‘Scream’ bevestigt dit meta-paasei in nieuwe film

Inhoudsopgave:

‘Scream’ bevestigt dit meta-paasei in nieuwe film
‘Scream’ bevestigt dit meta-paasei in nieuwe film
Anonim

Meer details over de gloednieuwe 'Scream' worden onthuld, aangezien de slasher-film nog maar twee weken verwijderd is.

Het vijfde hoofdstuk in de saga, simpelweg getiteld 'Scream', ziet de terugkeer van enkele van de originele personages, waaronder 'laatste meisje' Sidney Prescott (Neve Campbell), ambitieuze verslaggever Gale Weathers (' Friends' ster Courteney Cox) en verlegen sheriff Dewey Riley (David Arquette).

Samen met enkele van de hoofdrolspelers van de franchise, zal een geliefd Easter Egg geïntroduceerd in 'Scream 2' te zien zijn in deze nieuwe aflevering.

'Scream' onthult dat 'Stab' terugkeert in de komende film

'Scream' bevat een film-in-een-film met slasher-saga 'Stab', een sensationeel verslag van Gale's eerste boek over de moorden op Woodsboro.

Fans van de saga herinneren zich misschien ook dat 'Scream 3' zich afspeelt op een filmset. En niet zomaar een set: in het derde hoofdstuk van de franchise gaan personages als vliegen dood op de set van 'Stab 3'. Meer meta dan dit wordt het niet, hè?

Een tweet op het officiële account van de filmserie heeft bevestigd dat 'Stab' terugkeert in de nieuwe film.

"Wie is er klaar voor de terugkeer van de 'STAB'-franchise in SCREAM? Kun jij de titel van 'Stab 8' raden?"

De tweet lijkt te verwijzen naar de titel van de geheel nieuwe 'Scream', die niet bekend zal staan als 'Scream 5', ondanks dat het het vijfde moorddadige avontuur in de franchise is.

Wie speelt de hoofdrol in 'Stab' 8?

'Scream' staat bekend om zijn verwijzingen naar baanbrekende horrorfilms en met Easter Eggs voor liefhebbers van het genre om te spotten.

In 'Stab' verschijnen bekende acteurs in cameo's als fictieve versies van zichzelf. In de eerste 'Stab'-film, bijvoorbeeld, speelt 'Beverly Hills 90210'-ster Tori Spelling de rol van Sydney en een andere 'Friends'-alumnus, David Schwimmer, portretteert Dewey.

'Stab' blijft gedurende de hele saga verwijzen, terwijl het zevende hoofdstuk van de productieve fictieve franchise uit elkaar wordt gehaald in de intro van 'Scream 4'. Met acteurs als Luke Wilson en Kristen Bell die cameo's maken in de nepfranchise, vragen fans zich af wie er in het nieuwe hoofdstuk zal verschijnen (en hoogstwaarschijnlijk zal verdwijnen).

Terwijl hiervoor verschillende namen in de ring worden gegooid, kun je je Samara Weaving voorstellen in de nieuwe film, aangezien ze eerder heeft gewerkt met het regieduo van 'Scream' 2022, Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett, op horror 'Klaar of niet'.

Speculaties terzijde, fans zullen moeten wachten tot januari om erachter te komen hoe de meta-franchise zal worden opgenomen in het hoofdverhaal.

'Scream' draait vanaf 14 januari in de bioscoop.

Aanbevolen: