Hawkeye' seizoensfinale bevestigt nieuwe Mockingbird-iteratie in de MCU

Inhoudsopgave:

Hawkeye' seizoensfinale bevestigt nieuwe Mockingbird-iteratie in de MCU
Hawkeye' seizoensfinale bevestigt nieuwe Mockingbird-iteratie in de MCU
Anonim

Dit artikel bevat spoilers voor het eerste seizoen van 'Hawkeye' op Disney+

De nieuwste serie in de Fase Vier van MCU, 'Hawkeye', heeft zojuist de seizoensfinale uitgezonden, inclusief een langverwacht gevecht, een moeder-dochter-confrontatie en een nieuwe superheld onthullen.

Met Jeremy Renner als Clint Barton alias Hawkeye en Hailee Steinfeld als ervaren boogschutter en aspirant-superheld Kate Bishop, heeft 'Hawkeye' de twee zien samenwerken om vijanden uit Bartons verleden te confronteren als burgerwacht Ronin.

'Hawkeye' laatste aflevering herenigt Clint en vrouw Laura

In de laatste aflevering van de serie gemaakt door Jonathan Igla, knoopt Barton alle losse eindjes aan elkaar om eindelijk een fijne kerst te kunnen doorbrengen met zijn familie, inclusief zijn vrouw Laura, gespeeld door 'Dead To Me'-ster Linda Cardellini.

Zoals sommige fans al begonnen te speculeren, wijzen alle aanwijzingen erop dat Laura een geheime spionage-identiteit heeft. Dit is echt je laatste waarschuwing als je nog niet de kans hebt gehad om de geheel nieuwe 'Hawkeye' in te halen.

Samen met het feit dat ze een ondersteunende echtgenote en een geweldige moeder is, bleek Cardellini's personage ook een aantal geheime vaardigheden te hebben in dit seizoen van 'Hawkeye', waaronder vloeiend Duits spreken om dingen voor haar drie kinderen te verbergen. Ze lijkt ook op de hoogte te zijn van het verleden van Clint als Ronin, een gemaskerde burgerwacht die in het verleden grote schade heeft aangericht. Clint's Ronin-alias is ook de reden waarom hij wordt opgejaagd door Maya (Alaqua Cox), die denkt dat hij verantwoordelijk is voor de dood van haar vader.

'Hawkeye' Final Rolex Reveal bevestigt fantheorie over Mockingbird

In de laatste aflevering van de serie, "So This Is Christmas?", komt Clint voor Kerstmis thuis, met Kate en de schattige Lucky the Pizza Dog met hem mee. Terwijl de familie het uitdeelt, zegt Barton dat hij een speciale verrassing voor Laura heeft, door haar het Rolex-horloge te overhandigen dat in de Avengers-compound is gevonden.

Laura draait dan het horloge om en onthult een nummer 19 onder de S. H. I. E. L. D. logo, wat de vermoedens van sommige fans over haar echte identiteit bevestigt. Als Clint tegen zijn vrouw zegt dat ze voorzichtiger moet zijn met haar persoonlijke bezittingen, is het duidelijk dat het horloge al die tijd haar toebehoorde en dat ze in feite Mockingbird is.

Het personage van Agent 19 is ook bekend onder de naam Barbara 'Bobbi' Morse en werd eerder gespeeld door Adrianne Palicki in de serie 'Agents of S. H. I. E. L. D. S.', waardoor sommige Marvel-fans hun hoofd krabden over continuïteit.

Is het mogelijk dat de twee agenten naast elkaar bestaan in het bredere Marvel-universum? We zullen moeten wachten op nieuwe waarnemingen van Laura om dit mysterie op te lossen.

Seizoen één van 'Hawkeye' wordt gestreamd op Disney+.

Aanbevolen: