“Ik weet niet wat de oorzaak is. Het is niet iets waar ik naar heb gekeken, ik dacht gewoon dat mijn brein zo was - dus ik dacht dat het normaal was. Ik wist niet dat ik me moest herinneren dat ik naar de Emmy's ging toen ik jonger was."

De cast is sindsdien duidelijk volwassen geworden, Muniz is dichter bij de 40 dan bij de 30, en wordt aan het eind van het jaar 36, geloof het of niet! Reese, ook bekend als Justin Berfield, is ook 35 jaar oud. Gezien hun recente berichten op IG, is het duidelijk dat ze allebei opgroeien en voor veel mensen officieel oud zijn!

Vaderschap

Dat klopt, scroll naar beneden door hun recente IG-berichten en het zal snel duidelijk worden, de twee bevinden zich in een andere fase van hun leven. Muniz verwacht nu elke dag een baby, "Ik heb zoveel geluk dat mijn zoon de beste moeder in de geschiedenis van moeders zal hebben. Elke dag nu…"

Hetzelfde geldt voor Justin, die tegenwoordig al geniet van het vaderschap.

Fans waren niets anders dan ondersteunend in het commentaargedeelte van Muniz's recente bericht.

"Het is zo aardig van je om je vrouw zo te waarderen.. Ik wens jullie het allerbeste voor de toekomst!"

"Hij zal ook de beste vader hebben, laat hem alleen niet in de Krelboyne-klas."

"Ja nee misschien, ik weet het niet, kun je de vraag herhalen?"

We kunnen gerust zeggen dat het leven van beide sitcomsterren tegenwoordig best goed gaat!

Aanbevolen: