Houdt Bryan Cranston contact met 'Malcom In The Middle's' Frankie Muniz?

Inhoudsopgave:

Houdt Bryan Cranston contact met 'Malcom In The Middle's' Frankie Muniz?
Houdt Bryan Cranston contact met 'Malcom In The Middle's' Frankie Muniz?
Anonim

Kijken naar Malcolm in the Middle zou een extreme sport moeten zijn; het is zo stressvol. Maar hoewel de sitcom ons het grootste deel van de tijd benadrukte, liet het ons ook een volledig scala aan emoties voelen. Aan het eind van de dag hield Malcolms familie van elkaar, zelfs als ze elkaars haren wilden uittrekken.

Nu de show, die zeven seizoenen telde, een tijdje uit de lucht is geweest, willen we weten hoe de cast's relatie met elkaar is. We zijn ook gefascineerd om te zien hoe ze er nu uitzien en willen weten wat ze hebben gedaan sinds ze in de show waren, omdat we de meeste van hen sindsdien niet meer hebben gezien, behalve Bryan Cranston. Hij is waarschijnlijk het enige castlid met een succesvolle carrière in shows als Breaking Bad en, meer recentelijk, Edelachtbare.

Cranston was misschien blij dat Malcolm in the Middle eindigde, maar hij is helemaal in voor een reünie en zal er zijn als een van zijn medesterren hem nodig heeft. Maar houden vader en zoon op het scherm contact? Onderzoekende geesten willen weten.

Frankie Muniz lijdt aan ernstig geheugenverlies en zijn vader op het scherm wil helpen

Na het verlaten van Malcolm in the Middle, werd Frankie Muniz een duizendpoot. Hij hield zich bezig met acteren, schrijven, produceren, autorijden, muziek en zaken. Hij verscheen zelfs op Dancing With the Stars in 2017.

Tijdens Muniz' tijd in de danswedstrijd, onthulde hij dat hij ernstig geheugenverlies had als gevolg van twee kleine beroertes die plaatsvonden in 2012 en 2013, tot het punt dat hij niet meer wist dat hij in zijn vroege films had gespeeld en Malcolm in het midden.

"Ik heb alles kunnen doen wat ik wilde doen, maar ik herinner me daar niet veel van. Het voelt bijna alsof ik het niet was. Er zijn geen negatieve gevoelens, ik herinner het me alleen niet per se," legde hij uit.

Hij noemde andere kwalen die meer dan waarschijnlijk uit zijn racetijd kwamen. Hij brak zijn rug en heeft "negen hersenschuddingen gehad, een behoorlijk aantal mini-beroertes - TIA's zoals ze worden genoemd, voorbijgaande ischemische aanval. Ik zeg niet dat die dingen precies overeenkomen met de reden waarom mijn geheugen niet geweldig is. denk dat als je erover nadenkt, het zou kunnen zijn."

In die tijd hield Muniz' vriendin, Paige Price, een dagboek bij zodat hij op iets terug kon kijken als hij iets vergeten was.

Muniz' geheugenverlies, vooral zijn geheugenverlies van zijn tijd in de beroemde sitcom, leidde tot een reactie van zijn vader op het scherm. Blijkbaar vond Cranston dat hij Muniz moest bellen om hem gerust te stellen dat hij Muniz de rug toe had.

"Ik zei hem dat hij zich geen zorgen moest maken over wat je je herinnert, wat je je niet herinnert," zei Cranston. "Het zal mijn werk zijn. Ik zal hem zeggen: 'Onthoud dit, onthoud dat, op Malcolm? Wat een leven voor jou.'"

Ondanks dat hij zich zijn vroege leven niet volledig kan herinneren, heeft Muniz er geen spijt van. "Ik ben blij met mijn acteercarrière. Ik ben blij met de beslissing die ik heb genomen om in auto's te racen en me op muziek te concentreren. Zelfs als ik het me niet meer herinner, ben ik blij."

Iedereen in de branche helpen zit ingebakken in Cranstons psyche. Dat ontdekten we toen hij de Humanitaire Award toekende aan het Motion Picture and Television Fund tijdens de Oscars van dit jaar voor al hun harde werk om ervoor te zorgen dat mensen in de industrie de gezondheidsdiensten kregen die ze nodig hadden tijdens de pandemie. Het fonds ligt hem nauw aan het hart omdat zijn moeder er ooit van heeft geprofiteerd.

Cranston en Muniz woonden de 'MITM'-reünie bij

Afgelopen zomer kondigde Cranston zelf aan dat er een Malcolm in the Middle-reünie zou zijn. Fans van de show schreeuwden bijna als Lois van opwinding.

"Hier zijn we… allemaal zitten we vast in deze vijf maanden quarantaine!" Cranston schreef op zijn Instagram het goede nieuws aan te kondigen. "Kun je je voorstellen hoe Hal gek zou zijn geworden op MalcolmintheMiddle als hij binnen had moeten blijven met zijn vijf knokkelhoofdige jongens?! Ik moet glimlachen als ik daaraan denk."

De cast verzamelde zich een week later via Zoom en las de pilot, en het was allemaal voor een goed doel, Healing California, een liefdadigheidsorganisatie die gratis tandheelkundige, medische en visuele zorg biedt. Het was een inzamelingsactie op uitnodiging, maar fans konden online bieden om kans te maken op een uitnodiging.

Zelfs als we de reünie niet konden zien, weten we tenminste dat de opbrengst naar een goed doel ging; het is ook gewoon geweldig om te horen dat de cast nog steeds contact met elkaar heeft om zo'n geweldig evenement te organiseren, zelfs als Muniz moeite heeft om zich zijn dagen als Malcolm te herinneren. Maar hij weet dat Cranston achter hem staat.

Aanbevolen: