Adele bevestigt nieuwe single, net op tijd voor seizoensdepressie

Adele bevestigt nieuwe single, net op tijd voor seizoensdepressie
Adele bevestigt nieuwe single, net op tijd voor seizoensdepressie
Anonim

Adele komt echt wanneer we haar het meest nodig hebben.

Na weken van fangeruchten, mysterieuze jaren '30 die over de hele wereld verschijnen en een rebranding op sociale media, heeft Adele eindelijk bevestigd wat fans al lang verwachtten. Nieuwe muziek is onderweg! De "Hello"-zangeres plaatste dinsdagochtend eindelijk een korte clip op haar sociale media-accounts, waarin ze haar nieuwe nummer "Easy On Me" aankondigde, waarvan de releasedatum 15 oktober is.

De videoteaser laat zien hoe de zanger een cassettebandje in de cassettespeler van een auto steekt. Ze wordt getoond terwijl ze over een landweg rijdt terwijl muziekbladen uit de ramen vliegen. Duurt het daarom zo lang voor nieuwe muziek? Is ze alles kwijtgeraakt op de snelweg?

Terwijl Adele rijdt, trekt haar auto een aanhanger achter haar aan, schijnbaar gevuld met meubels en andere memorabilia die misschien wijzen op haar huwelijk? Ontvlucht Adele het echtelijke huishouden? Dit is toch haar eerste vrijlating na de scheiding.

En terwijl de lucht koud wordt en de bladeren bruin worden, en de wolken tevoorschijn komen en de zon ondergaat, had Adele niet op een passender moment kunnen komen om deze overgangsperiode tussen zomer en winter te vergemakkelijken en fans te omhullen met haar warme zang terwijl ze vechten tegen dat beest dat één keer per jaar komt: Seizoensdepressie.

Hoewel het erop lijkt dat Twitter niet kan beslissen of Adele hier is om hen te genezen van hun seizoensdepressie, of dat ze er de oorsprong van is. Een fan met een conflict vatte het vrij goed samen en schreef: "Net toen ik optimistisch was dat ik dit jaar niet het slachtoffer zal worden van een seizoensdepressie, is Adele van plan een nieuw album uit te brengen."

Hoewel "Easy On Me" op 15 oktober uitkomt, is er nog geen bericht wanneer het album, vermoedelijk getiteld 30, zal volgen. Als het er is, zal het album een einde maken aan een droogte van zes jaar sinds haar laatste volledige release 25 in 2015 op de top van de hitlijsten debuteerde.

En terwijl de fans van Adele feest vieren, kan dat helaas niet gezegd worden van die van Rihanna, aangezien Adele haar achterlaat in de "no-album"-club.

Adele voegt zich dit najaar bij Taylor Swift, die dit jaar onze herfstwonden herstelt of verscheurt met de heruitgave van haar Red-album, dat nu op 12 november verschijnt. Red, de sonische weergave van The Fall, brenger van sjaals en esdoorn lattes, wordt al lang beschouwd als het ultieme "herfstalbum" met zijn geruite hemddagen en herfstbladeren die als stukjes op hun plaats vallen.

Met twee van de grootste sterren uit de muziekindustrie die op het punt staan de hitlijsten te regeren, laten we hopen dat de nieuwe muziek niet al te droevig is, anders zouden we willen dat we terug waren met Rihanna in het "no-album" " club.

"Easy On Me" verschijnt op 15 oktober, maar iets zegt ons dat Adele het ons niet gemakkelijk zal maken met deze. Zorg dat je die doos Kleenex klaar hebt staan.

Aanbevolen: