10 iconische tv-programma's die werden verpest door vreselijke eindes

Inhoudsopgave:

10 iconische tv-programma's die werden verpest door vreselijke eindes
10 iconische tv-programma's die werden verpest door vreselijke eindes
Anonim

Een tv-programma maken is hard werken, daarom geeft het zo'n voldoening als je een hit wordt. Of het nu een realityshow is zoals The Bachelor, een franchiseshow zoals Hawkeye van de MCU of een sitcom zoals Friends, een hitshow zien opstijgen moet altijd goed voelen.

Hoe geweldig het ook is om een show van start te zien gaan, het is nog beter om een show goed te zien eindigen. Helaas waren de shows op deze lijst allemaal enorme hits die er niet in slaagden iets geweldigs te doen met hun eindes.

Laten we eens kijken naar enkele grote shows met teleurstellende eindes.

10 'How I Met Your Mother' was totaal onbevredigend

Is er een sitcom met een meer gehate einde dan deze hier? How I Met Your Mother was een krachtpatser toen het nog in de lucht was, maar het einde was volkomen onbevredigend voor degenen die al jaren keken. Robin kwam bij de verkeerde persoon terecht, duidelijk en simpel.

9 'The Sopranos' was een verbijsterend mysterie

Donker worden en mensen hun eigen conclusies laten trekken kan werken als een cliffhanger om een seizoen af te sluiten, maar niet een hele serie. Fans waren terecht ontdaan over de manier waarop The Sopranos met het einde omging, vooral gezien hoe geweldig alles eraan voorafging. De bemanning liet de bal hier vallen, en het mysterie was meer irritant dan intrigerend.

8 'Dexter' stelde iedereen teleur

Oh, Dexter. Dit is misschien wel het slechtste einde in de tv-geschiedenis, of op zijn minst de meest beruchte. Op een gegeven moment was dit eigenlijk ieders favoriete show, maar het einde ervan zorgde ervoor dat mensen er volledig door werden verzuurd. Blijkt dat de rare romance tussen broer en zus om mee te gaan met het veranderen van de hoofdrol in een houthakker een dom idee was. Wie had dat gedacht?

7 'Game Of Thrones' heeft zijn erfenis getorpedeerd

Oké, Game of Thrones deed zo ongeveer alles verkeerd toen het bronmateriaal opraakte, en dingen aan het einde echt ontrafeld. Deze franchise had de GEIT kunnen zijn, maar in plaats daarvan is zijn erfenis legitiem aangetast. Serieus, niemand praat meer over deze show, wat enkele jaren geleden onmogelijk leek.

6 'Gilmore Girls' liet de bal vallen

Mensen hebben al genoeg kritiek op deze show, maar over het algemeen heeft het een enorme fandom die het graag keer op keer bekijkt. Dat gezegd hebbende, het einde was niet zo bevredigend. Houd er rekening mee dat de opknapbeurt eindigde met een cliffhanger die misschien nooit zal worden opgelost, en fans zijn er nog steeds niet blij mee.

5 'Seinfeld' kon de landing niet volhouden

Seinfeld wordt beschouwd als de beste sitcom ooit gemaakt, maar er is een reden waarom niemand over de finale praat. Ze allemaal naar de gevangenis sturen was een vreemde beslissing, en hoewel de schrijvers daar misschien hun redenen voor hadden, konden fans niet anders dan teleurgesteld zijn door wat ze uiteindelijk moesten zien gebeuren in de laatste aflevering ooit.

4 'Lost' was overal

Lost was een wervelwind van succes toen het zijn debuut op het kleine scherm maakte, en niemand kan ontkennen hoe populair de show was tijdens zijn grootste jaren op het kleine scherm. Het einde van de show was echter totaal onbevredigend voor het trouwe publiek. De schrijvers hadden zich waarschijnlijk moeten concentreren op het beantwoorden van een aantal vragen.

3 'Dinosaurussen' werd raar donker

Dinosaurs blijft een van de meest interessante sitcoms die uit de jaren negentig is voortgekomen, en de serie was echt goed toen hij nog in de lucht was. Uiteindelijk was het tijd om de deur van de show te sluiten, en in plaats van een leuk klein einde, kozen de schrijvers in plaats daarvan voor het aanbreken van de ijstijd, waarbij alle bestaande dinosaurussen werden uitgeroeid. Ja, dat is echt gebeurd met de Sinclair-clan.

2 'Die show uit de jaren 70' verpestte het

Het is nooit gemakkelijk om verder te gaan nadat een grote ster een show heeft verlaten, en dit was de exacte situatie waarin That '70s Show zich bevond toen Topher Grace tegen rotsen schopte voordat de serie een bevredigend einde kon bereiken. De enige goedmaker hier was dat het de jaren '80 inluidde en Topher Grace voor een tijdje terugbracht. Dat is het zo'n beetje.

1 '13 redenen waarom' was slecht. Echt slecht

13 Reasons Why is een show die volgens veel mensen alleen maar erger werd in de loop van de tijd, en dit gold vooral voor het einde van de serie. Sommige fans vonden dat een paar personages vies waren gedaan en dat de schrijvers echt niet wisten hoe ze dingen voor anderen moesten afronden. Serieus, Justin verdiende beter dan wat hij kreeg.

Aanbevolen: